Къде в Пловдив? - 53 тема

• 64 000
  • 776
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Знаете ли къде е сервиза за техника на марката Crown? Става въпрос за DVD.
Мисля ,че беше марка която се предлага в магазин Зора.Точна информация може да получите там.
Пловдив, бул. „Христо Ботев” № 138
Тел. 032/638 068
E-mail: service_plovdiv@zora.bg

# 211
Здравейте!
Търся детско легло,което да има поне от три страни прегради,за дете на 3 годинки. newsm78

# 212
Къде може да се намери прозрачна стъклен умивалник-мивка за баня?

# 213
Здравейте!
Търся детско легло,което да има поне от три страни прегради,за дете на 3 годинки. newsm78
В Юск има на промоция за 165лв, метално.

# 214
  • о`майна лунна нощ е
Наложи ми се да търся стелки за обувки, но не от тези, които продават във всеки магазин за 1 лева, а ортопедични. Давам положителен отзив за магазинчето в подлеза на Четвъртък пазара - голям избор на всякакви помощни материали за краката, включително различни видове стелки, подложки, възглавнички, разделители и корекции на пръсти и още куп неща.

# 215
  • Пловдив
Бански за 5 годишен от къде да купя?

# 216
Бански за 5 годишен от къде да купя?

В Кауфланд на Брезовско ликвидират всички бански и са на -62%. Точно за 5 годишен не мога да кажа , но има и детски и за възрастни. Възможно е и в другите Кауфланди да има...

# 217
Срещу Уаикики в Галерия нали имаше един магазин за бански, за детски и възрастни, и там може да видите  Peace

# 218
  • Пловдив
Момичета трябва ми магазин за платове на килограм. Шия кукли и купувам малки парчета - в големите магазини за платове обикновено ми се мръщят  Grinning . Преди време имаше един в Кичука, но сега е затворил. Ако някоя от вас е виждала подобно "нещо" - моля да сподели. Извинявам се ако въпроса е обсъждан, но нямам време да прочета всички предишни теми. Благодаря ви предварително   bouquet

# 219
На кръстовището на Богомил с Източен, срещу трепачите има магазин за платове на едро и дребно

# 220
  • Пловдив
Момичета трябва ми магазин за платове на килограм. Шия кукли и купувам малки парчета - в големите магазини за платове обикновено ми се мръщят  Grinning . Преди време имаше един в Кичука, но сега е затворил. Ако някоя от вас е виждала подобно "нещо" - моля да сподели. Извинявам се ако въпроса е обсъждан, но нямам време да прочета всички предишни теми. Благодаря ви предварително   bouquet

Има страхотен магазин за италиански платове в една пресечка на Опълченска (улицата срещу Диетичния магазин) .Като се тръгне по Опълченска от малката главна,улицата е втората в ляво.Цените са от 3 лв,но за метър и има много интересни неща.

# 221
  • Пловдив
Дайте идея от къде да купя детска шаферска рокля,но да не е 100лв./тези знам къде са Laughing/

# 222
  • Пловдив
beauty_ ,  Only, благодаря ви момичета! Много сте бързи!  Hug
Утре ще ги посетя и двата!

# 223
  • Пловдив
Защо не пробвате  при фирмите ,които шият,може да се договорите за остатъци -изрезки да Ви ги дават на символична цена.  Възможно е да сте го опитвали  този начин на набавяне ....       

# 224
  • о`майна лунна нощ е
m_rija - защо не провериш по шивашките ателиета. Сигурна съм, че им остават доста такива парчета след работа по някоя дреха.
ПП - изпреварили са ме с тази идея.
Друго място, което се сещам - във втората употреба - Ла фиеста, съм виждала да продават пакетирани парцали. Какво има в пакета, дрехи ли са, изрезки ли са ... не знам. И цената не мога да ти кажа с точност, но беше ниска със сигурност.

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 21:55 от `ТуиГ

Общи условия

Активация на акаунт