Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 446
  • 776
  •   1
Отговори
# 420
Казаха ми, че вече нямало Билкова аптека до северната страна на Тунела. Вярно ли е, и ако да - дали се е преместила някъде?

# 421
Някой да се подстригва в салон "Pretty woman" при Екатерина Делева? Знаете ли как вървят цените?

# 422
  • под тепетата
Mometo* , има си щанд с билки. Ако искаш, мога да попитам конкретно каквото те интересува.

# 423
Казаха ми, че вече нямало Билкова аптека до северната страна на Тунела. Вярно ли е, и ако да - дали се е преместила някъде?
Аптеката е 36,6, но до логото си пише билкова. Точно вчера го забелязах  Peace

# 424
Къде в Пловдив,мога да намеря мебели от Велинград?Намерих един магазин до Старческия дом,другаде дали има?! Thinking

# 425
Имаше преди на кръстовището на Руски и Шести септември до градинката на Дома на младоженците, също срещу Водната палата едно павилионче. Рекламираха ги като от Велинград.

# 426
Mome, Имат билки както преди, въпреки, че името е друго. До тази аптека има и Марешки, там имаха билки, които в билковата бяха изчерпани.

# 427
Благодаря ви, момичета! Относно питането за тапицер, мога да дам телефон - 0895427262, скоро претапицирах при тях холов ъгъл, доволна съм!

# 428
Благодаря - трябва ми чай за кърмачки, ще изпратя мъжа ми днес да разпита и купи  Hug

# 429
Кажете, моля ви, от къде в Пловдив мога да си купя елегантно дълго дамско палто, не кожено?

Преди 2-3 години си купих елегантно вълнено палто, до под колената от Andrews fashion.
Иначе се сещам, че може да проверия в Dika, както и в Etere.

Стилна жена на малката главна. Ню Йоркър, Дика..

# 430
Къде в Пловдив,мога да намеря мебели от Велинград?Намерих един магазин до Старческия дом,другаде дали има?! Thinking

Булевард България посока Практикер.

# 431
  • Пловдив
Кажете, моля ви, от къде в Пловдив мога да си купя елегантно дълго дамско палто, не кожено?

Преди 2-3 години си купих елегантно вълнено палто, до под колената от Andrews fashion.
Иначе се сещам, че може да проверия в Dika, както и в Etere.

Стилна жена на малката главна. Ню Йоркър, Дика..

Стилна жена на малката Главна няма отдавна.Само в МОЛ-а са.

# 432
Може ли да ми обясните къде по точно се намира магазин Елитис в Пловдив, защото от картата изобщо не се ориентирах?
Мягазинът се намира вътре в Централна поща. По-близо е до южния вход (срещу Тримонциум).

Много благодаря!   bouquet

# 433
Имаше преди на кръстовището на Руски и Шести септември до градинката на Дома на младоженците, също срещу Водната палата едно павилионче. Рекламираха ги като от Велинград.

срещу Водната палата не съществува магазина от пролетта

# 434
За палто - "Ревю" в Гранд-а.
Виж и сайта им: http://www.reviewbg.com/#/?page=252&index=0

Общи условия

Активация на акаунт