Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 463
  • 776
  •   1
Отговори
# 405
На кръстовището Вапцаров/Македония,на редицата на Експрес Банк ми се видя,че има М тел магазин,но не съм сигурна
и аз мисля че там има  Peace

# 406
  • Пловдив
На кръстовището Вапцаров/Македония,на редицата на Експрес Банк ми се видя,че има М тел магазин,но не съм сигурна
и аз мисля че там има  Peace

Има - пада се на гърба на кметството  Peace

# 407
  • Пловдив
Кажете, моля ви, от къде в Пловдив мога да си купя елегантно дълго дамско палто, не кожено?

Преди 2-3 години си купих елегантно вълнено палто, до под колената от Andrews fashion.
Иначе се сещам, че може да проверия в Dika, както и в Etere.

# 408
  • Пловдив
Аз пък търся да си купя изчистен спортен блузон. Навсякъде финтифлюшки и разни драперии Simple Smile

# 409
  • Пловдив
Момичета, търся добър тапицер.Трябва да претапицирам холова гарнитура

# 410
  • Пловдив
Кажете, моля ви, от къде в Пловдив мога да си купя елегантно дълго дамско палто, не кожено?
Провери и в "Стилна жена" .

# 411
Момичета, търся добър тапицер.Трябва да претапицирам холова гарнитура
За тапицер- Стефка и Жоро от  Коматево. 0898856667 - този телефон ми е останал записан, но не знам на кой от двамата е. Стефка се занимава с текстила, а Жоро работи конструкциите.

# 412
  • Пловдив
Здравейте!Къде в Кичука,мога да си платя сметката към М-тел?

Сега се сещам,че може да си плати и във всяка поща

# 413
Кога правиха намаленията в Хиполенд? Мисля, че беше ноември, но по кое време?

# 414
  • Пловдив
Благодаря Шайн

# 415
Шайн,питах ги,на 21 ноември ще е! Peace

# 416
  • Садово,Пловдив
Момичета, обръщам се към вас с огромна молба. Моля, всяка, която има възможност, да дари кръв за Демир Василев в Кръвния център на бул. България. Търсят се кръводарители с А-.
Благодаря предварително!
Самоцитирам се, за да допълня - имаме нужда от кръводарители от всички кръвни групи! В случай, че някой се отзове - дарете за Демир Василев. Момчето е настанено в УМБАЛ "Свети Георги".
Още веднъж - моля за помощ!
За съжаление никой освен мен не обърна внимание на поста ви.Аз съм с кръвна група А-  и утре ще отида да даря кръв.В такива моменти не трябва да забравяме че сме хора и че и ние имаме деца.Моля се момчето да се оправи  Praynig

# 417
  • Пловдив
За съжаление никой освен мен не обърна внимание на поста ви.

Така ли?И как го разбра?

Чудесно е,че ще дариш кръв

# 418
Може ли да ми обясните къде по точно се намира магазин Елитис в Пловдив, защото от картата изобщо не се ориентирах?

# 419
  • Пловдив
Може ли да ми обясните къде по точно се намира магазин Елитис в Пловдив, защото от картата изобщо не се ориентирах?
Мягазинът се намира вътре в Централна поща. По-близо е до южния вход (срещу Тримонциум).

Общи условия

Активация на акаунт