Падат есенни листа, а мамите се радват на ЮНСКИТЕ слънца - 5

• 29 061
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
Мики, Мирче-Немирче, благодаря ви за информацията!  bouquet
Да си знам аз какво да очаквам, респ. какво мога да изисквам.

# 151
Деси добре дошла!Моята е родена на 27.05 и има поставени 1 хепатитна,2 пентаксима и 2 синфлорикса.Тази седмица щяхме да сложим и 3-те пентаксим и синфлорикс,но се разбрахме с педи да задържим малко(до 07.10),че батко ни е сополив.За смяната не мога да кажа  Peace
Гаги аз се справям като оставям Маги да спи при мен и я кърмя дремеща,ако нещо не сме спали през нощта лягам с нея на обяд и си доспивам.
Деси добре дошла!Моята е родена на 27.05 и има поставени 1 хепатитна,2 пентаксима и 2 синфлорикса.Тази седмица щяхме да сложим и 3-те пентаксим и синфлорикс,но се разбрахме с педи да задържим малко(до 07.10),че батко ни е сополив.За смяната не мога да кажа  Peace
Гаги аз се справям като оставям Маги да спи при мен и я кърмя дремеща,ако нещо не сме спали през нощта лягам с нея на обяд и си доспивам.
Здравейте Мики,
Останах учудена!!! Сложили са ви пентаксим? Моята лекарка каза че никъде няма 6 валентна , камо ли пентаксим? Може ли повече инфо, че аз вече сериозно се тревожа. Моята бебка е родена на 11 юни и освен хепатитна нямаме никаква друга ваксина. Ако твоята лекарка има в повече, дали ще е склонна да даде?

# 152
Мирче-Немирче, на мен също са ми болна тема- хем ме е страх много от тях, хем, като се замисля, че досега можеха да са минали най- тежките.... А и бяхме здравички през тези месеци и имаше хора около мен, ако недай си Боже се появят нежелани реакции...
Но не в това е въпросът, а в това, че тази жена ме лъже всеки път и отношението й ме дразни.
Дано някой има информация за смяната, иначе ще си чакаме декември. И местожителството ще сменяме скоро, та може и тогава май да я сменим.
А иначе може и да е същата, ако си от Радомир Wink

# 153
Мами да се похваля че малката от два дни почна да харесва да стои по корем и да се опира на ръце. Преди това не искаше да стои по корем и махаше с ръце и мрънкаше. Днес се изправи на двете си ръце на китките и се обърна от корем по гръб. Малко си удари главата при въртенето и не заплака - чак се притесних че не реве - какво е това бебе ... Simple Smile

За раничките - тези от olx и от алито са едни и същи - чудесни са аз имам такава

За ваксините- ние нямаме нито една сложена досега след родилното. От една страна според нашата педи няма ваксини и аз не я пришпорвам защото и аз за сега все още не искам да се слагат ваксини на бебето. Другата седмица ще искам хепатитната и ще питам за другите че вече ще имаме 4 месеца и вече може и да се навия за ваксина

# 154
Здрасти Везнича,
Проблемът с ваксините е, че ги няма. Поне не и тази която е записана в календара, а именно 6 валентната. Сега дават някаква 4 компонентна, но моята педи не я препоръчва -давала често проблеми. Още повече май и тя е дефицитна. На всичкото отгоре кой може да гарантира, дали когато дойде време за реимунизация ще я има?Честно да Ви кажа цялата тая работа започва супер да ме изнервя. Дали да не взем да и спретнем един протест пред министерството?!

# 155
Ивайло е роден на 29 май  , има сложени - Хепатит Б  , БЦЖ , 2 пентаксим и 2 синфлорикс.

# 156
Силвия бях при педиатърката си на 26.09,защото баткото ни кашляше,а на 29.09 трябваше да поставим двете ваксини,заради баткото се разбрахме да отложим до като оздравее и сестрата каза около 07.10,ако всички сме здрави да отида да и сложи 3-ия прием.Не мисля,че би дала на някой,който не и е пациент,а и искам да отбележа,че на нас ни се полага,защото сме родени преди 01.06.
Мисля,че Мери-Ейндъжл проверяваше опция да се купи от Сърбия? Thinking

# 157
Ние имаме БЦЖ, хепатит Б, синфлорикс и тетраксим. Този месец ще повторим синфлорикса и тетраксима. Така твърди педи, че ще има тетраксим и че бил взет от 6 годишните ( ако не се лъжа ), за да се сложи на родените след 1 юни.

# 158
И ние имаме само ваксините от болницата Peace . Друагат седмица ставаме на 4 месеца. По принцип нямам проблем с това, но вече взе да ми писва. Педи е много страхлива и на всички дечица ги забавя с около месец, два, три... Ние имаме секрет в нослето, водих я на друг педиатър, тя каза че нищо й няма. До тук добре, но ме разкарва всяка седмица, уж да я боцкаме и все ме връща и вече ми писна. Ще ида направо другата седмица, тази ще почина  Laughing. Ми така де, то там и болни има и големи, накрая ще я разболея малката с висенето по болниците  Crossing Arms.

# 159
Благодаря ти за отговора Мики. Май от чужбина не е опция.

# 160
Поуспокоих се като чета колко бебчета нямат ваксини. Simple Smile
Не сме само ние Simple Smile

Деси не сме в Радомир, явно не е трудно да попаднеш на дръпнат педиатър.

# 161
Благодаря ви за съвете милички много сте ми ценни Hug
Нашета лична също е хомеопат, тя ми изписа какво да давам , а освен това ми даде и хомеопатични за имунизащията да мине по леко , то аз си исках да ми каже какви да взема де Simple Smile
и аз искам да си поръчам от алито раница но нямам никакво време Sad((  Всъщност някоя мама беше пуснала  в предната тема линк със тях въжможно ли е пак да го пусне Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 19:27 от Магдалена Величкова

# 162
ето раничката:

http://olx.bg/promo-tsena-ergonomichna-ranitsa---galaktichesko-sivo-i58861756

Магдалена Величкова - каква хомеопатия ви е изписала за преди ваксината и по колко ?

# 163
  • Пловдив
голяма обърквация с тези ваксини, ние за щастие нямаме проблем с липси, но много се учудвам на случаи, при които след болницата нищо не е поставяно, тъй като и в болницата, в която родих ме предупредиха, че е много важно да се спази точно месец след поставянето от тях да се сложи отново хепатитната, същото без да предавам гледаше да спази и педиатърката ни по каса и точно съблюдаваше дати в епикризите на децата, та поне хепатитните май си имат таймиране в началото Rolling Eyes
На нас частната ни педиатърка днес препоръча да стартираме захранването Wink
при моите две момченца вече се усети ясно, че скоро ще си имат долу зъбче

# 164
Имам въпросче за раничките, към майките, които имат такива. Децата стоят ли в тях без да мрънкат? В смисъл имат ли възможност да разглеждат?
Относно ваксините - на Михаела са сложени всички до тук, но тя се роди на 30 май, като че ли извадихме късмет с това.

Общи условия

Активация на акаунт