Звездни компромати-218 част

• 55 952
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
А Николета забрави ли колко снимки е качвала на Николчето без детска седалка в колата ? Сега какво се прави на интересна ? ОФца,много ми е отвратителна  Sick
Бориса...нямам думи,с този оранжев цвят на лицето... Tired ужасно изглежда  Naughty

Амал я харесах на снимките от пристигането във Венеция,но с чевената рокля нещо не ме изкефи  Peace

# 391
Не ми хареса НиЛо в тва Папараци.  Mr. Green На рекламата беше по-добре.

# 392
Интервюто на Николета е пълен потрес  Laughing Бориса нещо не ми харесва и някак подпухнала ,да не е бременна? А грима и на двете е  ooooh!

Ох, сега видях тяхна обща снимка: ЦЪК  #Crazy  Клонираните атакуват!  hahaha

# 393
  • Gotham City
Бориса и на мен ми се стори страшно подпухнала и различна от това, което гледахме в Къртицата, там честно казано я харесвах. Сега някак.... А и това подмятане "Да взема мъжа ти" доста грозно ми прозвуча.
Иначе за Алисия трябва да призная, че съм съгласна с по-голямата част от чутото. Прическата и на първия учебен ден беше като перука, която е вързала, а там след като се беше нагласила с рокля и токове, е много грозно и беше направена косата! Разбира се, за това не обвинявам нея, има си стилисти, фризьори, изцяло тяхна си е вината.

Калина Паскалева, сред редакторите
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/192017 … f&oe=54C19D5C

# 394
[quote

ФОТОШОП ната е яко много по зле изглеждаха и двете кифли преди малко на ТВ то Mr. Green

# 395

Ох,мале...заляха ни само някакви псевдо звезди..калина с похожденията си на острова, Николета с Валери, ЛилитУ от биг брадър, Бориса...Мале...

# 396
А това на края дали е вярно?  newsm78 Диляна и Асен заедно?  Thinking

# 397
[quote

ФОТОШОП ната е яко много по зле изглеждаха и двете кифли преди малко на ТВ то Mr. Green

Не съм и фен на Ни Лото, но точно така си изглеждаше преди малко по ТВ, просто е по-осветена снимката  Peace

# 398
Бориса определено изглеждаше по-различно в предаването, някак подпухнала ми се видя  newsm78

# 399
  • Gotham City
Утре очаквам заглавията
"Бориса и Андрей ще си имат бебе?"

Mr. Green

# 400
 Не знам дали ще имат бебе или не, но Бориса има отвратителни мустаци. 
Лиляна има голям прогрес. Няма го онзи селски диалект. Личи, че здраво е поработила, за да го премахне.

# 401
баба с очилата

Чакай сега. ти на живо да я видиш ... smile3502 newsm65

# 402
  • Варна
Имат ужасна, огромна, непростима грешка в надписите!
Предаването се казва "ПапаЦИЦИ" !!!

# 403
  • София
Добре, че тръгна предаването на Николета, че да изпишете няколко страници.  Tired

Тоца с татуирани веждички ли е? Отвратителни са. И да кажа на всички, които си ги татуират - личи си от километри и е много грозно.

# 404
Не, нейните са отвратителни. В Русе имаме една топ гримьорка, която обикаля по градовете и прави перманентен грим- прави разкошни вежди. Бисерка Петрова във фейсбук   Peace

Общи условия

Активация на акаунт