Робувате ли на oпределена марка?

• 23 720
  • 458
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
   Странна тема. Crazy

Не, не робувам на определени марки, но със сигурност имам фаворизирани брандове във всяко направление – мода, козметика, техника, хранителни продукти...

# 31
Честно казано не особено. Има магазини, в които знам, че стоките им са хубави или фирми, които предлагат добри услуги и ги ползвам. Но марки и други такива... хич ме няма. Дори понякога се чувствам изостанала

# 32
АЗ не оспорвам това всеки да си харесва каквото иска,а това че задължително се напомня на коя фирма е въпросния продукт и видиш ли е най-хубавия от всички други.И аз нося една марка дънки,защото ми стоят добре,но не споменавам навсякъде какви са.

За коя марка става въпрос ?

Купувам каквото ми харесва, но имам любими марки. Не се водя по самата марка, но положителните отзиви за определен продукт могат да ме накарат да го купя, но не и ако не го харесвам като дизайн.

# 33
Не, не робувам на конкретни марки, но когато разполагам с достатъчно средства, гледам да си купувам качествени и хубави неща, а те винаги са някаква марка. Като не ми стигат финансите, си купувам и евтини неща.
Понякога съм имала изключителни попадения в евтините и абсолютни разочарования в скъпите и марковите. Както и обратното.

# 34
  • Sofia
Не, не робувам на конкретни марки, но когато разполагам с достатъчно средства, гледам да си купувам качествени и хубави неща, а те винаги са някаква марка. Като не ми стигат финансите, си купувам и евтини неща.
Понякога съм имала изключителни попадения в евтините и абсолютни разочарования в скъпите и марковите. Както и обратното.

Точно, и аз съм на същото мнение. Peace

# 35
  • Tам през Атлантическия океан
Робувам на качестовото и удобството  Peace

Марките/името за съжаление не винаги е гаранция , за горното .

Последното ми разочарование бе от любимата ми марка Oakley 
Хувавото е че наистина марките които държат на иметето си репутацията , при проблем винаги сменят нещото , връщат парите, извиняват се , но като се повтори пак и пак ...... става досадно   

# 36
Държа на "марки" само по отношение на бялата козметика и храната.

Всичко останало, имайки предвид, че модата се мени всеки сезон, не ми е важно.

# 37
А защо не си задавате правилно темите? Въпросът на автора е "Сноби ли сте, ако може да си купите маркова стока".
Казаха го много хора, но и аз да не остана по-назад - дразненето идва от твоето възприятие.
За мен е важно качествота и давам доста пари за разни неизвестни марки, чиито модели са супер класически. Купувам и китайски и гаражни, ако ми харесат. Купувам и втора употреба. Миналата година ми се приноси дънково късо яке. Обиколих всички магазини и - нямаше. Влязах в един втора употреба и се здобих с така мечтаното за $6 долара Simple Smile. (между другото е и арково, но го открих на второто пране).

# 38
  • София
Така съм преценила,че ме вълнува въпроса.А вие ако желаете си пуснете темата "Сноби ли сте, ако може да си купите маркова стока".

# 39
Да,  "робувам" на някои марки, но далеч не държа 'всичко' да ми е марково.
От 11 годишна нося сутиени и бански само на Триумф например и няма сила, която да ме накара да харесам или облека друга марка.

# 40
Замислих се, че и аз имам такива приятелки. Не знам дали е робуване, снобизъм и т.н., но за мен има разлика между това как ще поднесеш информацията за въпросната марка (*щом е важно Crazy). Например веднъж чух близка да казва, "На мен всичките ми дрехи са от Зара" и ми стана странно... Тоест аз лично бих възприела по-добре нюансите в, например "Фенка съм на Зара. Имам много неща от там и съм доволна" и т.н. Peace Иначе нищо лошо всичките ти дрехи да са отнякъде, разбира се Peace

# 41
  • София
Да затова говорех.Явно ти ме разбра най-добре.

# 42
Зара не е марка, с която се парадира. Т.е. най-вероятно наистина пазарува основно в Зара и просто го е споделила.

# 43
Ами оглеждайте се в средата си. Ужасно смешно е зрели жени да се занимават изобщо с този въпрос, кой 'как представя информацията'. Информацията за марката е силна, когато нищо не казва.
И най-боли  Laughing

# 44
Не ми се иска да се обръща натам темата, но, да, разбира се, че зависи от средата.

За средностатистическата българка Зара е скъпа марка. Crazy В други среди е евтина масовка. И т.н.

Общи условия

Активация на акаунт