Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 342
  • 776
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
 jjjenq,  да има печат , че си платила семестъра и си записана .

# 691
Да сте виждали подобни формички из някой пловдивски магазин:
Скрит текст:
май 3Д се водили? Ако има и патки, ще е просто перфектно!

Тези формички си ги купих от големия Карфур преди 3-4 години. Провери там, дали още ги имат. Доста са изнервящи, защото ваденето на тестото от формичката е малко трудно. Но пък са много ефектни.

Джей, паралелен внос на препарати обсъждахме 4-5 странички назад в темата. Виж там за  посочените магазини.

# 692
Въпросче:
Какво стана с Fresh House Meleto на Опълченска и Сливница? И на двете места е затворено...  newsm78

# 693
  • Пловдив
Кажете откъде да си купя качествени перилни препарати ?

Съвсем случайно напред бях купила лидълския прах за пране Maxi Trat за цветно
Скрит текст:
цената е супер приемлива, качеството на изпиране и аромата е 100% много съм доволна от него.

# 694
  • Пловдив
Аз като работеща майка на дете на 2,5г  имам ли право на карта за градския транспорт за 16лв. ? И дали е само за една линия или за цялата градска мрежа ?

# 695
  • Пловдив
Аз като работеща майка на дете на 2,5г  имам ли право на карта за градския транспорт за 16лв. ? И дали е само за една линия или за цялата градска мрежа ?
Принципно имаш, ако си се класирала с доходите, за да получаваш детски.

# 696
От години купувам само Персил Сензитив, но последните 3-4 пъти дрехите ми излизат от пералнята с петната, а да не говорим как миришат ... Все едно въобще не съм сложила прах ...

Последният път си купих някакъв намален Рекс от Карфур - ами голяма грешка !
Първо едва пени, за пране на ръка слагам по 1 пълна капачка и пак едва ми разпенва, второ дрехите ми миришат на мухъл  Twisted Evil

Правят им много ментета, за Рекс знам че самият вносител ги разрежда, за това купувам по-евтини, на тях менте няма кой да прави. Примерно Бинго купувам и съм доволна.  Peace

# 697
Случайно да знаете да се провежда някъде готварски курс - гугъл ми изкарва разни обяви, из разни центрове за квалификация, но от опит знам, че много не се научава на такива места... ако сте карали такъв  курс и може да препоръчате конкретно място/човек, много ще се радвам Simple Smile

# 698
  • Пловдив
Момичета,как е интернета на Булсатком? До сега бяхме на Визио,които сега са купени от N3 и казаха,че трябва да минем през техен офис да преподпишем с тях.Но имаме телевизия на Булсатком и на мъжа ми са му казали,че ще плаща 10 лв за 50mps интернет /досега плащахме 20 лв за същото във Визио/ и че не сме обвързани с договор.Съпругът държи да ги пробваме,а аз се колебая...

# 699
  • plovdiv
Има ли в Пловдив специалист психолог от типа на брачните консултанти?Ако има-име и телефон за контакти ,евентуално?

# 700
  • Пловдив
в магазина на Роксима дрийм в МОЛ Галерия до утре има намаление с до -25 %
днес купех на децата комплект олекотена завивка с тик так чаршаф, долен чаршаф и калъфка от 95 намалена на 76 лв.
взех си и чаршаф с ластик и калъфки за мен.

# 701
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми фирма за дограма и профил, от които сте доволни! Simple Smile

# 702
Арт алумин, по-скъпичка е дограмата,но съм много доволна  Peace

# 703
  • Пловдив
От години купувам само Персил Сензитив, но последните 3-4 пъти дрехите ми излизат от пералнята с петната, а да не говорим как миришат ... Все едно въобще не съм сложила прах ...

Последният път си купих някакъв намален Рекс от Карфур - ами голяма грешка !
Първо едва пени, за пране на ръка слагам по 1 пълна капачка и пак едва ми разпенва, второ дрехите ми миришат на мухъл  Twisted Evil

аз пера само със сенситив прахове/бебешки/био - на Сано са малко скъпи, но хубави, особено омекотители, на Тео бебе са евтини и стават за между пранетата и за дънки, блузки. Персил смол  едн майти има един, уникален. За бельо е хубаво по-качествен препарат според мен и сенситив, ние лично сме едни чувствителни...често и гъбички могат да се появят от смяна на прахове...у нас всичко се глади на обратно заради това.
Сега съм взела на бгмама праха от германия най-евтиния сенситив - гунст и гунтих - хубав е!
У нас няма упорити петна, но и да има - първо пръскам с на Сано един препарат за петна, и после пъхам в пералнята със сенситив препарат.

# 704
Аз бих похвалила праховете на ДМ - ползвала съм за бяло, за цветно и течния вариант за цветно пране. Много съм доволна - траен приятен аромат, меки дрехи. Не ползвам омекотител никога, нямам нужда с тези прахове, но пък петната винаги ги обработвам предварително с Вениш, после пера.
Когато детето ми беше бебе - ползвах Сано и Тео бебе, но не съм очарована от ефекта им, по-скоро Сано имаше мнооого хубав аромат, който още помня Simple Smile  Но също се иска предварително обработване на петната...
Като цяло, съставът на праховете за пране е почти идентичен - говоря за нормалните прахове, без специално предназначение. Тези, които са за чувствителна кожа или за бебета - са с малко по-различен състав. Но като цяло - марката вдига цената, всичко е реклама, а и ако искаш да ти се изперат петната както трябва - си трябва яка химия Simple Smile

За интернет само мога да помогна, Макс Телеком - доволна. Съжалявам да чуя лощи неща за Куулбокс, бяха невероятни преди години, но явно наистина им порасна работата и на тях...

Общи условия

Активация на акаунт