Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 917
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Девойки,от Четвъртък пазара ( и района) кой директен транспорт до Руския пазар?Максимално близко до  Руския пазар да спира.

Благодаря Предварително
От спирката на ресторант стадиона или II ДКЦ (на бул.Васил Априлов), чакаш директно 113, спира точно пред пазара.

# 76
  • Пловдив
Девойки,от Четвъртък пазара ( и района) кой директен транспорт до Руския пазар?Максимално близко до  Руския пазар да спира.

Благодаря Предварително
От четвъртък пазара на пл.Съединение автобус №11 (спира до Окръжна болница и от там пеша е 5 минути). Иначе 113 ходи директно там.

# 77
  • Пловдив
Да се меранали някъде на промоция ученически стол с подлакътници  Rolling Eyes

Мярнаха ми се сякаш днес в Кауфланд, ама не помня дали бяха с подлакътници, че отдалече ги гледах.

# 78
  • Пловдив
Взехме преди месец такъв: http://www.bittel.bg/product/4773/ofis-stol-carmen-6008-zelen.html
Все още е здрав.  Laughing

# 79
Помагайте момичета. Търся празно шишенце с пулверизатор, да е малко - 10-15-20 мл. По принцип търся стъклено, но ако не намеря и пластмасово става. Идея от къде  мога да купя?

# 80
  • Пловдив
Помагайте момичета. Търся празно шишенце с пулверизатор, да е малко - 10-15-20 мл. По принцип търся стъклено, но ако не намеря и пластмасово става. Идея от къде  мога да купя?
В Тракия, магазин Панда, срещу Поликлиниката. По 40 мл, пластмасови, мисля, че имаше и по-малки. Може да има и в другите магазини на Панда.

# 81
  • о`майна лунна нощ е
В Тракия, магазин Панда, срещу Поликлиниката. По 40 мл, пластмасови, мисля, че имаше и по-малки. Може да има и в другите магазини на Панда.

Лятото обърнах Пловдив да търся такова шишенце, питах по всичик магазини за наливна парфюмерия, които се сетих, Евроленда ... нямаше или не искаха да дават /от парфюмериите/. Благодаря за информацията! Ще ми е много полезна и на мен.

# 82
  • Пловдив
Взехме преди месец такъв: http://www.bittel.bg/product/4773/ofis-stol-carmen-6008-zelen.html
Все още е здрав.  Laughing

Carmen 6008 - зелен
Стара цена: 59.40 лв.
Цена: 58.80 лв.

Дори е намален. С .... 60 стотинки  Laughing

# 83
  • Пловдив
Видях в Метро на 50лв.

# 84
Бих искала да попитам къде в  Пловдив има  клуб за танци (без народни) за възрастни (40 години )  и някакви координати  Grinning
Благодаря предварително   bouquet

# 85

Лятото обърнах Пловдив да търся такова шишенце, питах по всичик магазини за наливна парфюмерия, които се сетих, Евроленда ... нямаше или не искаха да дават /от парфюмериите/. Благодаря за информацията! Ще ми е много полезна и на мен.
Благодаря. Ще отида да проверя.
А за клуб за танци, виждала съм надписи на една сграда на ул.Радецки, до данъчното, но не зная само надписи ли са или има и танци. Освен това зависи какви. За зумба зная, че има на стадион Локомотив и на пл.Съединение.

# 86
  • Луната
Бих искала да попитам къде в  Пловдив има  клуб за танци (без народни) за възрастни (40 години )  и някакви координати  Grinning
Благодаря предварително   bouquet

Във Военения клуб – Пловдив има спортни танци от 5 до 65 години  Mr. Green
http://www.paradisedance.net/

# 87
  • о`майна лунна нощ е
Народни танци има ив Синдикалния - понеделник, сряда и петък от18 ч.

# 88
  • Пловдив
Народни танци има ив Синдикалния - понеделник, сряда и петък от18 ч.

Но тя не иска народни.  Simple Smile

# 89
  • о`майна лунна нощ е
Охххх, не чета. Вторник и четвъртък са латиното. Пак там.

Общи условия

Активация на акаунт