Къде в Пловдив? - 53 тема

• 63 727
  • 776
  •   1
Отговори
# 585
  • тук-там
Най-добре е  топките да се слагат по джобовете.
Пробвано е много пъти със скъпо яке - но с пух, не с пера! Peace
Обикновени топки са тенис. Някои от марките си вървят и с отделни такива, но по същество са същите.

Обущар за смяна на цип, но на мноооого дебела естествена кожа - кубинки - около Гранда?

# 586
  • Пловдив
Обущар за смяна на цип, но на мноооого дебела естествена кожа - кубинки - около Гранда?

Сещам се за обущара под подлеза към Пешеходния мост.

# 587
  • Пловдив

На ул. "Леонардо да Винчи" 66. Намира се между кабинета на д-р Иванов /ветеринар/ и някаква ЛЛ, ако не се лъжа.
Все се надявам, че някой може да го обясни по-добре от мен...  Laughing

# 588
  • Пловдив
Сега се сетих и за този на спирката срещу Тримонциум.

# 589
  • тук-там

Ще го потърся, чух, че нашия се е преместил някъде там, дано да е той.  Беше на спирката на Тримонциум.

Цъ, няма го вече. Laughing

# 590
  • Пловдив

Ще го потърся, чух, че нашия се е преместил някъде там, дано да е той.  Беше на спирката на Тримонциум.

Цъ, няма го вече. Laughing

Същият е !

# 591
  • тук-там
  bouquet
Утре търча..... Laughing
Може ли пък, една бележка да не сложат....Там и там се преместих...Може пък и да не съм видяла.... newsm78

Благодаря!

# 592
Къде има център за цветно копиране около Главната?

# 593
  • Пловдив
В района около Пловдивския университет.

И аз се чудех къде са се преместили обущарите, които бяха срещу Тримонциум.

# 594
Къде да заведа девойката за пробиване на уши?

# 595
  • Пловдив

В пресечката срещу Паоло Ботичели на малката главна, след банка ли е там квото е, центъра е Дедал.

Къде да заведа девойката за пробиване на уши?

Сградата в началото на пешеходния мост /дом на красотата/ салон Харем  Peace

# 596
За веригата обущарски ателиета, за които говорите - които сега са в подлеза след малката Главна, а преди бяха срещу Тримонциум (а ги има и на кръстовището на Васил Априлов и Пещерско, точно на ъгъла) - миналата година им занесох неспасяеми ботуши, които искаха изкусна декорация отпред точно, за да се прикрие изгорено от цигара - направиха го перфектно и дори станаха по-красиви от преди. Верно, държаха ми ги месец (покрай Коледа и Нова година беше), но си струваше. Има едно момиче, което се занимава точно с тези неща (и е била точно срещу Тримонциум), и момчето, което ми прие поръчката - работи паралелно в София и тук, сега е точно в подлеза, работи с друг обущар - явно за този друг обущар говорите - направи ми ужасно лошо впечатление миналата седмица. Занесох кубинки, които имаха нужда от лепене на подметката - бях си ги лепила тук там сама, но сега исках да се направят както трябва. Човекът нямаше никакви обноски, но най-вече директно ми се сопна в лицето - "ъъ, т'ва е разлепена кожа, не може да се оправи" А то беше очевадно, че това е старото лепило, което се е разлепило вече, като от залепена дъвка ако се сещате, той твърдеше обаче че било кожа, която се късала Crazy тръгнах си, отидох си при кварталния обущар, който си ми залепи подметките и всичко е 6.
като цяло установих, че работят доста скъпо и бавят поръчките, ако са по-специални, но пък правят неща, където другаде виха ви отказали.
Та така, имайте го предвид...

Цветно копиране - в център Дедал, до сградата на БНБ, където вече са писали по-назад. Близичко е до обущаря Laughing

# 597
  • Майничка

На ул. "Леонардо да Винчи" 66. Намира се между кабинета на д-р Иванов /ветеринар/ и някаква ЛЛ, ако не се лъжа.
Все се надявам, че някой може да го обясни по-добре от мен...  Laughing

В малката уличка точно зад тотото , която свързва "Цар Борис" с "Леонардо да Винчи". Пада се почти с/у една малка католическа църква "Дева Мария на ангелите".

# 598
  • Пловдив

В копи центъра до Дома на Техниката също има цветно копиране Wink

# 599
  • пловдив
Здравейте момичета от Пловдив!Издирвам лекарството  Ентеросан - това е пробиотик.Преди време се продаваше в почти всички аптеки,но сега го няма.Много ще ви бъда благодарна,ако някой има информация.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт