Звездни компромати-218 част

• 55 981
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Консервативните клиенти на Marks & Spencer възмутени от ето този Дейвид Ганди  smile3544

Скрит текст:

Не мога да повярвам, че при тоз' мъж Пит поведе форумската класация  Crossing Arms

# 121
# 122
  • Варна
Като го гледам рекламира мъжки гащи.
Кой го оплюва - консервативните мъжки приносители на гащи или консервативните жени?
Ако са жените, да не би тайно да се поклащат в къщи в подобно бельо? Тогава "консервативни" ще е последното нещо, което би ми хрумнало за тях.
Иначе, не мога да проумея на коя жена няма да й се насълзят очите от подобна гледка.

# 123
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Иначе, не мога да проумея на коя жена няма да й се насълзят очите от подобна гледка.
На мен Blush. Никога не ми е харесвал Ганди.

# 124
Кой го оплюва - консервативните мъжки приносители на гащи или консервативните жени?

И двете  Laughing
На мен не ми пречи рекламното лице, аланглето все от там си взема гащи..

# 125
На мен не ми се насълзяват точно, но ще легна до него, да видя гащите отблизо, че съм "недоскиф". Whistling Mr. Green Laughing

# 126
  • Бургас
На мен не ми се насълзяват точно, но ще легна до него, да видя гащите отблизо, че съм "недоскиф". Whistling Mr. Green Laughing

hahaha
Кой е този Ганди? Какво прави освен да мааа гащи и да възмущава консервативните клиенти?

# 127
На мен Blush. Никога не ми е харесвал Ганди.

И на мен никога не ми е харесвал. Не знам защо, но от него ми лъха на гейско. И като се обръснал космите по тялото да си беше подкастрил китките магданоз подмишниците.  Sick

# 128
# 129
  • Пловдив
Консервативните клиенти на Marks & Spencer възмутени от ето този Дейвид Ганди  
Не мога да повярвам, че при тоз' мъж Пит поведе форумската класация  Crossing Arms

Не знам, не знам, просто не знам как стана тоз номер да спечели Брад Пит.

Вижте кво, гледам и Ганди се каните да изхвърлите..... Имам място.

# 130
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Брад на неговите години беше много по-хот. Освен това сме го виждали не само по гащи в някаква си реклама Laughing.

# 131
Брад е 100 пъти по-готин от човека с гащите за мен. Най-хубавия е! Добре, че спечели, много съм щастлива! Heart Eyes

# 132
Леле, не можах да позная Гуркова Crazy. Беше ми идеал за жена, когато стана мис. Peace

# 133
  • bad@ss
Неймар и Жизел за Воуг  Flutter
И отново за Воуг - Ирина Шейк с приятелка.

# 134

Общи условия

Активация на акаунт