Падат есенни листа, а мамите се радват на ЮНСКИТЕ слънца - 5

• 29 017
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Мамче,надявам се бързо да се оправи бебка.

# 706
Здравейте!
Благодаря за уточненията за декларацията в НОИ - и моята е на последната (7-ма) страница - никога нямаше да се сетя да я търся там.   bouquet
mam4e82 бързо да оздравява принцеската.  Hug
Ние днес бяхме на ДК - вече е 6,350 кг (+0,870 кг) и 63,5 см (+2,5 см). Имунизацията остава за 28-ми (нали трябва да са минали 30 дни, а предния месец я правихме на 25-ти)Rolling Eyes

# 707
mam4e82 дано се разбере от къде е тепм. и да се излекува малката  Hug

# 708
Благодаря ви за пожеланията, момичета! Дано не е много сериозно положението. За сега знам, че е проблем с бъбреците. Урината и кръвните изследвания са доста лоши, утре ще коментирам по-подробно с личната и ще видим какво ще е лечението и точната диагноза. От къде ни дойде това до главата не знам.
 Hug

# 709
Мамче стискам палци да не е нещо сериозно и бързо да се оправи   Praynig
Оказа се, че след цяло лято е на вън в количката малката като остане в къщи и се чудя какво да я правя   Laughing  Даже не можах да я приспа. Добре, че грейна слънце за малко та да излезем и да поспи в количката. Иначе Елена е в тъй наречения летен кош още от трети месец и изправена до 40градуса. Сега педи каза, че може да го вдигам до 60 градуса. Определено и е по-добре. Е има си истерии, но то и в предишния кош ги имаше. Тя вече иска да се изправя. Като я хвана за ръчички и се набира и криво ляво се изправя. В мене седи за кратко седнала като аз я придържам а тя смешно балансира. Като се опитам да я бутна на зад да я поставя легнала, тя вдига крачета за да се закрепи още известно време седнала. Но пък не се обръща. Доки каза, че била тромава.... това май идва от размерите и - 7000гр 67см.

# 710
Майчета, изкарвате ли бебетата в дъждовно време?
Ние днес се разходихме с Дарито със слинга и един чадър. Времето беше много приятно, но ми направи впечатление, че няма други деца в парка.

# 711
  • Шумен
И аз изкарвам Марти в дъждовно време...днес ходихме за Николчето до детската...  Simple Smile

# 712
  • София
Днес не излизахме,но съжалявам,защото не беше толкова студено.Аз имам дъждобран на количката,обаче не мога да си я представя Стефи как ще реагира,ако я завия с този найлон,без да може да гледа.

# 713
 Simple Smile  на една приятелка бебето много се кефи на дъждобрана и си играе с него като го сложи.... опитва се да го налапа, както всичко до което се докопа   Peace

# 714
mam4e и аз да ви пожелая късмет. Дано бързо да се разбере какво й е на малката бубка и да се оправи... Simple Smile

И да се оплача, че вчера минахме по една страшно разбрицана улица и количката ни сдаде багажа...  Confused Sad Като я копувахме тая в магазина беше много въудошевена. "Ама много е  лека, удобна, маневрена и ЗДРАВА. Ходовата част е подсилена и как иначе нали е Чико" Е видяхме, колко е подсилена. Сега ще се наложи да копуваме нова, защото гаранцията не покривала сменяне на гума.  Twisted Evil Close #Cussing out Замислям се дали да не се разровя в OLX да видя какво има, защото не ми се дават 400-500 лв. за нова и да я ползваме само зимата. Според мен като проходи изобщо няма да я иска. Та това ни беше първата разходка под дъжда...  Laughing

# 715
  • София
chillimura,
Много се смях на изказването на педи, че бебето било тромаво. И  Мария е с подобни размери - 7,300 и 67 см, а педи й вика "Мецана". Joy Joy Joy
Вчера излизахме в дьжда. Ходихме при педи и после да вземем баткото от градина. :/ Вече хич не я свьрта в зимния кош.

# 716
Хахаха какви са тези изказванияна докитата  Laughing
Ивайла е 8200 грама 65 см  Blush нашето педи не се е изцепвало така

# 717
Здравейте!
И ние вчера излизахме - с кенгуруто - да вземем баткото от училище и после при педи. Позаваля ни само като се прибирахме от училището - на 100 м от нас. Simple Smile

# 718
Mamche, дано малката се оправи по-скоро, това с бъбречата ми звучи много гадно... Горката, плаче ли много? Sad
Чилимура, Нашата бебка е 6,900 кг и 67 см, ноо изобщо не е е тромава, даже не е и пухкава дори. Смятам, че за ръста си са добре Peace. Даже като я погледна ми се струва слабичка, има гривнички само по крачетата, но нищо фрапиращо, изглежда си дълга като я погледна. Нашата педиатърка отначало мрънкаше, че много качвала, ама вече нищо не казва, защото си дръпна доста и на височина Peace. Вашата педиатърка е доста   #Crazy.
Току-що ми се демонстрира обръщане от гръб по корем и на ляво, досега можехме само на дясно. От вчера го тренираше и се ядосваше, че не може сама, днес го направи.

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 08:46 от Elsi86

# 719
Нащ'а бебка е 6.050кг. и е 63.5 см и също не смятам, че е дебеличка  Grinning Макар, че майка ми само ми натяква да й спазвам по-стриктно режима, за да не я направя кюфте  ooooh! #2gunfire А тя ама изобщо не е дебело бебе...  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт