Къде в Пловдив? - 53 тема

• 64 063
  • 776
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравейте , интересуваме информация от живеещите  в района на Каменица , търся магазин "Ана" за плодове и зеленчуци на ул. " Зефир", има ли такъв на тази улица ?
Благодаря.

Има, точно до Ривиерата е.

# 136
  • Пловдив
в това ателие за боядисване на кожени облекла дали ще могат да извършат и поправка - коженото сако на ММ е скъсано около 1 см на ръкава ?
Поправиха с много хубаво кожено сако на мъжът ми. Беше го скъсал на ръкава.
Намериха същите парчета кожа и направиха много ефектен ремонт, изобщо не си личи че не е било така.

Като коментирахте пижами на Венера, да ви питам нормално ли е според вас една такава да струва 17 лв.?! Според мен, не!

И това вместо запис....

# 137
Момичета от Кючука - съществува ли още магазинчето за детски дрехи от Англия, което се намира...ох, как да го обясня...зад Южен, като продължите навътре в квартала, където има сграда на някаква болница недостроена, има един магазин на Новомес...в една нова кооперация, долу в безистенчето беше магазинът. Ако някой се е сетил за какво говоря и знае дали го има още, ще съм благодарна да сподели. И въобще - изумена съм от цените на якетата за деца, не намирам и нормални магазини с нормални цени, всичко ли се събра в Моловете ooooh! как да дам 70лв. за едно просто яке... Tired

# 138
  • Пловдив
Изобщо не е нормално!

За голямото дете до сега съм купувала якета само от UK.

# 139
Мире Hug
И аз така. Но тази година не намирам негов размер, или цената + доставката пак ми скача над 50лв... И в Продавалник-а гледах - английските якета са около 50 и нагоре...

# 140
  • Пловдив
Стефи  Hug

Миналата година му взех това http://bg.nextdirect.com/en/g402498s5#681862
Искаш ли да го видиш/ пипнеш/ мериш?
Доставката е безплатна и идва за няколо дни.

Виждам, че е изчерпано, но вярвам че ще заредят. Едва 06 октомври е.

# 141
Е точно това исках да взема и аз миналата година, и нямах късмет с размера...Много е хубавко, знам...
Днес съм набелязала две местенца, ще проверя, и ако не купя нещо, ще го имам предвид като опция. Ще пътуваме скоро на място където ще ни трябва зимно яке, затова съм се разбързала така Crazy
Благодаря ти за отзивчивостта  bouquet

# 142
На първия етаж в Гранда има два магазина  с добро зареждане и точно след Халите на самата главна. Има турски и китайски дрехи, турските са много добри- Ativo и подобни. Но не знам как са цените тази година.

# 143
  • Пловдив
Момичета от Кючука - съществува ли още магазинчето за детски дрехи от Англия, което се намира...

Да
Нов такъв атулет има в близост до Тромпета,до Еконт.

# 144
  • Пловдив
На първия етаж в Гранда има два магазина  с добро зареждане и точно след Халите на самата главна. Има турски и китайски дрехи, турските са много добри- Ativo и подобни. Но не знам как са цените тази година.
Тези Гранда редовно ги преслушвам.

# 145
В тези магазини предлагат ли обувки. Търся есенна висока обувка за госпожицата ми.

# 146
А пижами под 20 лв почти не съм успявала да намеря. Преди купувах френските от Карфур и бяха страхотни, но вече няма. Сега съм взела една от Лидл - кошмарна е. Уж памук , а на допир е пълен изкуственяк. С това на петата минута си вир-вода.
Венера са ОК като памук, но много ми се усукват или им се свиват ръкавите. Но за сега са най-приемливи. Та кажете и пижами от къде купувате, че на мен ми трябват по 10 чифта на сезон.

# 147
  • о`майна лунна нощ е
И лятната и зимната пижама на мъжа ми съм купувала от магазинчето в основата на пешеходния мост до ресторантчето. Не мога да кажа марката сега, че пиша от работата ми, но платът се държи чудесно за момента и благоверният е доволен, което е най-важното. Цени мога да коментирам утре, защото днес няма да минавам от там.

# 148
А детски предлагат ли?

# 149
  • Пловдив
И лятната и зимната пижама на мъжа ми съм купувала от магазинчето в основата на пешеходния мост до ресторантчето. Не мога да кажа марката сега, че пиша от работата ми, но платът се държи чудесно за момента и благоверният е доволен, което е най-важното. Цени мога да коментирам утре, защото днес няма да минавам от там.
Български са, мисля, че бяха на Панагюрище. Миналата година и аз взех от там - мъжка пижама някъде за 18-22 лв. Много доволна съм от материята! И детски имаше.

Общи условия

Активация на акаунт