Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с лошото храносмилане по време на бременност?
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
Какви са препоръките за витамини и добавки по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с лошото храносмилане по време на бременност?
Лошото храносмилане по време на бременност е често срещано. Препоръчително е да се консултирате с вашия лекар относно приема на витамини и хранителни добавки. Можете да опитате течен витамин С и физиологичен разтвор за промиване на носа, които могат да помогнат за повишаване на имунитета и облекчаване на симптомите.
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
Препоръчително е да изберете лека, маневрена количка като Maclaren, която е удобна за използване и подходяща за различни ситуации. Важно е да се уверите, че количката е подходяща за новородени, ако планирате да я използвате от самото раждане на бебето. Изборът на бебешка количка зависи от личните предпочитания и нужди. Важни фактори при избора са практичността, маневреността, големите гуми, удобството за детето и удобството за родителите. Пробното бутане на количката с бебе може да помогне за определяне на комфорта и пригодността на модела.
-
Какви са препоръките за витамини и добавки по време на бременност?
-
Какви са препоръките за болничния отпуск по време на бременност?
-
Какво представлява Биозин Мама и кога трябва да се приема?
Искаш ли да я заключиш и да е тайна, за да не виждат всичките ни приятели, че сме вътре и какво пишем ?
и сега вече наистина не я виждам
оф...как да се присъединя

А и след това де.
Не ми се обажда вече, вкъщи като дойде все едно ме няма, дори и като й съобщихме, само едни сухо- амиии, честито, нямаше никакви други въпроси, ама нищо. Дори след това щяхме да ходим в мола, отказа се
Моята етърва като беше бременна имаше си тук група на септемврийките и във фейса също все си пишеха , и аз много и се радвах-как си споделят всички пращаха си снимки на нещата които са си купили-абе просто страхотно .Ще видя на мен утре какво ще ми кажат растем ли не растем ли.И аз искам да не се знае още на работа още не съм казала,но като се върна от сегашното майчинство трябва да им кажа все пак..