Къде в Пловдив? - 53 тема

• 64 031
  • 776
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
С каква карта се плаща когато поръчваш от NEXT. Нямам кредитна, дебитната ми за нищо не става, защото е Маестро......Да знам каква карта за си направя. С дебитна VISA или Master Card ще стане ли, или да мрънкам на мъжа ми за кредитна. Той хич не иска, но ще се прежали.....необясним страх от интернет разплащания с кредитни карти...... Crossing Arms
Стават всички различни от Маестро. И моята е такава и затова поръчваме с моя приятелка.
На голямото съм купувала бельо и потници от Лидъл, без забележки.
Пижамите са свежи, ще ги видим колко ще изкарат.

# 181
  • Пловдив
Супер щом става и с дебитна.  Hug

# 182
Гледам отвори ли сте темата за якетата - от 2 месеца кажи-речи обикалям за такова и нищо не ми хваща окото. Омръзна ми да гледам боклуци на нечовешки високи цени. Хубаво, хубаво, ама айде кажете ми нормално ли е едно детско яке, макар и добра изработка да е 100 лева баси !?
Ходих в Майорал в Мол-а верно доста са добри якетата, и като материя и като изработка но започват от 80-90 лева нагоре. Некст под 60 пак трудно ще се намери.
Колкото и да не ми се иска да давам повече и аз ще поръчвам от Некст най-вероятно.
То ако го носи два сезона (както става при моята кльоща) то изцяло си оправдава парите.
Друг е въпросът дали сега когато ходи на градина ще оцелее и за другия сезон  Joy
В момента все още носи едно яке на Некст, размер 12-18 и все още и става, а е на 3.4г.  Mr. Green

Относно пижамите и бельото - купувам от Асеновград пижамките  Peace
Като се идва от Пловдив, магазина се пада от лявата страна на първия светофар  Peace
Аз винаги си вземам памук с ликра, има чудесни десени  Simple Smile Цена 10 лева  Simple Smile
Купувам и от компектчетата бельо - бикини с детска камизолка 6 лева, пак памук с ликра.
Чистият памук на мен не ми допада, свива се при пране, избледняват някак цветовете и седи много стегнато. За тия пари са си направо супер.
Последният път взех от Виталиса пак детски потничета по 3.80 ако не се лъжа, марката не знам каква беше, не е бг, но като качество върховни, а десените са чудесни. Само че бяха доста обрани, та за нашия размер успях да взема само три.

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 08:53 от Джей

# 183
  • Пловдив
Друг е въпросът дали сега когато ходи на градина ще оцелее и за другия сезон  Joy

Няма причина да не оцелее.Поне при нас няма проблем с якетата.Моята също ги носи две зими.Първо й е малко голямо и свободно,след това й става точно  Laughing
Хубави якета на сносна цена си е цяло чудо да се намерят наистина

# 184
  • Пловдив
Проблема на он-лайн пазаруването е да улучиш р-ра... Thinking Да е леееко голямо-ок,ама ако е торба и да стои за догодина...лошо.
И аз трябва да купувам и ми става лошо. ooooh! в Уайкики дали са пуснали нещо момчешко-8г. Rolling Eyes

# 185
В Уайкики бях преди семица, за нашият размер 2-3 или 3-4 съответно (зависи от марката) нямаше почти нищо. Едно-единствено яке, при това супер грозно и на цена 80 лева  Naughty

Тия в ХМ не са лоши, но мъжът ми като се закелеши. Стояли и като торба и не били хубави. Та накрая отстъпих. Ще дойде другата зима докато изберем  Joy

А относно магазините тип аутлети - цените са толкова надути че няма накъде. То по-евтино излиза да си го купиш онлайн и да платиш доставката, отколкото да се бутам по такива магазини. В продавалника е същото.

# 186
  • Пловдив
Има някакво разминаване с размера, определено.
От от голямото дете имам яке 9-12 месеца, което дъщеря ми ще носи на почти 2 години  Crazy (от Mothercare).

А якето на синът ми от миналата година е р-р 3-4 г, но и тази зима ще изкара с него (след месец и малко става на 5).

Иначе якето е от дрехите, които най-малко се амортизират в градината. Отиват - събличат, тръгват си - обличат. Колкото по-лошо е времето, толкова по-малко ги извеждат. Къде да се скъса или изцапа.

# 187
  • Пловдив
То и с обувките е така  Wink Вътре са по цял ден с пантофи.
Ама в училище става страшно Grinning

# 188
  • Пловдив
Аз хлапетата съм ги оборудвала с якета, но за себе си търся от миналата година и нищо не ми харесва Sad
По принцип дрехи и обувки пазарувам онлайн, но яке не мога да си намеря...не и такова, на приемлива цена hahaha

Искам нещо спортно-елегантно, кафяво на цвят и да е топло Simple Smile

# 189
Ние сме уникален случай значи,имаме яке на 4г,първо ни беше голямко,после 2години тамън,като гледам и тази ще ни става,то е дълго и с дълги ръкави,по етикет е за 5-6-116см,изплатило си е цената отдавна,а и е дебело и топли много,мъжа ми се базика,че каквато е слабуша,може и в първи клас да я изпратим с него! Joy С обувките обаче не е така,там ни го връща! Laughing

# 190
  • до Пловдив
относно пижамките има един магазин в Гранда на втория етаж има много хубави пада се точно до пантофи Бефадо

# 191
Аз харесах 1 от Некст, но вчера на майтап влезнах в Лидл и излезнах със зимно яке за хлапето. За 25 лв е перфектно.

# 192
Аз харесах 1 от Некст, но вчера на майтап влезнах в Лидл и излезнах със зимно яке за хлапето. За 25 лв е перфектно.
Да, и моя мъж като се закелши за тия от Лидъл, а на мен никак не ми харесаха като десен  Confused

# 193
  • Пловдив
Якетата на Майорал като се носят по две години излизат на сметка. Дъщеря ми само такива носи от бебе. За съжаление имаше един магазин на Заимов, който продаваше Канц и Майорал и правеха страхотни намаления, но отдавна го няма. Друг вариант е да се следи Бенетон. Миналата година, взех размер за тази година. Страхотно яке за 29 лева. Хванах най-голямото намаление и късмет, че имаше размер.  Flutter

# 194
В каталога са показани 2 десена, а в магазина има 4. Аз взех т. лилаво, защото апреските са лилави и се връзват перфектно.
Миналата година беше с яке от М&С червено на т. сини точки, беше мн ефектно и забележимо.

Общи условия

Активация на акаунт