Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 508
  • 776
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Доста време се возих с 6160 уж, че са от точка до точка и искам да ви кажа, че апаратите им въртят много повече. После някой ме светна за 6155 и наистина са  евтини  Peace
Я, и аз искам такива шпатулки, дано някой се включи  Flutter

Не, апаратите им не въртят повече, просто цената на км. е по-висока с 0.20лв. както и първоначалната такса от останалите фирми...
А  6155, 9199 карат на 0.45лв. дневна и 0.55лв. нощна тарифа.
А за Елма 6665 не знам от кога са от точка до точка, до скоро караха на споменатата тарифа, и друго в последно време когато се опитвам да ги набирам на 080016665 направо ми се прекъсва връзката или ми дава заето - много странно.

Благодаря за идеята с аптеките - със сигурност 100бр. ще са ми много за идеята, за която ми трябват - ама каквото-такова.

# 286
Да си повторя питането от по-рано.
Някоя от вас да се е готвила за изпита за IELTS? Интересуват ме отзиви и цени. Казаха ми за Британика, но трябвало курсистът да има ниво Б2, за да се запише на курс.

# 287
  • Пловдив
Имаше един санитарен магазин в пресечката на църквата Св.Марина. Не може да няма такива шпатули там.

# 288
Знаете ли зъболекар, който при почистване на зъбен камък полира с Air Flow?

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 13:43 от Мъгла

# 289
Къде мога да намеря хубав и що-годе добре изработен детски костюм за Хелоуин за 3 годишно момиченце? Поръчах една рокля от онлайн магазин Куку, но дойде някакъв ужасен парцал, който е и малък  ooooh!

# 290
  • Пловдив
Къде мога да намеря хубав и що-годе добре изработен детски костюм за Хелоуин за 3 годишно момиченце? Поръчах една рокля от онлайн магазин Куку, но дойде някакъв ужасен парцал, който е и малък  ooooh!

Мисля, че в магазините втора употреба има (ако това не ви пречи).

# 291
  • Пловдив
В четвъртък ще има в Лидл.

# 292
  • Пловдив
На бул. "Цар Борис III" срещу МБАЛ "Тримонциум" (бившата Патологична бременност) има магазин за дрехи втора ръка. В момента витрината им е изцяло на тема Хелоуин, костюмите, поне отвън, изглеждат много добре.
Не знам обаче за 3-годишно дете дали има... Thinking

# 293
  • Пловдив
Такива шпатули има в магазина за боя и козметика на Кристиан оф Рома в началото на Железарска.Това не са ли същите шпатули,които се използват за кола-маска?

# 294
Благодаря за предложенията, но не си падам по вторите употреби.   bouquet   Разгледах и брошура на Лидл, но сякаш са за по-големи деца костюмите.  Sad

# 295
  • Пловдив

Рокли,тип принцеса има в Хиполенд,до Метро.ИМаше и други тематични костюмчета,но не си спомням точно какви бяха

# 296
  • Пловдив
Карнавални костюми има и в "Пен силует", намират се на ул. "Л. да Винчи". Те си ги шият. И там не знам как стои въпроса с 3-годишните.
http://www.pensiluet.com/about

# 297
  • Майничка
Обикновено масовите костюми за Хелоуин са от измекярски материи. Виж в Пен силует на "Леонардо да Винчи" или в 101 балона, на "Антим І", понякога, за по-малки, има по-читави костюмчета.
Ако не - една вещерска шапка, домашно домино или face painting, черно или лилаво боди (има в магазина за пижами до сточна гара), може с пришити звездички, лунички или прилепчета от контрастна или светлоотразителна лента, черен клин или чорапогащник, отгоре туту или каквато и да е клоширана поличка и за завършващ елемент - черно или лилаво наметало (парче плат според ръста, със зашито и навървено парче тъмен перделък).
Или вариант църна маца - черно клинче и боди, с пришита папионка от велурено блокче във форма на прилепче и космати уши и опашка, направени от черна рошава гета (продават в магазинчето за шалове, плетива и всякакви конфекции на "Отец Паисий", след бившите казина, като тръгнеш да слизаш към бижутерските магазини и "Арлет"). От една гета излизат точно две уши и дълга опашка, втората остава резерв Laughing.

Аз лично съм фен на вторите употреби - ако не цял карнавален костюм, намирам си елементи, както и завеси и кювертюри от ефектни платове, от които стават страхотни костюми.

# 298
Много благодаря за чудесните идеи. В сайта на Пен силует видях много хубави неща, дано да стават и за по-малки деца, ако ли не,ще проверя в 101 балона.   bouquet

# 299
  • Пловдив
да ми препоръчате добър офталмолог, работещ със ЗК Rolling Eyes За възрастни иде реч Peace

Общи условия

Активация на акаунт