Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 901
  • 776
  •   1
Отговори
# 30
Лилия, за ДГ не знам дали има в книжарниците, но може да провериш в Хеликон, Хермес. Преслушай и книжите борси - има една на Макрос на улица "Родопи".

В коя част на Родопи е Макрос?

# 31
  • Майничка
Макрос не е ли зад бившето училище "Г.Димитров"? На Родопи знам само борсата на Летера.

# 32
Макроса е, ако идваш от Военна Болница към училището /отец Паисий/, малко преди да излезеш на кръстовището на училището, вляво се пада, под един блок, където е и сдружение "Паралелен свят"

# 33
  • под тепетата
"Приказни пътечки" са на издателство" Булвест". Издателството се намира отдолу в Дома на техниката. Оттам закупуваме книжки по тази програма. "Моливко" съм купувала от големия Хеликон.

# 34
  • Пловдив
Книжна борса на Макрос има отскоро и на "Родопи" - пада се след Летера, в посока Военна болница, под едни блокове е точно  преди градинката.

# 35
  • No Line On The Horizon
Бихте ли препоръчали ателие за боядисване на обувки, от което сте доволни. Аз се сещам за това, което беше на спирката на Тримонциум, мисля че сега се преместиха в подлеза на аптека Марица, но не зная как работят.

# 36
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря детски пижамки на Венера ( освен на младежка). Някъде около центъра ще ми е най-удобно.

# 37
  • filibeto-maina:)
ѝдравейте, някой да препоръча добър стоматолог в Тракия, ще бъде перфектният вариант? Поразгледах из темите, но не открих за този район. Тук би ми било най-лесно, заради детето  Sad А бих искала наистина да е добър, защото ще излезе бая пари....
Др Тотев рaботи в ДКЦ, много е aнгaжирaн порaди фaктa че е нaй-добрия. Нa мен ми е прaвил две пломби който сa близо дa венецa, те се водят едни от нaй-трудните, често пaдaт, a ето повече от 7год сa си нa място. Тел незнaм дaли ще е aктоaлен след толковa време но ще дaм, може дa си е същия.служ. 26 11 89 GSM 0888828817

# 38
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря детски пижамки на Венера ( освен на младежка). Някъде около центъра ще ми е най-удобно.
ако не е твърде далеч - във Форум-Тракия има  Peace

# 39
Момичета, да ви попитам...Търся за ММ сафари, голям номер. Да ме насочите към магазин за дънки, където сте виждали големи номера дънкови якета?

# 40
  • Пловдив
Търся голям номер дамско кожено яке. А и пак да попитам къде да дам принтера за поправка?

# 41
  • Пловдив
А и пак да попитам къде да дам принтера за поправка?

моят опит с търсенето на сервиз за поправка на непрофесионално мастиленоструйно HP е, че е по-добре да си купиш нов Simple Smile
За лазерен не знам как стоят нещата...

# 42
Някой може ли да ми каже къде боядисват дрехи (по възможност в района на Центъра или Кючука)? Става дума за изсветляло черно, текстилно яке, на което искам да освежа цвета.

# 43
gargamela погледнах ботушите,има много от тези с каракула вътре-25лв,други не видях! Hug

# 44
Някой може ли да ми каже къде боядисват дрехи (по възможност в района на Центъра или Кючука)? Става дума за изсветляло черно, текстилно яке, на което искам да освежа цвета.
От северната страна на Тунела, откъм Капана, на самия булевард има ателие за химическо чистене, там и боядисват.

Общи условия

Активация на акаунт