Падат есенни листа, а мамите се радват на ЮНСКИТЕ слънца - 5

• 29 059
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Добре дошла, Деси!
За ваксините - ние имаме поставени 2-те в болницата, една 4-валентна тетраксим, една против пневмококи и една хепатитна... Незнам какво ще ни слагат другата седмица и направо всеки път тръпки ме побиват като знам, че ще ни боцкат...  Crazy Искам вече да се приключва с тея ваксини... особено с тази обърквация заради неуреденото ни здравеопазване!!!  #Cussing out
По повод смяната на личния лекар - до колкото знам няма значение дали е бебе или възрастен - може да се сменя 2 пъти годишно - юни и декември ако не се лъжа в месеците  Thinking
Везничке,  и на мен много често ми се бъгва сайта като влизам през телефона. Може ли да ми кажеш за фейсбук групата искам да се включа там също  Peace
v.r.i, честита месечинка!  Hug не се притеснявай за главичката! и на нас също ни казваха, че трябва стабилно да я държим, но се клатушкаше и често като я обръщах по корем забучваше главата в завивката... бях се притеснила! но както си казала: всяко нещо с времето си  Wink ще видиш, че постепенно ще заякне и ще си вири главичката като лалугерче  Peace
Гаги,  дремвай при всяка отдадена възможност, че безсънието е най-неприятната история  #Crazy мен на моменти даже ме изнервяше много и нямах търпение малката да заспи и да легна и аз  Crazy
Мис Блонди, незнам какви са изследванията, предполагам, че са тези, които другите мами са ти написали. Но да споделя, че ние като бяхме болнички педиатърката изчака 3 седмици и тогава ни боцна. Сега пак нещо се опитваме да се сополивим , но овладявам положението с физ.р-р и ако другата седмица нещо ме съмнява няма да й дам да ни боде крачето.  Naughty И без това е такава каша с тези ваксини, така че дали с няколко дни по-рано или по-късно няма значение.
По повод на аспираторите за нос - ние ползваме този на Маример, както и физиологичния разтвор на същата марка и съм много доволна.
Пожелавам на всички спокойна нощ  Heart Eyes ИИиииии айдеее Лудогорееец!!!  bg

# 166
Ох добрах се до леглото, но като по изключение без никакво желание... мачът определено ме зареди и адреналина си казва думата! Обаче си казах, интересно не интересно лягай си, защото не се знае какво ми е приготвила нощта Simple Smile дано се справят момчетата !!!!

# 167
ето раничката:

http://olx.bg/promo-tsena-ergonomichna-ranitsa---galaktichesko-sivo-i58861756

Магдалена Величкова - каква хомеопатия ви е изписала за преди ваксината и по колко ?
беладона 9 ch  преди ваксинага 5 гранулки и вечерта пак 5 гранулки
след имунидацията Страмониум 9 ch 5 гранулки , като тези гранулки помагат и при бебета които ке захласват, така че аз ще продължа да си ги давам, доки ми каза всяка вечер  да давам, само в соватохата Не разбрах колко месеца Simple Smile)
Тези ранички същите ли са като от Алиекспес   bouquet
Хехе Лудогорееееец, аз съм от Разград, благодаря за подкрепата   bouquet въпреки че и Реал побутват както с Ливърпул направиха Sad
все пак не е малко да вкараш на Касиас и Роналдо кокната да пропусне измислена дузпа на незнаен до скоро вратар Simple Smile))

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 23:26 от Магдалена Величкова

# 168
Добро утро от две нощи моята кукличка се събужда през 1 час да суче тази сутрин се изцедих и установих от какво е така кърмата ми е рядка стои сивкава а не бяло млечно ,моля ви някой ако знае как да я оправя нека да пише че ние и шише не искаме как ще стане ако започнем с АМ

# 169
Добро утро Simple Smile
И ние вчера минахме на ДК малкият ми мъж е станал 5кг 500 гр (+ 700гр) и 59см(+2см).Педи каза,че доста добре,но трябва да премахна едното хранене вечер,защото Виктор все още яде 7 пъти и то по 150/160мл.Каза,да продължаваме с пюретата,но да включа и каша в 15ч.И нас зъбки ни мъчат.Вечер спи много неспокойно,примрънква,върти се наляво надясно като пумпал и педи каза да му давам дентокинд.Снощи реших да започна премахването на храненето и в към 3ч като се събуди му дадох чай.За мое учудване изпи около 100мл и заспа,а после ядохме към 5ч.Да ви питам има ли някакъв ред на излизане на зъбките,защото долу където трябва да са предните зъбчета венците са му подути и побеляли.Но в ляво отново на долните венци има една малка бяла точица и като пипам боцка.Даже накарах и свеки да пипне и на нея също и боде.Та може ли първо долу в страни да му избие зъбче?

# 170
nelkata88  с каква каша ще даваш в 15:00 часа ?
а относно зъбите си има един традиционнен ред но НЕ винаги се спазва на моя позната бебчко на 5 месеца с два кучешките които са

# 171
Ще водите ли бебетата на ортопед на 4 месечна възраст? При нас ги снимат и аз май ще пропуса, на 1 месец го гледаха с ехограф и всичко беше в норма.

# 172
Мама на вики и ивка вчера му купих на слънчо беЗглутенова безмлечна с банан и праскова.Педи каза,че тъй като е захранен вече мога да му дам цяла порция.Сложих му в кашата и пюре от банан(той вече е ял такова) и Виктор си умете цялата купичка без да търси мляко.Разредих кашата с неговото адаптирано мляко.Иначе мисля да вкарвам нови пюрета през три дни.Педи се съгласи даже каза,че ако му давам едно и също пюре повече дни има риск да му омръзне бързо и да не го иска.Днес втори ден сме на пюре от картоф и тиква,после мисля да му дам пъщърнак.

# 173
Ще водите ли бебетата на ортопед на 4 месечна възраст? При нас ги снимат и аз май ще пропуса, на 1 месец го гледаха с ехограф и всичко беше в норма.
На 15.10 ще ходим да ни бият ваксините и педи каза,че тогава ще ни даде направление за ортопед.Ние сме ходили до сега та след като вземем направлението ще го заведем.В този ред на мисли някой да знае добър ортопед в Пловдив?

# 174
  • софия,ст.град

nelkata88 от колко време даваш пюрета?

# 175
до-ре-ми, ние го водихме на 2 месеца и ни казаха като навърши 4 да отидем пак и да носим снимката от ехографа. Точно днес ще отида да взема направление от ЛЛ и хем и да измерят бебето.
Какво имаш предвид, че сега на 4 месечна възраст ги снимат?

# 176
От две седмици давам пюрета

# 177
Добро утро, мамчета!
Благодаря за милото посрещане и за отговорите ви по моите въпроси.   bouquet
Видях, че сте писали за ортопедите- ние на месец и половина ходихме в Горна баня при д-р Ефремов. Той ни каза, че ядрата са ни образувани и, че това по принцип ставало около 4- 5 месец. Посъветва ни да не ходим следващ път, защото следващия път всъщност търсят точно това- дали са се развили ядрата.
Ние за нослето използваме такава помпичка за прахосмукачка- бейби вак мисля, че беше и сме доста по- доволни от аспираторите. Също така, след като почистим с физ. р- р, капвам по 2- 3 капки сребърна вода във всяка ноздра. Доста позитивни неща четох за нея.

Има ли някоя мама, която може да ми даде примерен списък за храните за захранване. Имам братовчедка в Италия и тя ми каза, че там бебето, като навърши 5 месеца им дава педито списък с какво и по колко да започнат и как да продължат. Аз понеже тепърва започвам да се запознавам с тази тема, та реших да попитам.

Също така, откога мога да пробвам да я слагам сама седнала, имате ли информация?

Иначе ние гукаме и раздаваме щастливи усмивки от сутринта, дано така продължи през целия ден- и на вас ви го пожелавам! Simple Smile

# 178
Цитат
Бледосинкавият цвят, който толкова много притеснява голяма част от майките, е НОРМАЛНИЯТ вид на кърмата и няма нищо общо с нейната хранителност.

http://xedra.wordpress.com/2011/02/21/strangemilk/

Не е проблема в кърмата ти Мама на Вики и Ивка,по склонна съм да приема,че го мъчат зъби момичето и суче за успокоение  Peace

# 179
  • София
Ние ги водихме на ортопед като бяха почти на 4 месеца и ни казаха, че няма нужда повече да ходим,  гледаха ги на УЗД. На невролог също ги водихме.
Някой ще ме светне ли как се дава осанит - а, че листовката е на немски и не ми се занимава да търся превод.

Общи условия

Активация на акаунт