Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 443
  • 776
  •   1
Отговори
# 435
Момичета,дайте жокер от къде да купя детски термо дънки за момиче,но да са изчистени,без цветенца и тн,идея нямам наистина къде да търся! newsm78

# 436
Благодаря - трябва ми чай за кърмачки, ще изпратя мъжа ми днес да разпита и купи  Hug

Преди време имаше в аптека Тримонциум на Четвъртък пазара  Peace

# 437
  • под тепетата
Mometo* , дъщеря ми пиеше чай за лактация, но се намираше само в аптеката на диагоналния ъгъл на бившия магазин Нева, на бул . "България". Помня , че беше на фирма Здравец. 

# 438
  • Пловдив
Благодаря - трябва ми чай за кърмачки, ще изпратя мъжа ми днес да разпита и купи  Hug

Здравей, на лични ще ти пиша къде можеш да го намериш този чай

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 22:58 от baume

# 439
Благодаря - трябва ми чай за кърмачки, ще изпратя мъжа ми днес да разпита и купи  Hug

Аз едно време си взимах от Четвъртък пазара копър, анасон, резене и кориандър - всичко на семена, смесвах ги, варих ги и ставаше чудесен лактогенен чай. То това са и основните съставки на повечето чайове от аптеките Wink

# 440
Благодаря на всички отзовали се - чай за кърмачки по принцип има в аптеките, но си мислех, че от Билкова такава ще е по-автентичен. Мъжът ми е купил днес, започвам наливането.

# 441
  • Пловдив
Момето,дано чая да помогне.Мамите в нашата тема са много доволни от хапването на ядки.Може да пробваш

# 442
И жито, и орехи хапвам  Hug

# 443
И по-често на гърда Simple Smile.

# 444
  • Пловдив
Здравейте момичета, народни танци за дете на 4г в район Северен знаете ли да има? Или нещо друго в същия район подходящо за тази възраст? Не е от често посещаващите градина и ми се иска да го запиша на нещо извън градината. Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

# 445
  • Пловдив
Препоръчайте ми къде да си направя лазерна епилация   bouquet

# 446
  • Пловдив
Здравейте момичета, народни танци за дете на 4г в район Северен знаете ли да има? Или нещо друго в същия район подходящо за тази възраст? Не е от често посещаващите градина и ми се иска да го запиша на нещо извън градината. Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet
Моето дете записах на танци в Елика. Репетират в салона на Хр.Ботев. Но той е на 5.
Не знам дали биха взели толкова малко дете, трябва да попиташ.

# 447
  • Пловдив
Някой чувал ли е/водил ли е детето си в зала до басейна Младост при Радо Емилов? За гимнастика...Има ли малки деца, 4 годишни?
А другаде за 4 годишни - балет, художествена гимнастика, гимнастика като цяло, танци, но не народни? Гледам, че моето върви към гимнастик, затварям си очите като се "чекне" у нас, такива сложни неща прави  Laughing

# 448
Момичета, моля, препоръчайте ми гинеколог за годишен профилактичен преглед.

# 449
  • Пловдив
Да питам и аз...Дали има доволни от обущаря в Тракия,който е на пазара с/у Католическата църква Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт