Малки МАЙски слънчица радват мама с тупкащи сърца! - Тема 3

• 26 076
  • 719
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Аз ще пиша само тук, така че не пренебрегвайте напълно темата за сметка на ФБ Simple Smile

# 556
Наистина не пренебрегвайте сайта,защото аз нямам фейсбук !:(((

# 557
  • София
Black Lady, супер... ходя там, да. Във вторник ще ходя.
tatqna89, виж какво ще ти предпишат и от къде идва проблема, не се мъчи и превивай, а но-шпа по никакъв начин не вреди, близо месец го пих по 3 всеки ден. Сега го спряхме, защото нямам болки и контракции, но по никакъв начин не ми се отрази, само помогна. А и е терапия на хиляди жени.
За газовете се иска лека храна и повечко движения.
Ivanova13, пусни си отпуската, аз така направих и след нея веднага съм в болничен.
Момичета и аз се панирах, като вас и днес ходих до работата да направя една справка и тайно си лепнах един трансдюсер да видя дали всичко е наред. Смешно ми стана, защото идея нямам как се работи с УЗ, но го пуснах и го нагласих на корема и веднага се видя точица, не можах много да увелича, ама все пак видях сърцето, бебче... всичко си е на място. Ако ме беше видял някой, как права се гледам на ултразвука щеше да стане голям смях  Joy

# 558
Майчета, искам да ви питам дали знаете от кога можем да си вземем болничми. Вече ми е много трудно на работа, но ми казват, че болнични сега трудно мога да взема, само с телк или престой в болницата T_T

# 559
Simple Smile Браво момичета за ФБ  групата! Днес е прекрасен ден, а моето момченце е болничко... Аххх, тези Детски градини   Twisted Evil  2 дена и ходим и хайде пак. От Април го спирам, за да посрещнем бебо здравички. Пожелавам ви хубав и безпроблемен ден  Hug

# 560
Майчета, искам да ви питам дали знаете от кога можем да си вземем болничми. Вече ми е много трудно на работа, но ми казват, че болнични сега трудно мога да взема, само с телк или престой в болницата T_T

Лекарят ти може да ти даде до 14 дни, след това трябва с комисия.

# 561
И това за цялата бремрнност ли?

# 562

Не разбира се, 14 дена на веднъж могат да ти дадат. По закон, ако не си бременна, можеш да взимаш до 40 дни годишно ( дано не се бъркам), после си по ТЕЛК. При бременните няма ограничение, до колкото знам, но моят лекар ми каза, че може да ми дава по 14 дни на един болничен.

# 563
Момичета и аз сега се омотах и не разбрах  newsm78 Могат ли другите ни приятели да виждат, че сме членове в групата и какво публикуваме във ФБ???? Благодаря и се извинявам, но не го разбрах това...

# 564
Тайга, monik1990 и аз нямах до преди час, но си направих заради групата само. Може и вие да постъпите като мен.

# 565
  • София
АГ не би трябвало да ти откаже болничен за цялата бременност, просто излезеш ли, не трябва да го прекъсваш, защото ти се намаля майчинството. Имаш право на 45дни болничен преди термина + още 180 дни отделно от сега, трябва да си ги изброиш, календарни дни са, от утре, например, броиш по календара 180 дни напред и след тях още 45 дни и ако стигнеш или прескочиш термина си, излизай спокойно.

# 566
Момичета публикациите в фБ излизат на стената ви.Това е кофти.Аз изтрих моята защото приятелите ми,не ми се иска да знаят.

# 567

Не разбира се, 14 дена на веднъж могат да ти дадат. По закон, ако не си бременна, можеш да взимаш до 40 дни годишно ( дано не се бъркам), после си по ТЕЛК. При бременните няма ограничение, до колкото знам, но моят лекар ми каза, че може да ми дава по 14 дни на един болничен.

Ама и аз не се изразих правилно Wink имах предвид, че лекарят ми ще ми дава болничен на всеки 14 дни като ги застъпва нали? И аз питам като не разбрало малко дете. На работа съм в това прекрасно време и ми е едно подтиснато направо ми се реве...

# 568
Витаминка, направи групата секретна. Peace

# 569
Здравейте и от мен! Съжалявам за лошите новини в групата съчувствам ви от цялото си сърце, защото знам какво е.При мен стана тази година март месец.Не се отказвайте, бъдете силни!  Hug знам, че следващият път ще стане!
Браво за новата темичка във фейса Peace
Отивам да се представя. Дали мои приятели ще разберат че съм се присъединила? Все още не знаят много хора....

Общи условия

Активация на акаунт