Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 383
  • 776
  •   1
Отговори
# 675
Мъниче, за края на ноември ще ми трябват, та имам време да пообикалям, но ще имам предвид предложението ти. Благодаря ти!

# 676
  • Пловдив
р-д ли имате, та търсиш активно патета. ние сме събота, след това аз - края на ноември  Laughing

благодаря за препоръките с магазин център, аз го знам още като беше това, което сега не е и когато нямаше такава млечна салата никъде. От време на време ходя до него, но установих, че ще ми трябват и доста плодове/зеленчук - ще се наложи да се напъна до лексито примерно.

за празника утре скромно с една кариока и две фиби, няма да имаме костюм, за нас следващия ден е по-големия празник и тогава вече...рокли, корони, токчета- всичко сме подготвили, отдавна поръчани от дисни стор и престояват в гардероба.  Laughing

# 677
р-д ли имате, та търсиш активно патета. ние сме събота, след това аз - края на ноември  Laughing
Аха, госпожицата, аз съм чаааак догодина, нищо, че си получих подаръка преди месец Mr. Green.

# 678
  • Пловдив
Мъниче, за края на ноември ще ми трябват, та имам време да пообикалям, но ще имам предвид предложението ти. Благодаря ти!
Ако все пак не намериш - пиши Simple Smile
Не съм сигурна, но май в майка ми имаше две формички на патки (но обикновени, не са 3Д) - утре отивам там, та ще видя, ако смяташ, че ще свършат работа - да и ги приватизирам hahaha

# 679
Момичета, скоро не съм минавала от там, но Петко Д. Петков още ли е затворен  newsm78 Трябва ми да паркирам на улицата след Виктория груп /пътьом за Гранда/ и хал хабер нямам, ако още е затворена как ще стане  ooooh!

# 680
Телевизия и интернет - Куулбокс. С тях преоткрих какво знаич понятието интернет скорост  Peace
Преди бяхме на ДСС, но след разправиите им се махнахме ! Не стига че повече от месец нямахме нет (и това в периода когато бях бременна и трябваше само да лежа, че не ми даваха да ставам) ами и трябваше да им платя таксата нищо че съм нямала нет  Tired
С Куулбокс никакви дертове съм нямала, коректни, отзивчиви, винаги се обаждат да предупредят ако има проблем  Peace

# 681
  • тук-там

С Куулбокс никакви дертове съм нямала, коректни, отзивчиви, винаги се обаждат да предупредят ако има проблем  Peace
И аз ги харесвах досега, но...скоростта на нета отчайващо падна. За останалото са перфектни.

# 682
  • Майничка
Момичета, скоро не съм минавала от там, но Петко Д. Петков още ли е затворен  newsm78 Трябва ми да паркирам на улицата след Виктория груп /пътьом за Гранда/ и хал хабер нямам, ако още е затворена как ще стане  ooooh!

Затворена е. Влизаш от Цар Борис по Капитан Райчо или по Граф Игнатиев, свиваш по Леонардо да Винчи, оттам по Парчевич и си търсиш място отзад.

# 683

С Куулбокс никакви дертове съм нямала, коректни, отзивчиви, винаги се обаждат да предупредят ако има проблем  Peace
И аз ги харесвах досега, но...скоростта на нета отчайващо падна. За останалото са перфектни.
Викнете ги да дойдат, у нас се случва вече 2 пъти за 5 години, като стане бавен интернетът (за минути дори прекъсва) идват и подменят онова устройство, от което излизат кабелите.

# 684
малко извън темата, ама да питам де, може да ми помогнете с инфо

аз съм редовна студентка и в същото време бременна и мама на един сладур на 2г. Понеже ми се налага да пътувам с градския транспорт, се поразрових в сайта и видях, че има някакви карти студентски и също пише за майки на деца до 3г. Знаете ли коя карта каква е, колко струва и за какъв срок се купува, за да си направя сметката дали си струва да плащам билетчета или да си купувам карта.

# 685
  • Пловдив
картите за майки на деца до 3 години бяха месечни, представя се копие от акт за раждане, на детето също трябва да издадеш карта, ако пътува, тя е безплатна и няма снимка, важи неговата 1 година.
мисля, че за майката нещо от рода на 16-18 лв за месеца беше, аз имах такава един път миналото лято! Малката обичаше да я возя за по една спирка и да махаме на рейсове и прецених, че ще е по-евтино с картата. Ходи се на Байкал за тези карти, там до ПУ, а не на мария луиза.
За студентска не знам.
И да не забравиш да подадеш документи в социалните за помощта за редовни майки студентки още първия месец като си родила.

# 686
 Simple Smile благодаря

# 687
  • Пловдив

Карта за студент е 16лв. за един месец. Искат копие на първа страница на студентската книжка и копие на страницата със заверен семестър . И цветна снимка  Peace

# 688

Карта за студент е 16лв. за един месец. Искат копие на първа страница на студентската книжка и копие на страницата със заверен семестър . И цветна снимка  Peace

ами студентската книжка добре, ама как заверен семестър като сега почваме, с уверение от унито няма ли да стане.
а за картата за майки на деца до 3г. знаете ли какво е нужно, предполагам копие от акта за раждане и снимка, или има и друго?

# 689
Кажете откъде да си купя качествени перилни препарати ?
От години купувам само Персил Сензитив, но последните 3-4 пъти дрехите ми излизат от пералнята с петната, а да не говорим как миришат ... Все едно въобще не съм сложила прах ...

Последният път си купих някакъв намален Рекс от Карфур - ами голяма грешка !
Първо едва пени, за пране на ръка слагам по 1 пълна капачка и пак едва ми разпенва, второ дрехите ми миришат на мухъл  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт