Малки МАЙски слънчица радват мама с тупкащи сърца! - Тема 3

• 26 083
  • 719
  •   1
Отговори
# 255
Sweet Dreams86 И аз съм в същото положение  Hug . Бях на преглед миналия четвъртък и после в понеделник - лекарката ми каза, че за тези 4 дни било пораснало само с 1 мм, а в този период трябвало да расте с по 1 мм на ден ииии ... много ме спече. После ми каза, че можело всичко да е наред, но ако съм искала да разбера по-бързо какво става да си пусна ЧХГ през 72 часа и ако стане двойно, значи всичко било наред ... понеделник пуснах и тази вечер ще ходя пак ... едно ми свито такова, но имам вътрешното усещане, че всичко ще е наред.

# 256
Привет!
Добре дошли на всички нови мами!
Last_Name, няма да ви е лесно с толкова много деца, но пък е чудесно, че сте се решили и на общо
Ние също имаме сина на мъжа ми, който е почти на 15 (бесен тийнейджър), малкия, който ни е общ на 4, и сега чакаме второто общо Joy
От сега съм почнала да правя схеми и да мисля, как ще се събираме, как ще се преструктурираме, имам план или да остъклявам балкона на спалнята, за да изнеса там сушилника, за да има място за бебешкото легло, или да преструктурирам гардероба в коридора, където седи пералнята, за да можем да си купим комбинирана пералня+сушилня! Отделно после трябва да обзаведем изцяло нова детска стая за по-малкия и бебето с двуетажно легло, бюро (че малкия скоро ще е предучилищна и ученик после), абе направо съм се филмирала! Не знам някоя друга мама дали има подобни терзания! Отделно, забравих да спомена, имаме куче и папагал и всичките са мъжки! Та отчаяно си мечтая за розови дрешки някак…….. Embarassed
Моя корем е станал огромен направо, подут е ужасно, твърд, яко газове и много ме боли! Пия еспумизан, който обаче никак не ми помага! Аз имам шкембенце останало от предната бременност, но сега е направо тройно, а не съм влязла в 3 месец още! Преди до края на 5тия изобщо не ми личеше нищо! Явно ще трябва да казвам официално вече на доста хора, щото тва шкембе не знам до кога ще го крия зад най-широките си дрехи Rolling Eyes
Sweet Dreams86, аз мисля, че нямаш повод за притеснение. Този 1 мм може да се дължи на трепване на ръката на доктора, в крайна сметка те засичат като поставят на екрана ръчно маркерите, за да мерят разстоянието!

Хубав ден на всички и стискам палци да няма поводи за притеснения при никой!

# 257
  • Варна
Аз също все още пия фолиева киселина, всъщност не съм я спирала през последната година и няма да го правя, докато не ми го кажат специално.
Не сме казвали на никого още, аз не искам. Само майка ми знае, защото нямаше как и дъщеря ни, на която казахме, защото започна да става очевидно, че постоянно ми е лошо и честичко лежа.
Всички останали ще почакат, но до кога точно - още не знам.

# 258
  • София
Аз също нямам намерение да спирам фолиевата киселина поне до края на трети месец.

dudnski, много време ми трябваше да се реша за това дете, знам че стават много, а и разликата между тях става все по-голяма. Но с този човек сме заедно вече 7години, той се държи с мойте момчета като със свои /тяхния баща почина преди да се роди малкото всъщност/. Неговия син е на 15г., най-големия от бандата и живее с майка си. При нас идва когато си поиска, най-често се разбират с моя по-голям и пристигат заедно. Непрекъснато заедно сме само с малкия, така че смятам да се оправя с още едно. Доста време отлагах, доста се колебах и мислих и накрая се реших. ММ настоява отдавна, но много търпеливо ме остави да реша сама и да възприема идеята, пък вече годинките  ни напредват и няма време за губене.

Как пропуснах кучето - разбира се, мъжко  animal037 Та и аз отчаяно се надявам на розови гащи

Все още нямам чуденки как ще размествам и премествам, като цяло място има за всички и няма да ни се наложат кардинални промени /може би трябва да си направим само още една тоалетна  Laughing/

Нещо не успявам да пиша повече, има проблем някакъв

# 259
  • София
За фолиевата бях чела, че докъм 3-4-ти месец се пие, ама после и да се пие няма да навреди, засега пия, другата седмица на прегледа ще питам доки.

Nini_MG - Ние след като чухме сърчицето почнахме да казваме на хората, с които се виждаме, специално няма да тръгна да се обаждам на някой.

Ние пък жилище трябва да сменяме, щото сме в гарсониера и вече ни е супер тясно с 1 дете, за 2-ро да не говорим. И сега сме в бясно търсене на жилище. Търсим от 1,5 години, досега нищо, ама сега вече май трябва да направим сериозен компромис явно, че до март трябва и да сме се пренесли.

Sweet Dreams86 – изобщо не се притеснявай, тези мм както са ти казали и другите зависят от ехографа, от лекаря, от овулацията и т.н Стискам палци, всичко да е ОК!

# 260
  • Варна
Здравейте и от мен,

още свиквам с новината, че ще раждам близнаци  Laughing Казала съм на сто човека и всички са в еуфория.. всеки ме пита, ама сигурна ли си, не се ли шегуваш, определено голяма изненада Simple Smile

За преструктурирането и аз съм в голяма чуденка, като за начало ще трябва да сменим колата, защото три столчета не се събират в обикновен автомобил, нещо по-големичко ще да е Simple Smile Апартамента ни е с две спални и дневна, но в една спалня няма да мога да наблъскам три деца, така че и там ще трбява нещо да се мисли, не още сега, но в близко бъдеще.
Въобще всичко ми изглежда различно сега, мислих да работя и след като родя, предния път така направих и се справях съвсем добре с всичко, но сега мисля, че ще ми дойде на нагорнище..
И така, някакъв хаос ми е в главата, но да се родят живи и здрави близнаците, ще се оправим все някак Simple Smile

За дрехите за бременни, миналия път си изкарах с обикновени клинове, по-голям размер и им слагам ластици под петата, за да не се качват нагоре, и туники. С дънки за бременни въобще не ми беше удобно, а пък сега абсурд, защото имам и една киста, която е много чувствителна към всичко, което стяга и има ръб.

Като за втори пост се раздадох, хайде до скоро  Hug

# 261
  • Варна
seagirll, супер вълнуващо е това, което ти се случва. Бременността и раждането са си приключение винаги, но в двоен размер - съвсем.

# 262
Момичета, трябва ли да се спира фолиевата? Аз след 3 месец минавам на моите витамини от номер 1(преди забременяване до 3 месец) на номер 2 (4 месец до вкл. кърменето) и май в номер 2 също има фолиева...

# 263
  • На погрешната планета
Здравейте мамчета, наработих се за днес Laughing!
И ние с мъжът ми тези дни мислехме как ще преустрояваме апартамента. Живеем в двустаен и преди време направихме спалнята детска стая, а ние с ММ спим в хола. Сега мислим да съберем детската с терасата и така да я разширим. Даже бъдещата кака реши, че не било проблем бебето да спи при нея още от началото, тя щяла да става нощно време, като плачело Joy. На моменти ме спуква от смях Joy.
Там където преди държах нейната количка, направих шкафове, та сега и място за количката ще трябва да измисля. Ама аз съм установила, че съм царица в разместването, та все ще измисля нещо Twisted Evil!
У нас сме 3 жени, като броя и кучето, и един мъж,та съм сигурна че той отчаяно мечтае за момче, макар че не си го признава Mr. Green.
Ние все още не сме казали на никой, освен на щерката. Ще изчакам прегледа в сряда и ако всичко е наред ще кажем на бабите, дядото, вуйчото и чичото, другите ще разберат постепенно, като започне да ми личи Peace.
И аз си пия ФК, на прегледа ще попитам доки дали да я сменям с някакви витамини.

# 264
Здравейте момичета! Днес бях на доктор и за съжаление направихме абразио.  Във вторник бях и на второ мнение, но  и той подтвърди, че няма сърдечна дейност.
Пожелавам много късмет на всички вас.  Hug

# 265
  • Варна
Много съжалявам! Пожелавам ти много сили и смелост и скоро да се радваш на нова радост - до финал! Hug

# 266
Привет момичета,днес бях на преглед и чухме най после сърце,доста се бях притеснила.
Ането–87,бъди силна знам че е много трудно,защото и аз го преживях същото преди няколко месеца.
Добре дошли на новите попълнения и леко бременеене на всички.

# 267
  • На погрешната планета
Здравейте момичета! Днес бях на доктор и за съжаление направихме абразио.  Във вторник бях и на второ мнение, но  и той подтвърди, че няма сърдечна дейност.
Пожелавам много късмет на всички вас.  Hug

Миличка, много съжалявам и те прегръщам силно Cry! Само който е минал през това знае колко е голяма болката....Пожелавам ти много сила и вяра сега, за да се възстановиш бързо и съвсем скоро да имаш нов повод за радост Hug!

# 268
Благодаря ви момичета!   bouquet Дано да е за добро!

# 269
  • Варна
Благодаря ви момичета!   bouquet Дано да е за добро!

Обикновено е така. Казват, че природата си знае работата и сигурно е вярно.
И аз знам какво ти е, но и вярвам, че скоро пак ще се усмихваш.

Общи условия

Активация на акаунт