Падат есенни листа, а мамите се радват на ЮНСКИТЕ слънца - 5

• 29 027
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
Ние сме с НАН 1 и нашите са зелени и понамирисват. Винаги са били зелени или жълтеникаво зелени.

Между дрегото днес е Петковден- ако има празнуващи или някой член на семействата им да са живи и здрави и много щастливи мигове с любимите хора желая.  Simple Smile

# 631
Мами, първото ни аки днес беше с бели парцалчета, като от каймак  Shocked цвета нормален - жълто кафяв. Притеснително ли е? Някъде четох, че е претопляне... ще звънна на педката, но искам и вас да "чуя"...

# 632
Ние с е на лактана био и кърма и мога да позная кога е яла повече сухо мляко и кога кърма. Акитата от сухото мляко са бледо заелени, плътни и миришат  Sick, акитата от кърмата са по-редички, по-жълти и почти не миришат. Преди с аптамила ни бяха жълтички, но откакто сменихме сухото мляко сме така  Peace. Понякога е смес от двете  Rolling Eyes.
Чудно ми е, бебчовците дето са захраненич как се променят изпражненията, стават ли по-твърди Thinking

# 633
  • София
От ХА са зелени изпражненията, да.
Като не искат вода, давайте чай. Това със сока не бих го направила.
И на малката изпражненията с НАН Н.А. са доста зелени, направо тъмно зелени и миришат ...  Sick  та е що годе нормално, така ли?

Да

# 634
Здравейте. Имам въпрос към мамите,решили да захранят с оризова безмлечна каша. Спряла съм се на нея,изчетох доста по темата,а и поради факта,че детето ми е с АБКМ,но има нещо което не мога да разбера. Кога се въвежда кашата,сутрин примерно за яденето в 9-10 часа ,или на обяд 12-13 часа ? И замества ли се хранене с каша?

# 635
Педи каза, че било слуз, да давам пробиотик, слуз било нормално до 3-тия месец, след това не... хич не ми се дават излишни нещааа  ooooh! всеки изписва на поразия значи...

Мен пък ме боли гърлото, бях на УНГ - ми зачервено гърло, айде антибиотик, ама слаб бил  #2gunfire
Мислите ли, че като съм със зачервено гърло може да ни бият 4-валентната ваксина в петък?

# 636
  • София
eccentric, аз знам, че кашата се дава следобед.
Гаги, пробиотика едва ли ще навреди. А за гърлобола и ваксината, нямам идея. Peace

# 637
С Биогаята не се разбрахме, повръщане и рев, за това ми е терсене. Сега каза Био баланс да взема.

# 638
Гаги Нашето педи отказва да слага ваксина,ако има болен член на семейството. Peace За слузта на нас Биогаята ни помогна,но да ти кажа Маги понякога пак има,а 3-ия месец мина отдавна...не се притеснявам по този въпрос.Разпитах и позачетах щом няма кръв  Whistling
eccentric кога ще предложиш кашата не е от значение,препоръката е да не е вечер за да има време да се проследи детето за реакция.Дали ще замести хранене също зависи от личната ти преценка.Една част от лекарите насочват за заместване на храненето като в твърдата храна се добавя кърма /АМ. М/у другото специално оризовата каша не се комбинира добре с кърма заради ензимите в нея(втечняват я много).Новите тенденции са твърдаата храна да се предлага само за опознаване на вкус и консистенция като за целта до  1г. на детето твърда храна се предлага 30-40мин. след кърмене/АМ.Целта е да не се пропуска млечно хранене.
За едно нещо школите са единодушни до 1 г. 85% от храната на бебето трябва да е млечна.

# 639
Сложна работа,а уж трябва да съм запозната.Дъщеря ми е на 5,но нея си я захраних на 5 месеца и 20 дена със зеленчуково пюре и нищо повече не помня  Laughing ,освен че си пиеше адаптираното мляко до 3 годишна  Crazy Но тогава бях на 21 и бях доста по-смела  Joy А сега този мъж,алергичен и вечно обринат, се чудя дали изобщо ще се престраша да го захраня  ooooh! А и той още си яде като новородено,на 3 часа и през нощта  Tired Струва ми се постоянно гладен ,изпива 130 мл мляко (повече не иска,на 4 месеца и 10 дена е) по 7-8 пъти на ден. Нито млякото увеличава,нито интервалите между храненията.

# 640
Мацки, аз пак на тъгъдък минавам..., ама ми щукна заглавие за следващата тема и бързам да го споделя преди да ми се е изпарило:

Есента е тука в шарена премяна, ЮНСКАТА ни банда е все така засмяна Mr. Green

# 641
Здравейте!
Първо на патерица - Bellisima82 да са ти живи и здрави мъжете и много да те слушат, везничка1987 и emeka честит рожден ден - много здраве и щастие, mam4e82 честита месечинка.
eccentric - аз помня, че давах на баткото сокове. А след това... мъгла. Кога, какво, как, по колко... нищо не помня.  Cry Знам само, че детската кухня я затвориха за ремонт точно когато щях да го записвам и ми се наложи всичко сама да готвя. Бях намерила много разнообразни рецепти (които все още пазя) и да са живи и здрави баба и дядо на село - снабдяваха ме с всякакви плодове и зеленчуци. Сега като разглеждам рецептите - добре, че съм написала коя за каква възраст е подходяща.  Rolling Eyes
Днес е Петковден - честит празник на всички именици!   bouquet
Както вече съм споменавала - аз съм скарана с римите. Предложенията:
Кой без зъбче, кой със две - Юнчето започва пюренце да яде!
и
Есента е тука в шарена премяна, ЮНСКАТА ни банда е все така засмяна
имат по един глас от мен.  Hug

# 642
Благодаря ви за пожеланията  Hug Честито на празнуващите днес Simple Smile Честито и на вчерашните празнуващи и на малкия Петърчо  Hug Heart Eyes

И ние сме все още със слуз в акото и ни езелено все още. Отказах се да давам пробиотици и други лекарства пак си имаме. Уж до 6 ти месец аз знам че няма проблем но вече се притеснпвам. Вчера забелязах че като ям сладко слузта и зеленото ако е в повечко Simple Smile Simple Smile Simple Smile Сигурно с моите храни го правя

За коша за количката аз бях писала че вече не издържаме в зимния кош , но малката много се смъква в другия а и главичката си я клюма все още и нещо хич не ми допада в летния кош и се мъчим със коша за новородено

За v.r.i исках да и кажа да не се отказва от темата и да не пише такива изкарвания няма едно и също дете което да си съвпадат и в юлската тема да иде пак ще има така разисквани теми които на нея не са и на дневен ред. Най добре следи и взимай това което ти е полезно

# 643
Педи каза, че било слуз, да давам пробиотик, слуз било нормално до 3-тия месец, след това не... хич не ми се дават излишни нещааа  ooooh! всеки изписва на поразия значи...

Мен пък ме боли гърлото, бях на УНГ - ми зачервено гърло, айде антибиотик, ама слаб бил  #2gunfire
Мислите ли, че като съм със зачервено гърло може да ни бият 4-валентната ваксина в петък?

Gaggi по-добре отложете ваксината. Има грип със силен гърлобол и температура. И мен ме наболява гърлото, но засега удържам фронта с гаргара с клеева тинктура по няколко пъти на ден Simple Smile

# 644
Мацки, аз пак на тъгъдък минавам..., ама ми щукна заглавие за следващата тема и бързам да го споделя преди да ми се е изпарило:

Есента е тука в шарена премяна, ЮНСКАТА ни банда е все така засмяна Mr. Green
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт