Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 403
  • 776
  •   1
Отговори
# 630
  • о`майна лунна нощ е
Предстои ни посещение в турски ресторант "Бразилия"2 на Филипово. Ходили ли сте и някакви отзиви? Сайта му е нещо бъгнат и не можем да видим нищо.

Ако е този, който се намира в непосредствена близост на кръстовище на бул. "Васил Левски" и бул. "Дунав" - чудесен е! Съвсем скоро заведох приятелка там и макар да ядохме обикновена порция дюнер /в чинийка/, беше страшно вкусен. Отделно от него имат и едни питки със сусамче /нещо като пърленките/ - разкошни са. Тараторът в чаша е способен да те наяде - количеството е с размерите на халба голяма бира, салатите също са интересни ... Вкусно е и си заслужава посещението там.

# 631
  • под тепетата
Къде мога да си поправя епилатора? По шнура има прекъсване точно пред кутийката с двигателя. Моделът е стар  на поне 10 години, но ми служи вярно. Проблемът е , че мъж ми не може да намери подходяща отвертка с нужния профил отгоре  на винтчетата  Sad и да го разглоби.

# 632
Къде в Пловдив има от новите есенни  цветове на червилата Golden rose velvet matte ? В Мола няма , в Лили няма.... Tired

# 633
Къде мога да си поправя епилатора? По шнура има прекъсване точно пред кутийката с двигателя. Моделът е стар  на поне 10 години, но ми служи вярно. Проблемът е , че мъж ми не може да намери подходяща отвертка с нужния профил отгоре  на винтчетата  Sad и да го разглоби.

каква марка е епилатора, за да те насочим?

# 634

Момчето,което беше в бараката преди моста на Греджика вляво,сега се е преместило някъде след моста ( идвайки от центъра) пак вляво,под блок. Дали още е там,вероятно той би помогнал.

# 635
  • Пловдив

Момчето,което беше в бараката преди моста на Греджика вляво,сега се е преместило някъде след моста ( идвайки от центъра) пак вляво,под блок. Дали още е там,вероятно той би помогнал.

А,точно за него щях да напиша и аз Simple Smile Сега се намира след моста на Герджика надолу на големия светофар,отляво в една нова кооперация. То се вижда много добре !

# 636
откъде мога да намеря евтини детски костюми за хелоуин или маски  newsm78

# 637
Някъде по магазините да сте виждали такива пантофки... Никъде не мога да намеря  Sad

# 638
в метро имаше по 18лв

# 639
  • Пловдив
откъде мога да намеря евтини детски костюми за хелоуин или маски  newsm78
В Джъбо и Лидл. Peace

# 640
В Джъмбо има и пантофките, маските Simple Smile
Днес бях там почти 2 часа, ако на някой нещо му трябва като инфо, да свирка.

Някой питаше за черни ангелски крила или на фея - имаше, 10лв. бяха.

# 641
  • Пловдив
Трябва да намеря ресторант за фирмения банкет, 60-70 човека сме, но не държим да сме само ние. Нещо в по-битов стил, с камина, изпитано търся.

# 642
  • под тепетата
Филипс е момичета! Ще потърся това момче, за което говорите. Благодаря ви!

# 643
  • Пловдив
Някъде по магазините да сте виждали такива пантофки... Никъде не мога да намеря  Sad

В Асеновград намерих магазинче, където ги продават по 9лв. по ниска цена никъде не съм срещала, ако ми имаш доверие да ми изпратиш сумата и номера, който носиш разделени са на 36-38 и 38-40
ще ти взема, след това в Пловдив ще се видим някъде да ти ги предам  Peace
Ако нещо решиш пиши ми на лични, мога да ти покажа и снимка на модела, който аз си взех.

# 644
А може ли да напишете къде точно е магазина ?  
Днес или утре и без това ще ходя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт