Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 472
  • 776
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичете,знаете ли къде правят поправки на таблети?

# 391
Момичета, кои таксита возеха от точка до точка   newsm78

# 392
6160 - Вайалет такси /не съм сигурна как се пише  Blush/

# 393
Магазин за уреди с транспортни дефекти има и на пазара до Кауфланд в Кичука  Peace

# 394
  • Пловдив
Уреди с дефекти на бул. Копривщица до хотел Бордо има. Наистина са с дефекти, защото понякога има по два, три от един и същ модел и марка. Взех от там моята пералня Whirlpool Texas www.youtube.com/watch?v=aP6sCabs3sg и съм много доволна. Имаше си и гаранция. Втората такава пералня я продадахо след няколко месеца. До тогава стоеше на витрината.

# 395
  • Пловдив
Здравейте момичете,знаете ли къде правят поправки на таблети?

В повечето магазинчета за GSM-и по бул. Руски Wink

# 396
  • Пловдив
Уреди с дефекти на бул. Копривщица до хотел Бордо има. Наистина са с дефекти, защото понякога има по два, три от един и същ модел и марка.
Дали има и съдомиялни машини, от малките, не за вграждане?  Thinking

# 397
  • Пловдив
Трябва да се провери. Не съм минавала скоро през магазина.

# 398
  • Пловдив
Търся да си купя сушилня,но втора ръка или с транспортен дефект
къде да погледна?Спряла съм се на марката Бош
Ето тук също има - http://vanteh.hit.bg/Contacts.html . Знам, че внасят от Германия и имат и сервиз.

# 399
  • Пловдив
Момичета, обръщам се към вас с огромна молба. Моля, всяка, която има възможност, да дари кръв за Демир Василев в Кръвния център на бул. България. Търсят се кръводарители с А-.
Благодаря предварително!

# 400
Часовници на Swatch, освен в Мол галерия да сте виждали другаде да продават.

# 401
Кажете, моля ви, от къде в Пловдив мога да си купя елегантно дълго дамско палто, не кожено?

# 402
Здравейте!Къде в Кичука,мога да си платя сметката към М-тел?На ул.Кукуш,вече ги няма. newsm78

# 403
  • Пловдив
Момичета, обръщам се към вас с огромна молба. Моля, всяка, която има възможност, да дари кръв за Демир Василев в Кръвния център на бул. България. Търсят се кръводарители с А-.
Благодаря предварително!
Самоцитирам се, за да допълня - имаме нужда от кръводарители от всички кръвни групи! В случай, че някой се отзове - дарете за Демир Василев. Момчето е настанено в УМБАЛ "Свети Георги".
Още веднъж - моля за помощ!

# 404
  • Пловдив
Здравейте!Къде в Кичука,мога да си платя сметката към М-тел?

На кръстовището Вапцаров/Македония,на редицата на Експрес Банк ми се видя,че има М тел магазин,но не съм сигурна

Последна редакция: вт, 21 окт 2014, 21:13 от ♥Elfita♥

Общи условия

Активация на акаунт