True Detective - Тема 2

• 53 264
  • 677
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Цитат на: Sarcasm™ l

Edit:
Прочетох. Mother of God, мноо сложно!

Ама забавна статия. hahaha

Is there other stuff I should know?

Should is an interesting word. But yes, here are some things to know, if you’re, god bless you, still reading. 

God bless you, не съм само аз толкова детерминирана да стигна до контролния въпрос явно. Чакам honest trailer за този сезон, ще да е весел.

Сетих се за един силен момент от седми епизод, много индикативен  някак:
Скрит текст:
В началото, когато Ани се опита да се пусне на Велкоро. Буквално пълзеше на четири крака пред него заради чисто физическа неспособност да се изправи. Но въпреки тая физическа несгода, секс й се правеше и полагаше опити да му свали гащите. Пък галошът да вземе да я отхвърли  Shocked

# 406
Жива да си! Големи благодарности за гайда  Hug
Бях ги навързала нещата на около 80%, обаче тия ченгетата и прокурорите и секвата друга паплач са ми много еднакви. Ей така трябва да се обяснява, с картинки и стрелкички - вж. епизод три, деветнайста минута....

Много ми хареса статията - информативна и забавна едновременно. Бая се смях на места.

Иначе едно списъченце на неща, които все още са ми в мъгла:
Скрит текст:
1. Защо онзи с човката във втори епизод не уби Велкоро? Ще да му пука за него по някаква линия? Хмммм  newsm78
Щото ако наистина двете вече пораснали хлапета са убили Каспър, не им трябва да убиват Велкоро. Трябва да се наблегне на факта, че това е строго лична вендета и въпреки че са се забавлявали да горят Каспър с киселина, всъщност са бели и добри по душа и не биха наранили друго живо същество. Най-много да го гръмнат с филмов реквизит. Което навежда на мисълта, че като нищо брата (забравих му името) ще се окаже фотографа от сценичната площадка.
2. Толкова ли няма жени в западното полукълбо, че си внасят европейки за секс партитата? Дори да се позовем на пословичната красота на източноевропейката, защо ffs ще превозват самолети с трийсетгодишни, които с помощта на пластична хирургия после да подмладяват с по 8-10 години? Т'ва звучи като необоснована инвестиция...
Може би е по-лесно да изчезнат и да останат изчезнали ако почнат да се правят да много хитри (като Таша) или пък ако някой от гостите на партитата се увлече в игричките се - Опааа! Аз нищо не й правех, пък тя не диша вече.

# 407
  • София
Злата с метлата, направи го да звучи толкова логично!  Hug

Сега се чувствам много нелепо, че не съм стигнала до тези изводи сама. Но тая завъртяна история ми създаде повече умствени напъни от теоремата на Тарски, с която имах интеракции тези дни  Rolling Eyes

Ако съхранят тая сценарна концепция за следващия сезон, трябва да помислят за:
  • Интерактивна версия с линкове, препратки и разяснителни материали в епизодите, алманах на всички герои също. Може жокерите да са категоризирани според  смилащата си степен, все пак аудиторията не е хомогенна.
  • Конкурс за зрител, най-добре разбрал сюжета.
  • Контролна група, в която не всички да са с PhD, която да прочете сценария и да я изпитат после върху него  Mr. Green

# 408
Joy

# 409
Навъпроса за секс сцената, ми защото така става в реалния живот. Останалото е "като по филмите".

Отивам да чета гайд-а.

# 410
Гайдът е много забавен.

# 411
hatredLaughing Laughing благодаря за гай-да!

Може ли двама чернокоси да имат дете с червена коса? - Да Simple Smile))))))))))

Искам всички филми да ми ги поясняват така, бе. Love it!

(крада линка за една групичка там Wink )

# 412
  • София
Навъпроса за секс сцената, ми защото така става в реалния живот. Останалото е "като по филмите".
В този случай бих им простила малко повече полет на кинематографичното въображение в полза на по-наситена секс сцена. Но както и да е, явно не е толкова масов този проблем, никой не ми приглася за него  Rolling Eyes

# 413
I hear you, sister  Mr. Green Като се наспойлирах преди серията, че са се взели, някак имах по-високи очаквания Simple Smile

А този гайд е ЧУДО  bouquet, ами че аз половината филм съм изтървала явно Simple Smile

# 414
Брех тоз гайд,много го хвалите,отивам да се тествам. Mr. Green

# 415
  • Ænima/Albuquerque
Злата с метлата, направи го да звучи толкова логично!  Hug

Сега се чувствам много нелепо, че не съм стигнала до тези изводи сама. Но тая завъртяна история ми създаде повече умствени напъни от теоремата на Тарски, с която имах интеракции тези дни  Rolling Eyes

Ако съхранят тая сценарна концепция за следващия сезон, трябва да помислят за:
  • Интерактивна версия с линкове, препратки и разяснителни материали в епизодите, алманах на всички герои също. Може жокерите да са категоризирани според  смилащата си степен, все пак аудиторията не е хомогенна.
  • Контролна група, в която не всички да са с PhD, която да прочете сценария и да я изпитат после върху него  Mr. Green

I hereby, being of sound mind and disposing memory, declare my love for you.

# 416
  • Belgium
Ще сричам гайда и аз то се е видяло.

Чак днеска събрах сили да гледам епизода (скука братко), обаче не знам защо ми присветна един въпрос. Ако го има обяснен в гайда, извинете.

Та, кой по дяволите беше оня с човката и защо не уби Велкоро още тогаз?  Laughing

# 417
Та, кой по дяволите беше оня с човката и защо не уби Велкоро още тогаз?  Laughing
За да се мъчим, да ни е гадно, да се лутаме, да спамим в тази тема и във фейсбук и да четем гайд-ове.

# 418
А, баш!

Кадри от последната серия.

# 419
  • София
.....................

Продължавам да се чудя, кой беше този и защо не му турна ножа.... newsm78
Видях и либоФ  в последната серия, ама аз ви казах, че накрая ще ги оженим...мда.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт