Новите ни козметични похождения 61

• 75 376
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
  • София
На мен Ревлон ми се размазват и ми зачервяват очите, а дори не ги нанасям във водната линия Close. Моят е color stay черен. Но аз съм с мазни клепачи.

# 91
# 92
# 93
  • Belgium

По темата: купих си новия молив за вежди на Лореал в цвят golden brown.

Сподели моля те дали си доволна, защото и аз му се чудя.  Laughing

Най-вече ме интересува да придава естествен вид на веждите и да не избледнява бързо.

# 94
Мама има кафяв молив на Шанел. Невероятен е, нанася се много лесно, мек и изключително траен. Нейният е от тези с острилката. Следващият ми молив ще е на Шанел. Ако търсиш черен молива на ЕЛ е много добър.

# 95
Най-хубавият молив за очи, който съм ползвала, е самоподострящият се автоматичен молив на Smashbox. Никакво дразнене на иначе чувствителните ми очи, много траен на мазния ми клепач, никакво размазване, не се събира във вътрешния ъгъл на окото, няма острилки, а е винаги остър. Единственият му недостатък е, че свършва бързо. Има цели 16 прекрасни цвята на този молив, препоръчвам горещо.

# 96
Много съм щастлива!

# 97
  • гр. София
Models own Summer Solstice

# 98
# 99
  • Стара Загора

# 100

Lancôme Rouge In Love, 343B Fall In Rose  Heart Eyes

# 101
# 102
* MAC Lip Pencil Soar

* MAC Nail Lacquer Midnight Strata

* MAC Lipgloss Talk Sexy

* NYX Blush Taupe

* L'Oreal Color Riche Mono Eyeshadow 106 Matte Breaking Nude

Диор Стар определено е хубав фдт. Покривността му е средна, седи много естествено, въобще не се усеща върху кожата. Разнася се лесно, не оксидира. Още обаче не мога да преценя до колко е подходящ за по-мазни кожи.

Още някой е гледал pixiwoo... Grinning  И аз със същия молив от Мак.

# 103
  • София
Хвана ме  Hug Не понасям нищо що е Кардашиан/Дженър, но този 90's грим, който малката налага ми харесва.

# 104
  • гр. София
Аз също имам този молив, но не съм гледала pixiwoo. Какво показват там?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт