Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 505
  • 776
  •   1
Отговори
# 300
  • Майничка
Да сте виждали някъде зехтини с треволяци вътре? Търся за подарък зехтин с риган, босилек или розмарин, но при обичайните ми доставчици са свършили,а нямам време за поръчки по интернет.

# 301
  • Пловдив
Май в Лидл има останали от някаква тематична седмица...?И сега са намалени,но не знам с какво са точно вътре и са малки разфасовки.Май 0,500мл.

# 302
  • о`майна лунна нощ е
Купувала съм малка 0,5 л. опаковка в стъклена бутилка с босилек вътре от Кауфланд. После почнах да си правя сама като запазих шишенцето, отливам си в него от металката кутия от 5 л. и добавям сух босилек, който винаги имам в наличност из нас.

Давам идея да направиш ти такава, ако подаръкът е за близък и не се държи на етикета.Купи интересно шише, отлей от по-голяма разфасовка зехтин и добави подправка. Втори такъв няма да има.

В магазинчетата за домашни потреби и левчетата има много готини шишета с формата на цигулки, човешко тяло, зарзавати ...

# 303
да ми препоръчате добър офталмолог, работещ със ЗК Rolling Eyes За възрастни иде реч Peace
Др Марина Гроздева,мога да пратя тел на ЛС.

Като заговорихте за втора употреба- пуснали ли са вече долнища за ски( детски),или  е рано?

# 304
  • Пловдив
Благодаря Simple Smile Намерих координати, другата седмица ще звънна Simple Smile

# 305
Много благодаря за чудесните идеи. В сайта на Пен силует видях много хубави неща, дано да стават и за по-малки деца, ако ли не,ще проверя в 101 балона.   bouquet

В JUMBO всяка година пускат костюми за Хелоуин.

# 306
  • Пловдив
Момичета, някой скоро да е правил дубликат на ключ за кола? Искам да се ориентирам за цените.

И един въпрос с леко отклонение.
Някой "борил" ли се е с т.нар. гардеробни петна - пожълтявания от дълго престояване. Дрехата е бяла. Днес в химическото казаха, че нищо не могат да направят.

# 307
  • Пловдив
от дълго престояване. Дрехата е бяла. .

изпра ли я първо

# 308
  • Пловдив
от дълго престояване. Дрехата е бяла. .

изпра ли я първо
Тц   Blush

# 309
  • Майничка
Благодаря за насоката, намериха ми в Лидл.
Туиг, правя си и аз, ама тук е за по-официален случай. Wink

# 310
  • Пловдив

Перни я  и според мен няма да има петна след това.

# 311
  • На тепето...
Момичета от къде мога да намеря текстилна боя? За цялостно боядисване.

# 312
  • Пловдив

Купувала съм от тук http://www.selt.bg/bg/contact

# 313
  • На тепето...

Купувала съм от тук http://www.selt.bg/bg/contact

А каква си взимала?

# 314
  • Пловдив
Момичета, някой скоро да е правил дубликат на ключ за кола? Искам да се ориентирам за цените.

Цените на ключовете варират, защото видовете са много различни. Важно е дали има вграден имобилайзер или не и т.н. Затова трябва да питаш конкретно ключар. Но средно около 100 лв.

А, ето намерих и един сайт, в който има някакви цени http://www.keytex-bg.com/index.php?p=keyworkdis

Общи условия

Активация на акаунт