Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 468
  • 776
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Момичета, моля, препоръчайте ми гинеколог за годишен профилактичен преглед.

Д-р Сюлейман, много внимателна жена и всичко си обеснява.

# 451
Препоръчайте ми къде да си направя лазерна епилация   bouquet

Здравей, лично аз съм ходила FinnBeam, като се възползвах от предишните им промоции в грабо. Не знам за каква зона искаш, при мен беше само за подмишниците, но съм много доволна, случайно хванах 2 поредни оферти и така успях да направя цял "курс" от 6 посещения. Определено има ефект, а и обслужването и отношението за мен са на ниво.
Хубав ден

Peace Peace Peace

# 452
  • Пловдив
Здравейте момичета, народни танци за дете на 4г в район Северен знаете ли да има? Или нещо друго в същия район подходящо за тази възраст? Не е от често посещаващите градина и ми се иска да го запиша на нещо извън градината. Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet
Моето дете записах на танци в Елика. Репетират в салона на Хр.Ботев. Но той е на 5.
Не знам дали биха взели толкова малко дете, трябва да попиташ.
Вземат, няма проблеми. Стига детето да възприема и да се държи нормално. Имам предвид да не се държи като в яслите. Като го заведете на една репетиция ще стане ясно.

# 453
Къде в Пловдив,мога да намеря мебели от Велинград?Намерих един магазин до Старческия дом,другаде дали има?! Thinking

Булевард България посока Практикер.
Здравейте,може ли малко повече инфо?!  bouquet

# 454
  • Майничка
...Здравейте,може ли малко повече инфо?!  bouquet

Предполагам, зад спирката до ОМВ, близо до х-л Санкт-Петербург. Под блока има Зора и две или три магазинчета след него има мебели.

# 455
Момичета, моля, препоръчайте ми гинеколог за годишен профилактичен преглед.

Препоръчвам ти д-р Георги Тотев. Работи в медицински център "Хипоталамус".

# 456
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Знаете ли къде в Пловдив продават качествен марков алкохол? Искам да купя отлежало уиски за подарък за приятел. Проблема е, че до скоро живя в чужбина и мнението му за алкохола, който се продава в България е  много лошо, казва, че са доста разредени и нямащи нищо общо с тамошните. Знам, че едва ли ще намеря качество като навън, но се надявам да е по-добро от масово предлагания алкохол по магазините.

# 457
Някой чувал ли е/водил ли е детето си в зала до басейна Младост при Радо Емилов? За гимнастика...Има ли малки деца, 4 годишни?
А другаде за 4 годишни - балет, художествена гимнастика, гимнастика като цяло, танци, но не народни? Гледам, че моето върви към гимнастик, затварям си очите като се "чекне" у нас, такива сложни неща прави  Laughing

Има всякакви танци в читалище "Антим І" на бул. Свобода - спортни. народни, модерни, хип-хоп. Може там да попиташ. Това е сайтът на Клуба по спортни танци http://alexdancebg.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81.html. Пише, че обучават деца от 4 годишни.

# 458
Препоръчайте ми фото студио в Пловдив, където правят фотокниги, календари, чаши. Зная, че в повечето се предлагат тези услуги, но ми се иска конкретно фото, което вече някой е ползвал и е доволен.

# 459
  • Пловдив
miraluba, ЗлаВещица благодаря.   bouquet
Аз ходих до салона на Хр.Ботев но от прочетеното реших че е за по големи деца.
Ще отида да питам направо.

# 460
  • Пловдив
Май въпросът ми не е съвсем за тази тема, но все пак...
Някой възползвал ли се е от възможността да си направи резервация в "Хепи" през Rezzo? Отзиви?

# 461
  • Пловдив
Аз правих вече резервация през системата. Всичко беше точно. Бяхме в Хепи срещу Баумакс, не беше нужно да споменавам каквото и да било освен името си! За пореден път доволна от Хепи  Peace

# 462
Някой чувал ли е/водил ли е детето си в зала до басейна Младост при Радо Емилов? За гимнастика...Има ли малки деца, 4 годишни?
А другаде за 4 годишни - балет, художествена гимнастика, гимнастика като цяло, танци, но не народни? Гледам, че моето върви към гимнастик, затварям си очите като се "чекне" у нас, такива сложни неща прави  Laughing

За гимнастика - и спортна , и художествена ще я вземат от 4 г без проблем. Голямата зала е доста студена, но малките са в една малка зала на по-горен етаж и тя е с климатик. Строги са, но натоварват умерено децата. На мен лично викането ми идва малко в повече.
За балет е малка Peace. Почти навсякъде започват след 5. Моята я пуснах от 4 г и се навиха, защото имаше места в групата, но реално чак след няколко месеца достигна нужната концентрация, за да изкара пълна репетиция.

# 463
  • Plovdiv
Ивка, за лазерна епилация ти препоръчвам "Лазер център". Намира се на булевард Руски, срещу спирката на хотел Лайпциг.

# 464
  • Пловдив
Аз правих вече резервация през системата. Всичко беше точно. Бяхме в Хепи срещу Баумакс, не беше нужно да споменавам каквото и да било освен името си! За пореден път доволна от Хепи  Peace
Благодаря! Аз съм направила резервация също, но се чудех дали подхождат коректно. Да знам как да се настроя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт