Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 940
  • 776
  •   1
Отговори
# 60
Момичета от къде да си купя дива мента? И ленено семе (и него къде биха могли да ми го смелят и на каква цена)?
За мента не знам, но ленено семе има почти във всеки магазин. относно меленето - ако имаш електриека кафемелачка( и не ти пречи) може да си го смелиш в нея-аз така правя. Друг вариант според мен е в магазин за мелене на кафе, но не знам дали ще се наемат.

# 61
  • filibeto-maina:)
Някой срещaл ли е нaдувaеми игрaмки, но не от тези големите, a тези с по-мaлък рaзмер. Преди години бяхa пуснaлу цaревични пръчеци с подaрък, често в тях имaше нaдувaеми животинки, мaгaренце,кaтеричкa,жaбкa и др. Сегa нaмирaм нaдувaеми но от големите-косaтки,делфини и тюлени.
в Джъмбо има
Блaгодaря ти много Слaдко мaниче!
Смляно ленено семе, мисля сън виждaлa в кaуфлaнд, но може дa сенaмери и в някои био мaгaзини или зa здрaвословни хрaни.

# 62
  • Пловдив
Здравейте. В интернет попаднах на статия, че в Пловдив има най-много шахматни клубове: 7. Но не мога да намеря информация в нета за толкова. Намерих само за един на ул. Хан Аспарух. Уж съм се насочила натам, но ако някой има отзиви от други места, моля да сподели  Hug Обичам да имам избор, а и ако има някой по-близо до нас......

# 63
  • Пловдив
в това ателие за боядисване на кожени облекла дали ще могат да извършат и поправка - коженото сако на ММ е скъсано около 1 см на ръкава ?

# 64
Да си побутна въпроса - голям номер мъжко дънково яке, да сте виждали някъде?

Между другото аз съм много доволна от едно ателие за кожени якета - и боядисване и ремонт - на ул. Иван Вазов - в един двор се намира, точно преди колелото на гарата, на страната на библиотеката. Но внимавайте, защото са две ателиета в два съседни двора. Аз имам в предвид този, който е от към колелото.

# 65
  • Пловдив
Да се меранали някъде на промоция ученически стол с подлакътници  Rolling Eyes

# 66
  • Пловдив
Някой да даде контакти и да препоръча човек наблизо, който да прави по поръчка домашни луканки и колбаси?

# 67
  • Пловдив
в събота обикалях магазините - Метро , Кауфланд, Карфур, Триумф  и на всякъде гледах за сива боя за обувки ама Не - Няма  newsm78

# 68
  • Пловдив
Знаете ли къде има магазин на Акропол, този, който се намираше на малката главна вече е за парфюми?   newsm78

# 69
  • Пловдив
Здравейте. В интернет попаднах на статия, че в Пловдив има най-много шахматни клубове: 7. Но не мога да намеря информация в нета за толкова. Намерих само за един на ул. Хан Аспарух. Уж съм се насочила натам, но ако някой има отзиви от други места, моля да сподели  Hug Обичам да имам избор, а и ако има някой по-близо до нас......
  Силно препоръчвам точно шахматен клуб "Пловдив".

# 70

В началото на Стария град,клуб на шахматиста,ако те устройва-давам телефон на ЛС. Цена 25 лв за 2 занимания седмично по час и половина.

# 71
Продават и мелят ленено семе в едно магазинче за здравословни храни,на Брезовска на кръстовището с една уличка,която не знам как се казва точно,но е точно срещу църквата Св.Иван Рилски,срещу сладкарницата е магазинчето,до него е за млечни продукти магазин.

# 72
  • Пловдив
Да знаете в Карфур до Гранда дали продават пантофи, питам, защото в Карфура в Галерията като бях в неделя местеха магазина на горният етаж и беше някакъв ужас.

# 73
Здравейте. В интернет попаднах на статия, че в Пловдив има най-много шахматни клубове: 7. Но не мога да намеря информация в нета за толкова. Намерих само за един на ул. Хан Аспарух. Уж съм се насочила натам, но ако някой има отзиви от други места, моля да сподели  Hug Обичам да имам избор, а и ако има някой по-близо до нас......

Бул. Марица № 51, повечето които се събират там са пенсионери.

Момичета от къде да си купя дива мента? И ленено семе (и него къде биха могли да ми го смелят и на каква цена)?

Има готово смляно в Лекси. Мента на Четвъртък пазара, но за дива не съм чувала.

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 22:50 от AnMary

# 74
Девойки,от Четвъртък пазара ( и района) кой директен транспорт до Руския пазар?Максимално близко до  Руския пазар да спира.

Благодаря Предварително

Общи условия

Активация на акаунт