Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 952
  • 776
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
иванита, най-много харесвам тапетите в Домко! Може да разгледаш сайта им http://www.e-domko.bg/products/1-tapeti.html

# 121
  • Пловдив
Пепи, и аз установих днес , че магазинът на Четвъртък пазара на Новомес е закрит  Sad
 Друг магазин има и близо до Лайпциг по посока към данъчното. На мен най-близо ми е този на 6 септември. Аз  също харесвам нещата им и когато имам възможност пазарувам от директен техен магазин, а не от дистрибутори.

Този до данъчното е затворен. На мен той ми е на 100 метра и много съжалявам, че вече няма откъде да си купувам прясно месо.

# 122
  • Пловдив
В Кършияка има прясно месо на кръстовището на "Победа" и "Дунав", срещу "Джоаната", магазин "Иво" - точно до автобусната спирка. Има транжорна и през магазина се вижда как се разфасова месото (има оставен прозорец). Мелят и кайма на място, правят кюфтета, кебапчета и пълнят различни наденици.

# 123
  • Пловдив
Пепи, и аз установих днес , че магазинът на Четвъртък пазара на Новомес е закрит  Sad
 Друг магазин има и близо до Лайпциг по посока към данъчното. На мен най-близо ми е този на 6 септември. Аз  също харесвам нещата им и когато имам възможност пазарувам от директен техен магазин, а не от дистрибутори.

Този до данъчното е затворен. На мен той ми е на 100 метра и много съжалявам, че вече няма откъде да си купувам прясно месо.
На Новомес отдавна месото не е"прясно" - внасят замразено от вън Sick
Малките квартални транжорни, са далеч по-добър вариант според мен Peace

# 124
От скоро и в Метро в Тракия има прясно българско месо. Смилат и на кайма. Вече е изпробвано и мога да дам положителен отзив. Но в другото Метро, което е до Джъмбо няма.

# 125
  • Пловдив
Благодаря за информацията Simple Smile
През седмица, ако не и всяка сме там, но не съм обръщала внимание... Още утре ще се пробва Peace

# 126
От скоро и в Метро в Тракия има прясно българско месо. Смилат и на кайма. Вече е изпробвано и мога да дам положителен отзив. Но в другото Метро, което е до Джъмбо няма.
Още един положителен глас и от мен,изпробвах каймата им(прясно смелена на момента)

# 127
  • Балчик
Здравейте , интересуваме информация от живеещите  в района на Каменица , търся магазин "Ана" за плодове и зеленчуци на ул. " Зефир", има ли такъв на тази улица ?
Благодаря.

# 128
Момичета, дайте координати на добър (ама наистина добър) ендокринолог   Praynig

# 129
Спондж Боб, ако не се лъжа това е отстрани на детската площадка Peace

# 130
  • Балчик
Спондж Боб, ако не се лъжа това е отстрани на детската площадка Peace
Благодаря ти !

# 131

Д-р Георгиев, кабинетът му е срещу Военна болница. Ако те интересува тел и повече инфо, питай   bouquet

# 132

Д-р Георгиев, кабинетът му е срещу Военна болница. Ако те интересува тел и повече инфо, питай   bouquet

Да, ако може, телефон и адрес  bouquet Омръзна ми от претупване на проблема (Хашимото). Работи ли със здравна каса?

# 133
 бул.Христо Ботев №116; Телефони 0888 100 231 / 032 399 168; работи със ЗК и е един от малкото, които не са станали комерсиални - при промяна на дозата не изисква да ходиш там, а само му звъниш по тел. и ти назначава терапията... Успех и дано да останеш доволна   bouquet

# 134
  • Пловдив
Привет!
Да ви споделя,че вчера пристигнаха първите камиони на цирк Балкански.Отново е в Тракия,до Лидл,но подробности ...следващите дни. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт