Малки МАЙски слънчица радват мама с тупкащи сърца! - Тема 3

• 26 081
  • 719
  •   1
Отговори
# 540

Супееер Simple Smile Искаш ли да я заключиш и да е тайна, за да не виждат всичките ни приятели, че сме вътре и какво пишем ?

Готово....невидима е вече...Simple Smile

Joy и сега вече наистина не я виждам Sad оф...как да се присъединя  Shocked дали не се чувствам мега глупава  Blush

# 541
Еййй, страхотни стеее  Hug  bouquet
Веднага отивам да се присъединя и аз! Естествено, че няма да се  забравяме и тук, но, признайте си, доста по- интересно е да " се виждаме", пък макар и виртуално Simple Smile

# 542
  • София

Супееер Simple Smile Искаш ли да я заключиш и да е тайна, за да не виждат всичките ни приятели, че сме вътре и какво пишем ?

Готово....невидима е вече...Simple Smile

Joy и сега вече наистина не я виждам Sad оф...как да се присъединя  Shocked дали не се чувствам мега глупава  Blush

Nini дай ми имейл(този с който си регистрирана във фейсбук) и ще ти пратя покана там.

# 543
Да, така никой не може да я намира. Според мен, поне докато се съберем всички, трябваше да си остане както беше.Постовете ни не се виждаха от други хора, само можеха да намерят групата и да видят кой е в нея, но не и какво има вътре. Иначе ще е голяма играчка, всеки трябва да си праща мейла на венчелистче, и тя да праща покана.

# 544
  • София
Отново я отворих!
Нека се съберем, пък ще я скрием!

https://www.facebook.com/groups/312895165565202/

# 545
Venchelistche, пратих ти Simple Smile Благодаря Simple Smile

Алия, ако е само затворена, се вижда всичко, другите не могат единствено да публикуват Sad Не знам за вас, но на мен не ми се иска 500 човека във ФБ да видят, че си поствам там  Embarassed

# 546
Venchelistche, пратих ти Simple Smile Благодаря Simple Smile

Алия, ако е само затворена, се вижда всичко, другите не могат единствено да публикуват Sad Не знам за вас, но на мен не ми се иска 500 човека във ФБ да видят, че си поствам там  Embarassed

Пише си - only members can see post. Не се притеснявай, присъединете се сега, а после пак ще я направи сикрет, да не може дори да се намира от други. Разбира се, че никой не иска да виждат други какво пишем.

# 547
Да, особено като не се знае още за  preggo А и след това де.
Аз се регистрирах и веднага ми излезнаха познати... ма аз не искам никой да знае, че съм там. Все пак това си е много лично преживяване Wink

# 548
Благодаря Hug
Лелее, колко е странно! Тук всички сме с псевдоними, а във фейса- с истинските си имена. Май наново ще трябва да се опознаваме! Simple Smile

# 549
Момичета, аз също искам да се включа във ФБ темата, но не желая приятелите ми да виждат това ( на някои от тях не съм казала, а други изобщо още не искам да разбират...поне докато не се роди бебче и не се похваля:)
Има ли възможност групата да е скрита за другите и видима само за членовете?
Лек ден:)

# 550
Да, и така ще бъде.

Венчелистче, извинявай, ама явно ще трябва пак да я направиш секретна, и да се действа с мейли.

# 551
Това за научаването е голям проблем. Няколко наши познати разбраха, почти никой не се зарадва. Даже определени хора престанаха и да ми се обаждат. Не, че страдам, ама защо пък да им обирам негативните емоции.

# 552
Аз имам само един човек, който не се зарадва. Беше, и продължава да ми е изключително неприятно. Но аз знаех отначалото, и затова не исках да знае, но е от семейството, нямаше как. И най-лошото е, че си го показа. А бяхме приятелки. ooooh! Не ми се обажда вече, вкъщи като дойде все едно ме няма, дори и като й съобщихме, само едни сухо- амиии, честито, нямаше никакви други въпроси, ама нищо. Дори след това щяхме да ходим в мола, отказа се  Joy,  Викам си, бе човек трябва да е лицемерен от време на време, ок, не се радваш, ми до вчера от няколко години сме едни от най-добрите приятелки, ми направи се бе, престори се. То си е излагане за нея. Много е грозно!

# 553
Да не ти пука. То това говори зле за нея.

# 554
SIRIUS_F  Hug Hug Hug не се отказвай все пак...
За групата просто страхотно  Peace Моята етърва като беше бременна имаше си тук група на септемврийките и във фейса също все си пишеха , и аз много и се радвах-как си споделят всички пращаха си снимки на нещата които са си купили-абе просто страхотно .Ще видя на мен утре какво ще ми кажат растем ли не растем ли.И аз искам да не се знае още на работа още не съм казала,но като се върна от сегашното майчинство трябва да им кажа  все пак..
Усмихнат и хубав ден на всички майчета  Hug Hug Hug  pregnant Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт