Revenge - Тема 4 Сезон 4

• 59 715
  • 873
  •   1
Отговори
# 45
Нешо не ми харесва накъде тръгват нещата в този сезон. Май наистина ще гледаме отмъщението на Виктория.  newsm78

# 46
Някой може ли да ми припомни нещичко, което съм забравила:

Скрит текст:
Как Шарлет разбра, че Джак участваше в отвличането й?

# 47
Лелеее как така съм изпуснала новата тема?!?  ooooh!
Все още не съм гледала епизода, по-късно ще коментирам.

Редактирам се - хареса ми началото на сезона.  Peace
Бягството на Виктория наистина беше много нескопосано, как пък този 120кг пазач не можа да счупи един чадър  Stop Очаквах нещо по-елегантно от нея.

Постъпката на Емили ме подразни, жал ми стана за това момиче Нанси.

Хареса ми промяната в Джак, този сезон очаквам много от него.  Peace

Шарлот и Гидион са противни, дано бързо приключи връзката им.

Последна редакция: пн, 06 окт 2014, 14:32 от Sweetɣ

# 48
  • Mostly in my mind

Скрит текст:
беше нещо с погалването на рамото май, докато беше вързана и после пак и тя върза нещата

# 49

Скрит текст:
беше нещо с погалването на рамото май, докато беше вързана и после пак и тя върза нещата
Peace

# 50
Този сериал ще продължи "Докато свят светува". Както ги въртят нещата - първо Виктория беше лоша, после и подсладиха малко образа, изкарвайки я жертва на Конрад, но както вървят нещата май ще излезе, че тя организатора на всичко. Иначе този сезон обещава да е интересен, за разлика от онзи с Инициатива, Падма и т.н.

# 51
Определено обещава да е интересен  Peace
Останах изненадана, че Дейвид не знае коя е Емили ?  Thinking

# 52
  • КиТ
И на мен ми стана странно newsm78

# 53
  • USA
И на мен не ми харесва накъде вървят нещата.Този Дейвид,не очаквах да е такъв (beeeep),честно казано.В представите ми и от разказите на Емс е бил влиятелен мъжкар,принципен и честен,а не някакво мизерно кученце с наведена глава,целуващо краката на Виктория.
Дано да е само театър,защото определено не ми допада новата сюжетна линия.

За Шарлът няма какво да коментирам,същата заблудена,глупава глезла,още от първи сезон.Мега противен образ,следващият път да се постарае повече и да скочи.Амин!

# 54
  • Пловдив
Много сте сурови де...образът на Шарлот е такъв, създаден е да служи точно, за да дразни. В живота на всеки от нас има по един такъв човек, най-малкото и ние на 17-20 (на колкото е Шарлот в сериала) не сме били това, което сме сега, а тя определено се опитва да израстне. Но разберете и нея - тийнейджър в такова семейство няма как да не си объркан, даже как не се опита да скочи от някъде още 1 сезон се чудя.  Laughing
Дейвид от друга страна е обяснимо също, той е бил обвинен, умъртвен, съживен. Как да не е психясал, да търси подкрепа, където смята, че е имало, да е объркан и той. ЧУдно се очетава, но разбрах, че до 4-та серия или 5-та ще знае, че Емили е Аманда и Емили отново ще си върне контрола в играта. Ох, само дано няма прекъсвания и го дават всеки понеделник, без паузи!

За мен това с пожара нямаше как да се избегне, едно заради обърканата сестра и второ заради желанието на сценаристите Емили и ченгето да станат близки - сега ченгето ще спаси и нея (или Джак, де), ще има разследване, ще се мотае около Емили, ще я разпитва и прочие и така му улесняват пътя и показват на зрителите зараждащо нещо (любов, превличане или каквото излезе). Нямам търпение.

Тази Елена Сатин ми е странна и гадна, но дано стане нещо интересно, виждам я с Даниел, то едната луда, другия пропаднал - един за друг!  Naughty

# 55
На мен ми е интересно какво е мястото, на което е бил Дейвид? Вижда се, че е броил дните по стената. Но кой го е държал там затворен и защо? Ако не е имал достъп до външния свят е нормално според мен да не познае Аманда, все пак я е видял последно на 9 години, а сега е на 30 (или някъде там). Но пък защо не е потърсил Нолън? Надявам се скоро да дадат някаква яснота.

# 56
Наистина е странно мястото, където е бил. Мисля си, че затварянето му там е свързано с Конрад и той е знаел, че е жил.
Дейвид знаеше, че Аманда е била в Саутхамптън и е умряла, може би някой му е дал информация, едва ли е разбрал  от новините?

# 57
  • Нейде из лудите гори...
Мястото , на което беше Дейвид е странно, но когато тръгваше за Саунтхемптън , човека с който разговаряше беше единия надзорник от затвора  Peace

Обаче не ме радва партията с Ви и това е... дано по-скоро се сети да потърси Нолън.

Тоя ми ти полицайко ми е такова пуйче, хич не ме кефи  Naughty

# 58
  • Пловдив
Ако не е имал достъп до външния свят е нормално според мен да не познае Аманда, все пак я е видял последно на 9 години, а сега е на 30 (или някъде там).

Ако изходим от това, че Шарлът е почти 10 години по-малка от Аманда, тогава Аманда е на 27, а сега вече на 30. Но някъде в сериала объркваха нещата, казваха, че Аманда е на 25, сега все едно на 28. Понякога и аз не мога да разбера, поне на Шарлът годините се разбраха като направи 18 във втори сезон мисля, да не беше и трети!?! (когато се преименува на Кларк)

# 59
Нещо не ме грабва новия сезон. Кой ли е спасил Дейвид от затвора?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт