Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 538
  • 776
  •   1
Отговори
# 270
Соломон са добри ролери примерно, но в Пловдив не знам от къде да се вземат. Може да си поръчате от нета, или в продавалник се продават много.

# 271
Здравейте!
Знаете ли аптека в която има изостанал Бактробан назал?! newsm78
Няма го по складовете,а ни е изписан. Sad
Попитай лекаря за заместител, аз преди години също го намерих много трудно, поръчвах го в аптека...пробвай и с поръчка, в по-големите аптеки. Успех Hug

За ролерите - подкрепям Дрози. Скъпа, но струваща си инвестиция, ако детето има сериозно желание да кара. Качество и безопасност.

# 272
Дрози,точно на детето му е мерак,не сме пробвали,само твърди,че иска,благодаря за коментара,като му дойде времето ще мерим,тя по принцип има мерак за всичко,което се кара,но с колелото например успех нямаме,обаче пък Микро тротинетката си я кара с кеф,май ще отложа ролерите за пролетта!

# 273
За ролери можеш да попиташ и в темата за пазаруване от sportsdirect.

# 274
Greene аз прочетох 4 отзива в Спорта и затова се навих,но май-наистина се прекалено евтини,за да са качествени,принципно каски у дома бол,тия другите предпазни едва ли ще ги сложим,та наистина май по-добре да дам повече пари само за ролери,чакам да отворят Декатлон,че ни е баш зад блока,а погледнах,че на сайта имат детски ролери!

# 275
  • Пловдив
Здравейте!Развали ми се колата и е на доктор  Confused  И ми се налага да ползвам такси.Има ли от точка до точка в момента и на каква цена?Не съм ползвала от години...
Благодаря!  bouquet

# 276
  • Пловдив
Соломон са добри ролери примерно, но в Пловдив не знам от къде да се вземат. Може да си поръчате от нета, или в продавалник се продават много.

Провери в Sport box до Мол Пловдив. Те са официален вносител на Саломон за П-в.
https://bg-bg.facebook.com/sportboxplovdiv

Преди продаваха ролери в магазина си на Гладстон. Сега основния магазин се измести до мола, но и магазина на Гладстон може да има нещо.

Преди няколко седмици питах тук за помощ в домакинството. И други момичета се интересуваха. Аз намерих жена, от която съм доволна. Ако някой се интересува ще споделя на лични координати и подробности.

# 277
Аз моля за подробности на лични Peace.
За ролерите- или скъпи ,или никакви. в противен случай детето просто няма да ги подкара. Пролетта се подлъгахме и взехме от Макском, еми малката не караше, а ходеше с тях. Тази година ще купуваме нови.

# 278
  • Пловдив
portokalche, пиши и на мен за жената, моля.

# 279
Здравейте!Развали ми се колата и е на доктор  Confused  И ми се налага да ползвам такси.Има ли от точка до точка в момента и на каква цена?Не съм ползвала от години...
Благодаря!  bouquet
032 66 65, до 6 лв.-3 лв
над 6 лв. беше някакъв % за отстъпка.

# 280
  • Пловдив
и 6161(6160) возят от точка до точка - до 6лв е 3, над 6 - 4 Peace

# 281
  • Пловдив
Виждали ли сте такъв тип шпатулки в района на центъра/Иван Вазов/Пешеходен мост? И дали знаете как вървят като цена?

# 282
Доста време се возих с 6160 уж, че са от точка до точка и искам да ви кажа, че апаратите им въртят много повече. После някой ме светна за 6155 и наистина са  евтини  Peace
Я, и аз искам такива шпатулки, дано някой се включи  Flutter

# 283
Такива шпатули знам, че продават в аптеките, но не във всички ги има мисля - шпатули за гърло се водят. Евтини са принципно - 100 бр са към 4 лв.

# 284
Търся дамски ръкавици естествена кожа, а може и резервен вариант - хубави комплекти шапка, шал, ръкавици (мекички, не кожа) - за подарък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт