Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 479
  • 776
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
не мога да видя изображението, но какво пречи, след ламинирането,да се изреже newsm78 Често ламинирам разни карти на дреб - пускам ги наредени на фолио А4 и след ламинирането ги изрязвам  Peace

Ами защото искам да направя книгоразделители за един базар и си мисля, че ако изрежа няма да е много лицеприятно и  ще влезе въздух  newsm78

# 376
  • Майничка
Ако е ламинирано читаво, с оставено достатъчно разстояние м/у елементите - няма проблеми. После може да се нареже с гилотинка или с къдрава ножица.

# 377
Джей,следи им сайта,миналата седмица имаше Макси за 120лв,или ги попитай във Фейса,много са мили и внимателни и ще ти кажат,а предполагам може и да ти докарат! Peace

# 378
Джей,следи им сайта,миналата седмица имаше Макси за 120лв,или ги попитай във Фейса,много са мили и внимателни и ще ти кажат,а предполагам може и да ти докарат! Peace

Момичета, 2-3 стр. коментирате Мини и Максита - за колела ли става въпрос? Може ли линк?

# 379
# 380
  • Пловдив

Момичета, 2-3 стр. коментирате Мини и Максита - за колела ли става въпрос? Може ли линк?

Наистина доста се отклонихме.
Иванита можеш да ги видиш на тротинетки.ком

# 381
Извинявам се,но покрай коментирания магазин наистина се отклонихме!  bouquet

# 382
Търся да си купя сушилня,но втора ръка или с транспортен дефект
къде да погледна?Спряла съм се на марката Бош

# 383
  • Пловдив
doroti1, уреди с транспортни дефекти има в един от магазините в комплекс "Елит" в Тракия. Имаше и Бош.

# 384
И сушилня, и съдомиялна сме купували от тук, много сме доволни! И имат 2 год. гаранция
http://bialatehnikavtoraupotreba.com/

# 385
Благодаря, момичета . Hug

# 386
  • Пловдив
Търся да си купя сушилня,но втора ръка или с транспортен дефект
къде да погледна?Спряла съм се на марката Бош
Има нов магазин за уреди втора употреба или с транспортни дефекти на Брезовска. Намира се много близо до второто колело на Панаира. Като се тръгне по Брезовска се пада втората пресечка вляво. Вижда се от улицата.

# 387
Само че се оръсихме 150 лева за 12-ка на Дино, която е карана има-няма 15 пъти и догодина пак ще трябва да се сменя  Tired Поне да я беше карала повечко време, та да не ме е яд толкова  ooooh!
  bouquet не се ядосвай - аз пък инвестирах в голямо, което беше толкова тежко, че три години не искаше да го кара и после й умаля  ooooh!

# 388
Здравейте момичета, искам да попитам мяркали ли сте някъде из града обява за се продават метални гаражи втора употреба? Ровихме и в гугъл и в продавалник, но няма никъде:(

# 389
  • о`майна лунна нощ е
На ул. "Ландос" съм виждаля, че изработват. Но не мога да кажа цена.

Общи условия

Активация на акаунт