Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 489
  • 776
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Микрото си струва отвсякъде,не съм видяла дете,което да го има и да не го кара,ние лично сме влюбени!
И ние  Heart Eyes

И ние!
Нашето го купихме от Виена, но цените са си такива, 120 лв за мини.
Според човека там, за нашата възраст (3+ години), не трябва да се избързва с максито, заради кг, заради управлението..и си е прав. Това прескачане направо на макси, защото имало височината на мини...ще успява, разбира се да го кара, но ..щеше да има 1 продукт ако така ставаше за 2+ и 7+ едно и също.

# 361
  • Пловдив
Микрото си струва отвсякъде,не съм видяла дете,което да го има и да не го кара,ние лично сме влюбени!
И ние  Heart Eyes

И ние!
Нашето го купихме от Виена, но цените са си такива, 120 лв за мини.
Според човека там, за нашата възраст (3+ години), не трябва да се избързва с максито, заради кг, заради управлението..и си е прав. Това прескачане направо на макси, защото имало височината на мини...ще успява, разбира се да го кара, но ..щеше да има 1 продукт ако така ставаше за 2+ и 7+ едно и също.
Точно това си мислих.
Най-малкото има разлика 1 кг в теглото между Мини и Макси.
В управлението вероятно също има съществени разлики. Механиката на Макси-то е направена за по-тежък човек и си мисля, че ще е по-тромава с малко дете, отколкото Мини-то със същото.

# 362
Нашата госпожица още в магазина го подкара, че и зави. Не виждам защо трябваше да купим първо минито, а след 2 години максито. Абсолютно безсмислено.

# 363
  • Пловдив
ще ходя за каска тези дни, но ще трябва да я водя, ако някой има на микро каските - доволни ли сте? искам я освен за скутер и за колело

# 364
  • Пловдив
Аз му купих каска Drag.

# 365
Момичета, препоръчайте ми хладилен техник. Някакъв механичен е проблема - с вратата, ама вътре течее... #2gunfire

# 366
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми хладилен техник. Някакъв механичен е проблема - с вратата, ама вътре течее... #2gunfire

0898 73 77 79  Петър Клинчев

# 367
Ние имаме каска Микро,доволна съм да,имаме и Кидимото,по-евтина е като вариант с 20-на лева,също е хубава,разлика не виждам,просто Кидимотото я хареса заради разцветката(червена на бели точки),размера е Смал,за възраст от 2-7г!Ние също като беше на 3г бяхме взели Минито,но после след година купихме Макси и го караме без проблем,19кг сме,височина почти 120см,мноооого слаби сме и колелото много трудно караме,за сметка на Микрото,като фурия е с него!

# 368
На Георги Кондолов 2 е..

Благодаря   bouquet Знам го това магазинче, наистина изпадат хубави неща Simple Smile
Дрехи продават ли ?В сайта не видях .

# 369
Нямат не,освен 2-3 рокли принцески!

# 370
Благодаря Simple Smile

Кой беше споменал за евтино боядисване на кола само по одрасканото място ,а не на целия елемент ?

# 371
  • Точно където трябва
Благодаря Simple Smile

Кой беше споменал за евтино боядисване на кола само по одрасканото място ,а не на целия елемент ?
Аз все още търся.

# 372
  • Пловдив
Да ми препоръчате ламиниране, но не на стандартен формат. А на 45мм х 150мм /приблизително +/-/. Намирам център Дедал, но там този /близък/ размер няма. Формата трябва да наподобява
Скрит текст:
?

# 373
  • Пловдив
не мога да видя изображението, но какво пречи, след ламинирането,да се изреже newsm78 Често ламинирам разни карти на дреб - пускам ги наредени на фолио А4 и след ламинирането ги изрязвам  Peace

# 374
Видях че сте коментирали тротинетките - днес минах през магазина за английски стоки в Кичука, имаше 2 тротинетки на Микро, и двете бяха Мини. Едната беше чисто нова, цена 120 лева (с вкл Т-бар), другата беше 80. Явно имаше някакъв дефект, не разбрах точно, а и не се интересувах.
Харесаха ми честно казано, а и малката им се зарадва, че дори искаше да я купим  Mr. Green

Този път обаче съм решила че правя ли такава инвстиция ще е в Микро Макси, с презумцията да се ползва по-дълго време  Peace

Миналата година от мерак взех колело по мярка, с надеждата ще че се кефи много и ще свикне бързо, и така догодина мислехме да го сменяме с по-голямо.
Само че се оръсихме 150 лева за 12-ка на Дино, която е карана има-няма 15 пъти и догодина пак ще трябва да се сменя  Tired Поне да я беше карала повечко време, та да не ме е яд толкова  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт