Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 382
  • 776
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Аз не мога да видя марката Embarassed

Freeman  Peace

# 556
Ох, знаех си, че е това, за съжаление хем мога да кажа, че съм ги виждала на много места, хем не мога конкретно да кажа къде Crazy
Според мен ще ги има в големите заредени аптеки, като 36.6, Дара, може би и в ДМ, имам усещането, че съм ги виждала там Thinking В интерес на истината, утре ще ходя и до аптека, и до ДМ - ако не ти е късно, мога да проверя и да пиша пак?

Редактирам се - сега погледнах в сайта на аптека Дара - наистина имат тази марка и техни продукти, но точно черната маска я няма.

Последна редакция: нд, 26 окт 2014, 23:16 от Café del Mar

# 557
Mila_33, май съм виждала такива бурканчета с шарена сол на Четвъртък пазара.

adoration_, миналата година си купих големи вакуумни пликове от JYSK и съм доволна от качеството. Имаше различни размери.

# 558
  • Пловдив
и Аз да похваля пликовете от Jusk - вече доста години взимаме от там само

# 559
  • Пловдив
Къде в Пловдив сте виждали  такива маски /по-точно тази с черната захар и въглищата/
В Лили нямат на тая фирма, в Елитис имат, но други видове newsm78
Скрит текст:

Погледни в Лекси.

# 560
  • под тепетата
Чадър съм си взела руски , засега се държи добре вече 2 г. Непрекъснато ми е в чантата, пътувам за работа. Беше към 18-19лв, от магазинчето за чанти в началото на "Опълченска".
 Сиси, мечтата ти е изпълнена от мен - така разхождам кучето с гумени ботуши от Лидл, дъждобран от секънд хенд и си припявам пея под дъжда  Mr. Green

# 561
Да сте виждали някъде блуза с Дисни героинята Виолета? И въобще всякакви фенски
артикули с Виолета ме интересуват.
В Джъмбо вече ходих, там има само етикети за тетрадки.

# 562
Вакуумиращи пликове в момента има в Кауфланд, намалени са.
Аз имам и трите размера, доволна съм  Peace

Аз искам да си сменя завивките.
Гледах някакви в катлога на Юск с гъши пера, отзиви за тях може ли ?
А и като цяло завивките от този тип как се държат при пране в пералня ?  Rolling Eyes

# 563
Вакуумиращи пликове в момента има в Кауфланд, намалени са.
Аз имам и трите размера, доволна съм  Peace

Аз искам да си сменя завивките.
Гледах някакви в катлога на Юск с гъши пера, отзиви за тях може ли ?
А и като цяло завивките от този тип как се държат при пране в пералня ?  Rolling Eyes
Да, споделете. Аз си купих една на Тач с гъши пух, но още не съм я извадила, защото се чудя мога ли да я изпера в пералнята?

# 564
Момичета, къде има обущарско ателие, където могат да ми сменят ципа на бота (с техен цип). За предпочитане района на Централна гара или Кичука. Благодаря предварително на всички отзовали се!

# 565
Обущар има малко след Бейбиленда, посока Камела.
На редичката са детски магазин, обущар, хранителен магазин  Peace
Там съм давала ботуши, но само за смяна на капачки  Peace Човека работи добре, а и е доста отзивчив  Simple Smile

# 566
Може ли актуална информация за магазинчета за паралелен внос на перилни препарати? Интересуват ме най-вече такива в центъра и Кършияка.
Благодаря предварително.

# 567
От къде мога да купя качествени гумени ботуши или апрески за момче, номер 23-24?

# 568
Гумени ботушки хубави - вътре с пух - в Дайхман, марката е Cortina. Супер доволна съм, три чифта имаме от там, в края на сезона са си като нови. Цената е около 25лв.

За гъшите истории - ако съдя по опита ми с яке с пълнеж от гъши пух, много е трудно прането и съхненето...съжалявам ужасно, че имам такова яке. При пране става на топки всичко вътре, и после докато съхне, в продължение на дни постоянно трябва да се разчепкват топите вътре. Продават специални топки за пране на дрехи и неща с такъв пълнеж, но няма особен ефект, поне не при мен.

# 569
Може ли актуална информация за магазинчета за паралелен внос на перилни препарати? Интересуват ме най-вече такива в центъра и Кършияка.
Благодаря предварително.

магазин има от северната страна на тунела - като подминеш железарска и тръгнеш към химическото чистене - точно магазинчето преди него.

Общи условия

Активация на акаунт