Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 363
  • 776
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Мноого добра храна за тези, които обичат турска кухня. Любимия ми турски ресторант. По-добър от Антик. Препоръчвам Одринския дроб, Искендер кебап, един друг кебап с канапе от патладжан, Циганската салата, Кюнефето.
EEEх ще идем тогава с удоволствие! Благодаря за отговорите!

`ТуиГ , благодаря за уточненията!

# 706
И  ние все това ядем в турския, това с патладжана се казва Али назик,  вкусноооооо  Crazy Crazy
Аз да попитам за майстор за вътрешна изолация  Praynig Praynig много спешно ми трябва, но от последния, който ни прави терасата не останахме доволни та сега се надявам да препоръчате някого  Hug

# 707
  • Пловдив
Кебапа с канапе от патладжан е "Специалитет Бразилия"

# 708
Да, и той е с патладжан и кисело мляко  Wink

# 709
  • Пловдив
Мляс-мляс, преглъд....хайде стига отклонения  Laughing

# 710
да, да  Mr. Green кажете майстор  Joy

# 711
А онуй нещо с кадаиф и кашкавал, забравих му името, вкусно ли е? ядох такова в Истанбул, в 1 мол,  но не останах с уау впечатление. Съфорумка препоръча някакво капанче, където правили уау такова нещо, но ние си мислихме, че е на Капалъ чарши, а то се отказа до Египетския пазар и така и не успяхме да го опитаме там.

# 712
къде точно се намира този ресторант?

# 713
Кюнефе? Не съм го яла там, а в Одрин, но ми хареса страшно много.

# 714
  • Пловдив
Кюнефето в Бразилия е многооо вкусно!

# 715
Зарибихте ме, ще го пробвам този ресторант и това ще ми е последен опит за турско заведение Simple Smile.
Много харесвам кухнята, но съм отвратена от хигиената и обслужването. И в сладкарницата на джумаята, и в Софра ако човек има неблагоразумието да седне близо до бара, може да се изнесе още преди да е дошла поръчката. Отвратително обсъждане на клиенти, караници на висок тон между сервитьорките и бармана, мръсни прибори. В повече ми идва ориенталщината на подобни места, а явно за тях си е нормална.

# 716
  • тук-там
...... В повече ми идва ориенталщината на подобни места, а явно за тях си е нормална.
И на мен.

Нищо особено - кварталната кръчма.
Извинете, но да ми се сервира пилешка кавърма за 10.00 лв порцията върху хартиена покривка за еднократна употреба...с вилици и нож от някой затворен заводски стол. newsm78
Не останах впечатлена нито от одринския дроб, нито от кюнефето - прекалено сладко, и...май без кашкавал - обикновен кадаиф.
Може и да си въобразявам, но всички "манджи" имаха дъх  на овче....

# 717
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми фирма за дограма и профил, от които сте доволни! Simple Smile
ТАЛ Инженеринг 

# 718
  • Пловдив
Аз ходя само в Бразилията до Бриколажа. Там е чисто и много близо до цивилизацията Simple Smile

Шайн, добре е първият път да отидеш с някой, който има поне малко понятие кое ястие какво е.

# 719
  • Пловдив
Моля, много усилено търся педиатър-хомеопат за Пловдив, но никъде не успявам да намеря. Ще се радвам ако някой от вас сподели инфо! Praynig

Добрина Ненова. В момента не намирам телефон, ако и ти неможеш ще се постарая. Кабинета и беше до  църквата Св Петка. Оттърва малката ми дъщеря от антибиотици - още на 4г възраст.

Имай предвид, че не е класически хомеопат. 032-632158 - това имам, но последно сме ходили преди 1-2г.

Благодаря много, но се оказа, че не работи с касата, а исках да запиша децата си при нея!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт