Къде в Пловдив? - 53 тема

• 64 033
  • 776
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Момичета от Кючука - съществува ли още магазинчето за детски дрехи от Англия, което се намира...ох, как да го обясня...зад Южен, като продължите навътре в квартала, където има сграда на някаква болница недостроена, има един магазин на Новомес...в една нова кооперация, долу в безистенчето беше магазинът. Ако някой се е сетил за какво говоря и знае дали го има още, ще съм благодарна да сподели. И въобще - изумена съм от цените на якетата за деца, не намирам и нормални магазини с нормални цени, всичко ли се събра в Моловете ooooh! как да дам 70лв. за едно просто яке... Tired
Мисля,че търсиш магазин Малчо,ето сайта http://www.malcho.tk/index.php?route=common/home ,а този в Гранд-а е на Ванеса БГ.Различни са.

# 166
  • Пловдив
А има едно магазинче,пак българско,производител...намира се зад НОИ,на ъгъл се пада  Rolling Eyes да не е на Ф.Македонски...Там пак пижами,бельо.Как е като качество,ако някой е купувал.

# 167
  • Пловдив
А има едно магазинче,пак българско,производител...намира се зад НОИ,на ъгъл се пада  Rolling Eyes да не е на Ф.Македонски...Там пак пижами,бельо.Как е като качество,ако някой е купувал.
Точно на "Ф. Македонски" е.
Взимала съм анцузи /минали години,че вече хлапетата не са в тяхната номерация Simple Smile/, обикновени тениски и такива тип 'лакоста". Доволна съм като качество и цена.

# 168
В този Мало детски есенни боти предлагат ли и по принцип обувки.

# 169
  • Точно където трябва
Имам по колата разни дребни драскотини, точки. Искам някъде да ми я оправят/боядисат. Не знам може ли да не е цялата, а само проблемните места. Да препоръчате място където да свършат тая работа качествено и да не ми свалят кожата?

# 170
Ели, по принцип могат, нашата така я боядисаха преди каското. Супер професионално, изобщо не си личи, че е боядисан част от елемента, а не целият. Познат на девер ми бояджия каза, че няма как да стане, иска ми двойно повече пари. Искам да кажа да отидеш на 2-3 места и да питаш. Нашата кола не е боядисвана в Пловдив.

# 171
  • Пловдив
В този Мало детски есенни боти предлагат ли и по принцип обувки.
Имат маратонки по принцип,но отдавна не съм ходила.Последните два пъти не ми се сториха изгодни цените и ги отписах като вариант за пазаруване.

# 172
Балли, благодаря, ще ходим в английския магазин на Паисий, пък дано да има.

# 173
  • Пловдив
А има едно магазинче,пак българско,производител...намира се зад НОИ,на ъгъл се пада  Rolling Eyes да не е на Ф.Македонски...Там пак пижами,бельо.Как е като качество,ако някой е купувал.
Минах от там преди няколко дни.
Пижамите като за моят син не ми харесаха. Струваха 10 лв.
Вчера купих от Лидъл за градината, да видим колко ще изкарат.

# 174
  • Пловдив
С каква карта се плаща когато поръчваш от NEXT. Нямам кредитна, дебитната ми за нищо не става, защото е Маестро......Да знам каква карта за си направя. С дебитна VISA или Master Card ще стане ли, или да мрънкам на мъжа ми за кредитна. Той хич не иска, но ще се прежали.....необясним страх от интернет разплащания с кредитни карти...... Crossing Arms

# 175
  • Пловдив
Вчера купих от Лидъл за градината, да видим колко ще изкарат.

От две години купувам пижами от Лидъл. Обикновено следя за промоции-по 7-8 лв. Много съм доволна, не се спират, хубав, мек памук. Цветовете не избеляват.
От детските бикини в Лидъл също съм доволна, не са мръднали. Миналата седмица взех пак-10 лв за 7 броя.

razel_dazel, за NEXT не знам, но аз пазарувам от др. сайтове с дебитна VISA. Предполагам, че от NEXT ще може. Картата седи празна, зареждам я само когато ще купувам нещо.  Peace

Последна редакция: вт, 07 окт 2014, 15:50 от ninand

# 176
И аз се подигравах на приятеля ми,че все го е страх от интернет пазаруване с карта,но като ми източиха 580 долара в средата на юли,хич не ми беше смешно  Tired,внимавайте и задължително он-лайн банкиране,другия вариант е да зареждате сума само когато ви трябва да пазарувате  Peace
Мастъркард ми беше картата,ако има значение,де  Blush

# 177
  • Пловдив
Момичета от Кючука - съществува ли още магазинчето за детски дрехи от Англия, което се намира...

Да
Нов такъв атулет има в близост до Тромпета,до Еконт.

Може ли да обясниш по-подробно?

# 178
Мисля,че търсиш магазин Малчо,ето сайта http://www.malcho.tk/index.php?route=common/home
Балли, благодаря ти от сърце! Много ме зарадва сайтът, явно са се разрастнали, супер Simple Smile Все хубави неща съм купувала от там...

Елфитка - и на теб благодаря. Не знаех за магазина до Еконт, ще го погледна и него Hug

# 179
Нови пижамки съм вземала от Продавалник, но такива които продавачите са от Пловдив,за да мога да ги видя на живо.Цените понякога са по-добри от тези в магазина.
На Венера пижамки имаше в Кичука - магазин Мама, татко и аз-цени 16-17 лева.

Общи условия

Активация на акаунт