Падат есенни листа, а мамите се радват на ЮНСКИТЕ слънца - 5

• 29 021
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
И аз съм за Кой без зъбче, кой със две - Юнчето започва пюренце да яде!.
Иначе и ние не пием много вода  Sad. Купих чайче на бебевите с копър на гранули, хич не ги харесвам, ама аз като го правя слагам и малко захар и затова спрях. Този чай пак е подсладен, ама поне сигурно знаят точната доза newsm78. Направих й според упътването - стана все едно съм изплакнала чашата  Laughing, но тя май го хареса, защото веднага изпи 20 мл Wink.
Днес бяхме с кошчето за кола на разходка, хареса й, като е хубаво времето ще го ползваме и така ще избутаме до летния...

# 646
ние сме на кърма, нищо от шише не иска вече дори и вода незнам как ще започнем да пиемвода вижда ми се трудна мисия. с лъжичка ще я мъча май като се наложи

вашите бебета като им подадете играчки протягат ли се да ги хванат или само тези от шезлонга хващат ?

елси и аз мислех това за вариант но все не ми допада времето за коша за кола

# 647
Радослав хваща, да. Като лежи и му дадем покажем играчка,  протяга двете ръчички, хваща я и я насочва към устата Simple Smile
Преди малко го забелязах, че се хваща по темето и свива ръка все едно се скубе Sad това какво означава според вас? Признак ли е за нещо?

# 648
Литъл, нашата се скубеше много като по-малка Laughing. Сега нещо позабрави, но чат-пат пак го прави.
Везничке, моята бебка посяга, слагам я на активната гимнастика и тя почва да ги хваща и съответно към устата. А от няколко дни ги хваща и започва да се набира на тях.
И в този ред на мисли, като купите някоя играчка, перете ли я? Аз купих днес една със звук и се чудя какво да я правя, а тя вече иска да ги лапа и аз все внимавам да не й позволявам, ама не знам докога newsm78

# 649
Аз ги пера тези със звук. Хммм само ние ли не посягаме да ги хванем. Аз ако и я дам в ръката я носи в устата но сама да си я хване още не го прави. Аз всичко пера все още даже и слагах в стерилизатора някой играчки с някой нямах проблем но други ги смалих и разтопих  Laughing Grinning

в емаг има намален пуфис 4 ка , ако някой като нас го ползва този път не е с мокри кърпи подарък но пак е на изгодна цена

# 650
Михаела не се скубе, но за сметка на това си стиска и дърпа ушите във всички посоки.. Намерило си е детето нещо дето стърчи на главата - значи е за дърпане..

# 651
Опитвам да наваксвам назад с четенето, но много по диагонал успявам  Crazy
Та, по повод никнещите зъбки - една съседка ми каза за някакви кехлибарени огърлици, малко порових - били с лечебни свойства, помагали при зъбки, колики и т.н. Но... не съм много от тия дето вярват особено в такива неща  Whistling

# 652
Днес бяхме на консултация,най-накрая ни биха първи прием на тетраксим и синфлорикс. Пак нищо не е наддал  Tired 100 гр и 3 см за 1 месец ,вече 6150 и 67 см .Като чета по колко много наддават вашите бебоци,все се притеснявам. Лека и спокойна вечер.

# 653
  • Варна
не успявам да Ви изчета  Grinning и даже вече забравям какво щях да пиша... но накратко по това, което запомних  Joy
за зеленото аки е нормално ако давате НА мляко  Wink
за играчките - пера всички в пералнята, освен едни пластмасови, които мия с гореща вода и веро Бочко
за ваксината - и аз знам, че има ли болен в къщи не се бият...
за тези кехлибарени огърлици - според мен е просто трик да се купуват. виждала съм на бебчета, но не познавам мамите и не съм питала дали наистина имат ефект
за рахита - при нас като имаше някои от симптомите ни увеличиха приема на вит.Д на 4 капки за 10 дни, а сега пак сме на 2 капки.
Лека вечер и сладко спинкащи бебчета  Heart Eyes

# 654
Относно памперсите ние ползваме от емаг Пуфиса но вчера взех на Молфикс след голямо хвалене ние сме на 4+ и са на перфектна цена 15 лв пакета 60 броя ще ги ползваме да видим ако са ни ок ще си вземем.
Вчера ходихме до доки че ни сълзи оченцето пратиха ни на очен тези дни и там ще идем
говорихме си вчера с доки ,че моята принцеса на обяд изяжда по 1 бурканче Ганчев 190 мл а тя каза ооо не не не най-много 150-160 трябва и от днес започвам да слагам малко сиренце изкиснато та да видим дали ще ни засища ( и вчера след 3 часа ревнахме за кашата  Laughing) хапва си детето
ние имаме изцяло заместени 2  Laughing хранения в 12 и 15 часа
бях споменала че съм сменила коша с летния но вчера опитах пак с зимния но нашия има позиция на гръбчето и и сложих и 2 възглавници и се родих гък не каза в количката ама пък нощеска ми взема здравето голямо пищене както спи и не знам от какво е  Thinking Thinking Thinking

# 655
Добро утро мами и бебоци  Grinning
за количката ние сме с летния кош почти от самото начало, защото има пълно легнало и ни е много по-удобен от зимния. Сега съм я повдигнала малко, че съвсем легнала не иска да стои и за сега удържаме фронта. Лошото е, е нямам чувалче или покривало за крачетата за зимата. Има само за зимния кош, които вече не ни върши работа пък камо ли зимата. По този повод съм поръчала 2 дебели чувалчета  и мисля, че ще ни свършат работа за зимните разходки.  Simple Smile

Днес сме на ДК от 13:00ч. пък да видим какво ще стане.  Ние сме по стария календар и имаме ваксини, но миналия месец я пропуснахме, защото Николчето беше качила само 300г. и педи каза, че е по-добре да ги отложиме за този месец, за да не й повлияе на апетита. Съгласих се с него, защото още от началото с тея кг. сме много шантава работа. Един месец качва по 1 кило и кусур на другия месец само няколко грама и доки искаше да види този месец дали ще е натдала добре, така че днеска и ваксини ни очакват, понеже малчо е качила около 1 кг.
Отделно нещо ми прокашля и от вчера имам съмнение и за малко сополки та ще видиме какво е полужението. Дано няма нищо и да си е здравичка...  Grinning Praynig

***sunshine*** и ние сме с крясъци през нощта от около 2-3 сед. При нас е от зъбите. Всички ме обеждават, колко било рано за зъби обаче ей на. Снощи даже на последното хранене бяха такива писъци, че всичко ми се свиваше и едвам я успокоявах. Принципно не искам да я приучвам да спи при нас, но когато виждам, че не й е конфортно то просто сърце не ми дава да я оставя сама в кошарката и си я  взимам да се гушкаме. А милото така се муши в мен да се гушка и спинка толкова спокойно, че направо се разтапям.

Хайде хубав ден от мен за сега. След консултацията ще намина да се отчета как е минало...   bouquet Hug

# 656
За количката: още сме със зимния кош, засега нямаме проблеми, ако се появят такива преди да навърши 6 месеца, кризисният период ще изкараме в коша за кола (той се монтира на количката). Или поне така съм решила.

За играчките: плюшените пера в пералнята, пластмасовите мия с веро Бочко, а тези със звук + плюш търкам с мокри бебешки кърпички.

При нас нищо ново, времето е много хубаво и гледаме да се възползваме максимално.

# 657
Здравейте!
Надя също се скубеше и си дърпаше ушите като по-малка. ММ се бъзикаше с нея - да ги дърпа хубаво, че да слуша повече като порасне.  Laughing
Аз всички плюшени играчки пера в пералнята, всички гумени и пластмасови - стерилизирам, а музикалните - с мокри кърпички.
Надя определено се протяга, но повече за пакетчето носни кърпички, пакетчето мокри кърпички и други шумящи, отколкото за играчките.  Rolling Eyes А от музикалните я е страх и прави едни нацупени муцки и, ако не ги спрем веднага - ревва.  ooooh!
Колкото до водата и чайчетата - хич не ги харесва или по-скоро не харесва шишето. С лъжичка се получава. Ще питам док дали има нужда да я "поя" с лъжичката.  newsm78
И ние гледаме максимално да сме навън. Излизаме към 10,00, разхождаме се, вземаме си баткото от училище в 12,00 и се прибираме да ядем и учим. След обяд излизаме към 16,00 и се прибираме към 19,00.  Peace
И накрая (бях забравила  Embarassed ) - днес Надя става на четири месеца. Кога минаха, направо не знам. Имам чувството, че вчера ме изписаха от родилното.  Laughing

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 09:17 от desi_yakova

# 658
  • София
Мими май пак има сопол. Sad Не го виждам, но чувам нослето да хьрка.
И тя си чеше и скубе ушите, ама много ожесточено.  Mr. Green

# 659
Да питам мамите , които имаха проблем с косопада - премина ли при вас, защото при мен скоро няма да има какво да пада  Laughing
Вода взе да пие от няколко дни, и то защото му давам да си държи сам шишето и то повече от кеф.  А кърмата с която го дохранвах вечер с шише, от няколко дни го неще, почва да се сърди и да го блъска.
Аз една плюшена музикална играчка бях пуснала в пералнята и до там ѝ беше музиката.
Косата си скубеше като малък, но вече не, а за ушите доки каза, че е заради зъбите - не знаят какво да правят и си ги дърпат.
И всичко което поднесем пред погледа му, посяга да го хване.

Общи условия

Активация на акаунт