Малки МАЙски слънчица радват мама с тупкащи сърца! - Тема 3

• 26 081
  • 719
  •   1
Отговори
# 525
Black Lady,
Подуването не е само от количеството за съжаление, а и от това кое как смиламе Sad и аз сърбам супи и един ден съм добре, на следващия съм подута и с киселини  Close

Аз също съм много притеснена, особено след 2та аборта, които имам....Този път гледах супер позитивно на нещата до вчера, когато казах на шефа си за това, че съм бременна, а той от своя страна ми разказа за покъртителната история на жена му у нейните проблеми, беше толкова шокиращо и ужасно, че не съм мигнала цяла вечер....После двете девойки тук...и съвсем се сдухах  Cry Cry Cry

Тайга,
Въпреки, ч на мен Пренатест ми се струва малко излишен, от моята колибка, може би е по-подходящ, дано не се налага обаче  Hug

Момичета, пак ви казвам, освен в университетските болници, другаде не правят БХС, има го само там, а в МЦ взимат кръв и пращат в тези пунктове. Аз работя с тях и те са единствените които правят тези тестове. Ето от тук може да си изтеглите таблицата с поетите от ЗК процедури. Аз много рових и мисля да си използвам максимално правата, плащам си осигуровките от 10 години и едва сега ще ги използвам  Close

И аз съм ЗА FB групата Simple Smile

# 526
Много се радвам, че одобрявате идеята за фейсбук  Party Има ли доброволци за правенето на темичката? Да знаете, че аз съм насреща- за съдействие или за правене, само да се разберем Simple Smile
Tatqna и мен пак ме заболя Sad много неприятна работа, а още по- гадното е, че си забравих Но Шпато удома. Надявам се да мине по- бързо... Ама и аз съм си виновна! Филии за вечеря и пица за закуска са възможно най- неподходяшите храни точно сега... Хайде, бързо отгазяване( хехе, малко хумир в кофти момент не пречи Wink ) ти желая  Hug

# 527
  • София
Много се радвам, че одобрявате идеята за фейсбук  Party Има ли доброволци за правенето на темичката? Да знаете, че аз съм насреща- за съдействие или за правене, само да се разберем Simple Smile
Tatqna и мен пак ме заболя Sad много неприятна работа, а още по- гадното е, че си забравих Но Шпато удома. Надявам се да мине по- бързо... Ама и аз съм си виновна! Филии за вечеря и пица за закуска са възможно най- неподходяшите храни точно сега... Хайде, бързо отгазяване( хехе, малко хумир в кофти момент не пречи Wink ) ти желая  Hug

Ами аз мога да я направя, но кажете как да се казва?

# 528
Ей ще ме накарате да си направя регистрация най-накрая във ФБ ако я направите. Не съм привърженик на предоставяне толкова на лична информация в интернет пространството като снимки, но мога да се регистрирам и без.  Wink
Това с "отгазването" е проблем, но като стане какво облекчение...
Днес деня ми минава много бавно и скучно, а този подут корем...  #Crazy

# 529
Здравейте момичета!
Няма ме - Съжалявам мила за това което си преживяла,знам колко е болезнено и се надявам да си намерила сили вече да продължиш напред заради дъщеричката ти.Не се отказвай още от бебеправенето,но е нужно време да се възстановиш психически и пак ще го поискаш.Дано съм права и да си имате все пак още едно детенце!
Не можах много да наваксам защото не съм влизала отдавна но съм ЗА за групата във ФБ.С майките от старата ни тема си имаме и е много полезно,а и далеч по-лесно за следене.Ако сте направили вече-кажете,ако не-на мен също не ми пречи да я направя.
Аз съм в голяма дилема как да постъпя с работата ми-дали да си ползвам отпуската и после болничен или направо болничен.Хич няма да се зарадват като разберат,че живот и здраве няма да се върна скоро и се притеснявам ако се върна в отпуск да не ми намерят цаката някак...
Иначе за прегледите и аз свикнах всяка седмица,а сега бях на 1ви и после чак на 22ри за БХС.Аз също не съм се записвала на ЖК нито преди нито сега.Моята лекарка не работи със ЗК,а при други не искам да ходя

# 530
  • София
Ей ще ме накарате да си направя регистрация най-накрая във ФБ ако я направите. Не съм привърженик на предоставяне толкова на лична информация в интернет пространството като снимки, но мога да се регистрирам и без.  Wink
Това с "отгазването" е проблем, но като стане какво облекчение...
Днес деня ми минава много бавно и скучно, а този подут корем...  #Crazy

Май всички сме с подути кореми:) Каквото и да хапна се подувам като балон...

# 531
  • Варна
Нали все пак няма съвсем да спрете да пишете тук? Rolling Eyes

# 532
Надявам се да не спрат.  Wink
Ivanova13 моята не работи със ЗК, но води ЖК. Ако се запишеш ЖК дори да си отпуск според мен не могат да ти направят нищо, защото си официално регистрирана като бременна и законът те пази. Поне така е написано в него.  Wink

# 533
  • София
Готово...
На бързо спретната...

https://www.facebook.com/groups/312895165565202/

# 534
Black Lady - аз си се водя на ЖК но си плащам всичко,не се изразих правилно по-горе.Това обаче не съм сигурна,че ме пази от това да ме съкратят.Дори и с дете под 3г пак могат да те махнат ако решат.Затова си мисля,че макар и с по-малко пари,болничния е по-сигурен

# 535

Супееер Simple Smile Искаш ли да я заключиш и да е тайна, за да не виждат всичките ни приятели, че сме вътре и какво пишем ?

# 536
  • София

Супееер Simple Smile Искаш ли да я заключиш и да е тайна, за да не виждат всичките ни приятели, че сме вътре и какво пишем ?

Готово....невидима е вече...Simple Smile

# 537

Готово....невидима е вече...Simple Smile

Браво Simple Smile

# 538
  • София
Ако някой иска да бъде добавен трябва да ми даде мейл и да го поканя.

# 539
Супер Venchelistche, много благодаря за групата.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт