Падат есенни листа, а мамите се радват на ЮНСКИТЕ слънца - 5

• 29 052
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
Деси и моята декларация я намерих най накрая , хммм странно къде се появява.

дологел аз засега не мажа че не виждам нито подути венци , нито нещо да белее някъд е не ми се мажат лекарства без причина. Само дентинокс давам от днес и ще видим дали яе има ефект и нощния плач ще бъде забравен или не ...

# 691
За потните крачета и ръчички бях питала педи и тя каза, че е нормално тъй като основно от там се потели бебетата. Това беше лятото, сега не виждам от какво толковя ще се поти... но и постоянно почти са ни свити юмручетата, сигурно и от това.

За моето потене - и на мен ми е студено и въпреки това се потя, което е лошото, затова и си влача болно гърло Sad снощи се преобличах 3 пъти, днес вече два от сутринта... тениските и бельото ми са абсолютно мокри... вече се чудя нормално ли е чаг пък толкова. За кг - ами аз свалих 15, влача си още 7, но явно докато кърмя няма да ги сваля.

Косата мисля да я подстрижа, за да й помогна. Да видим само кога  ooooh!

Таткото ни се тръшна болен снощи Sad сега ходи с маска, дезинфекцираме ръцете и обитава само едната стая. Дано се спасим с бебко  Sad

# 692
Мда, за съжаление и аз така знам за15то число, а моето майчинство започва от 16ти септември, т.е. Ще има да почакам до 31 ви октомври. И ще се събере месеци половина без превод  Sad

моето е от 17 септември но на мен болничния ми забавиха два месеца и го изплатиха сега на  2 октомври не бях взимала пари от август сега и първото майчинство явно ще се почака пак но мисля че други майки са ми казвали че се превежда майчинството от 1 до 10 число на следващият месец или нещо подобно

# 693
Като писах на тези от НОИ ми казаха че декларацията ми е била при тях на 8.10 и до 15 работни дни да чакам превода. Друг е въпроса че още с ПИК не ми излиза че ми се обработва тази декларация, явно ще ме позавабят

И моята на 8-ми са я получили- виж на последната страница на справката най- отдолу. Че аз търсих на първата най- отгоре, където си мислех, че е логично да е, ама здраве да е Simple Smile

благодаря за уточнението че се бях притеснила и моята е на последната страница на 10 .10 е подадена    bouquet

# 694
Радвам се, че и аз успях да помогна с нещо. Simple Smile

Мен сега ме хвана яд, че не ви чета по- отначалото, за да разбера по- рано за тези ергономични раници- леле, няма по- удобно нещо от това. Слинговете и кенгурата пасти да ядат. Родих се с нея, въпреки, че е от най- простите за 30 лв. Благодаря ви, че ви има!   bouquet

А сега искам да попитам има ли мами, които заедно с бебчовци си гледат и кучовци.
Ние имаме една малка проклетийка- дакел на 2.5 години. Не знам как ще се справям с двамата. Сега сме в къща с двор при свекърва ми, но съвсем скоро ни предстои да си заживеем в нашия апартамент. Та въпросът ми е- как се справяте?
Направо ми е мъгла как ще сме навън- бебе в количка, дакел на каишка... при неработещ асансьор на 4-тия етаж. Ще пада забава. Simple Smile

# 695
Не съм ви чела и по-късно ако мога ще се включа по въпросите които коментирате.

Моето момиче продължава да поддържа висока температура и от сутринта сме по болници. Така и не установиха какво и е, след обяд чакаме резултати на кръв и урина. Предполагаемо е бъбречна инфекция. Само да видя резултатите и май ще отидем на частен прием за да ни обърне някой внимание. Личната ни изпрати за допълнителен преглед с идеята да я видят на ехограф, но никой не я погледна.

# 696
Dessie. ние си имаме два мини пинчера Simple Smile
Иска си повече чистене и естествено редовно обезпаразитяване и ваксиниране. Аз съм махнала килимите вкъщи, че ми е по- лесно да мия. Те свикнаха с бебето и въобще не я закачат, единия даже го е страх от нея май и не я приближава. В повечето случаи мъжа ми ги извежда навън.

mam4e82 дано по- бързичко се излекувате.

# 697
  • София
mam4e,
Дано по-скоро открият от какво е темп., та да се лекувате.  Hug
Стискам палци.

# 698
  • Пловдив
Dessie., ние сме с мини йорки, нямаме проблеми в съжителството, единственото е, че кучето е ощетено откъм разходки, но то и преди не беше от най-извежданите кучета, не се е оплакало де Mr. Green

# 699
Mam4e82 дано скоро се разбере какво й е на малката и бързо да оздравее   Praynig  Hug

# 700
mam4e скорошно оздравяване  Rolling Eyes

# 701
Мам4е и от нас скорошно оздравяване на малката буболинка Heart Eyes

# 702
  • Варна
Мамче, бързо да оздравява бебка  Hug
Деси, ние имаме 25 килограмов шар-пей на 5 год. и се разбират чудесно с малката  Heart Eyes Разхожда го само мъжа ми, защото аз няма как да ходя по полянките с количката  hahaha А и той доста дърпа... но иначе в нас няма проблеми  Peace

# 703
Мимче и от мен бързо и леко да мине каквото и да е Heart Eyes

# 704
  • Шумен
Ооо мамче дано всичко да мине по-бързо   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт