Един най-обикновен седмичен ден :(

• 64 744
  • 879
  •   2
Отговори
# 390

Това наистина успя да ме изуми! Пожарникари "гасят" живачен термометър?
Удивително!
 hahaha
Живака е изключително опасен за здравето и ако счупите термометър по- добре е да не де опитвате да го събирате, ако не знаете как и най добрия вариант е да позвъните на пожарната, тъй като те са тренирани да се справят с какви ли не ситуации!

# 391
Justem, празните приказки не са аргументи. Фактите са такива. Когато приведеш факти, доказващи тезата ти, тя може да се дискутира. Засега, единственото което предлагаш са твои мнения, които не са подкрепени от факти, но за сметка на това, подвеждат и дори заблуждават незапознатите с материята. Относно работенето на законите, именно наличието на домашни ученици в България е показател как тук законите не работят. Тези ученици са незаконни и родителите им подлежат на глоба, но всъщност много малко от тях са глобени или понесли друга наказателна отговорност. Със сигурност обаче, тези ученици не се допускат до държавни зрелостни изпити и няма да получат диплома за средно образование.

Съкровище, ти си тотално не наясно.  Тотално.  Laughing

Мога да изясня въпроса, но както казах, ако желаеш информация по този въпрос, ще си я търсиш сама.  Не знам защо си мислиш, че някой ти дължи доказателства или обяснения, особено поискани по такъв начин.

Възпитанието, което си получила от майка ти - директорка на училище - нито ме стимулира да губя повече време, нито пък говори добре за системата.

Животът е пред теб!   bouquet

Последна редакция: вт, 30 сеп 2014, 13:35 от Justem

# 392

Удивително!
 hahaha
Живака е изключително опасен за здравето и ако счупите термометър по- добре е да не де опитвате да го събирате, ако не знаете как и най добрия вариант е да позвъните на пожарната, тъй като те са тренирани да се справят с какви ли не ситуации!

Живачен термометър не пипам. За пожарната честно не знаех, че се вика да събира живак...и да ръси сяра-това ще ми е полезна информация. . Баба ми си купуваше от аптеката и си я ръсеше собственоръчно...и си го събираше собственоръчно-все пак не е плутонии това...

След като си мислиш, че човек не трябва да влага в децата си- да, права си! Никакви пари няма да давам за уроци и курсове, а направо за алкохол Simple Smile

За дребния дзвер, Да, определено ще го оставя да реве до откат, все пак ще съм на хапчета Wink лилави Simple Smile
Ам влагайте бре. Кой ви казва да не влагате. По пет шест езика още от детската градина. Някои направо на чужд език от люлката почват да ги учат и на плуване от бебета, а на балет тръгват веднага щом проходят! Само не се чудете после що от розовите хапчета сте минали на лилави...

То магарето може да носи един самар, после два, ама като станат три и му трябва дозичка конски мухи под опашката, после самарите се обръщат в трънака и магаретата пощръкляват...

# 393
 Hug Слушам слушам ! Но повечето проблеми идват от бездействие и спинкане, гледане на телевизия...и такива ми ти неща Wink

# 394
Скрит текст:

Удивително!
 hahaha

Живачен термометър не пипам. За пожарната честно не знаех, че се вика да събира живак...и да ръси сяра-това ще ми е полезна информация. . Баба ми си купуваше от аптеката и си я ръсеше собственоръчно...и си го събираше собственоръчно-все пак не е плутонии това...

След като си мислиш, че човек не трябва да влага в децата си- да, права си! Никакви пари няма да давам за уроци и курсове, а направо за алкохол Simple Smile

За дребния дзвер, Да, определено ще го оставя да реве до откат, все пак ще съм на хапчета Wink лилави Simple Smile
Ам влагайте бре. Кой ви казва да не влагате. По пет шест езика още от детската градина. Някои направо на чужд език от люлката почват да ги учат и на плуване от бебета, а на балет тръгват веднага щом проходят! Само не се чудете после що от розовите хапчета сте минали на лилави...

То магарето може да носи един самар, после два, ама като станат три и му трябва дозичка конски мухи под опашката, после самарите се обръщат в трънака и магаретата пощръкляват...
Малко ОФФ топил, но е хубаво да се знае Wink
http://assenoff.net/?p=155

# 395
  • София
Малките деца няма какво да висят пред телевизора, но и няма как постоянно да са в разход. Ако някой иска детето му да научи чужд език в малка възраст, то или да го запише на истинска ДГ, в която се говори чуждият език като основен език на обучение и комуникация, по възможност с учители нейтив, или да наемат бавачка за детето, която е чужденка. Другото е мижай да те лъжем.
В първи клас да се запише едно дете И на англйски, и на балет, И на нещо трето, имайки предвид, че детето довчера е имало такива занимания за по двайсет минути в ДГ (тоест, достатъчно несериозно и ненатоварващо), е недалновидно. Особено ако детето ходи и на занималня. Родителите са грохнали в края на деня, а какво да кажем за детето! Те затова децата реват, тръшкат се и пр., защото нервната им система се претоварва цял ден и не могат да издържат.

# 396

Перманентно, всички перфектни сте кисели....Усмихнете се , бе.  Laughing

Аааааа, нема се обиждаме, аз не съм от киселите.  Crossing Arms

# 397

Перманентно, всички перфектни сте кисели....Усмихнете се , бе.  Laughing

Аааааа, нема се обиждаме, аз не съм от киселите.  Crossing Arms

Наистина! Перфектно. Защо всички перфектни са кисели? Или може би са кисело перфектни?  Mr. Green

# 398
  • София
Я ги покажете тези, перфектните, че да ги видим!

# 399
  • Куциндрел
 newsm78 Кои са тези потребителки, чиито деца ходят от 1-ви клас на 2 спорта + 1-2 езика?
Честно, като ви чета се обърквам.

# 400
  • София
За потребителки конкретни не мога да кажа оттук, макар да има, попадала съм на описания. ВАз познавам в общия случай - записване на един чужд език, плюс спорт. Евентуално има и някакво изкуство, най-често пеене.

# 401
На черното не мога да кажа бяло, така че на 1000% съм съгласна с последното мнение на Андариел. Цеца, не зная дали са съфорумки, но не малко мои познати записват още от предучилищната децата си на 100 занимания. Най-фрапираща е една майка, чиято дъщеря от тази възраст ходи на рисуване, балет, два пъти седмично на английски в "Британика" и още два пъти седмично на английски с частен учител и три пъти седмично на математика за СМГ.

# 402
  • Велико Търново
Уау.... Crazy това, последното направо ми скри шапката!!!! А моята дъщеря на нищо не "ходи"...а е втори клас ooooh!

# 403
  • София
Отдъхнах си - не съм аз най-голямата кукувица.  Simple Smile

# 404
  • София
На черното не мога да кажа бяло, така че на 1000% съм съгласна с последното мнение на Андариел. Цеца, не зная дали са съфорумки, но не малко мои познати записват още от предучилищната децата си на 100 занимания. Най-фрапираща е една майка, чиято дъщеря от тази възраст ходи на рисуване, балет, два пъти седмично на английски в "Британика" и още два пъти седмично на английски с частен учител и три пъти седмично на математика за СМГ.

астигабе  Shocked
Жал ми стана за това хлапе..още повече, че аз не съм от амбициозните родители.

Общи условия

Активация на акаунт