Отговори
# 555
  • София
Естлар, аз по друг повод отказах прегнила този път. Просто този месец ми е ужасен, ако ММ не е действал сам, то войниците не са живи, трябваше да бием 10000, а аз на 5000 съм като парцал и точно сега не мога да си го позволя.

Мечтичке, ти какво пиеш? Аз ще започвам Инофолика вече.
Видях, че пиеш сиофор. Аз съм на глюкофаж и не съм го спирала от година и половина вече  Tired

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 10:36 от Ellie D

# 556
Ниана, Ели Д, дано момичета успеете без намесата на лекарите, дано!
Мечтичка, дано наистина са си свършили добре работата, че наистина са ти одрали кожата!
Бери, Маняна, стискам палци и на вас! Wink

Моето коте пък в момента се опитва да изгризе кабела на лап топа, голям ми е глезан, постоянно се гуши в мен! Mr. Green Аз чак другата събота съм на лекар и ще пускаме контролна МБ! Praynig

# 557
Здравейте, милички!   bouquet

# 558
запис и от мен, доста късно, за 2 седмици ме нямаше, изписали сте света.

малко прашец за късмет от мен:

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 559
Пуснах го Simple Smile Резултати чак към 16 часа, тези хора за нищо го нямат това чакане  Mr. Green Стискайте ми палци! Simple Smile))

# 560
Да се включа за витамините-за момента пия само Витамин C, но обмислям пак да пия Пчелно млечице, макар че преди качих кг; както и Инофолик мисля да си взема.

# 561
Мечтичке, не знам какво е включено. Сега отворих и на сайта им и пише: Лапароскопска операция – от 1500 до 1800 лв.

# 562
Мечтичке, не знам какво е включено. Сега отворих и на сайта им и пише: Лапароскопска операция – от 1500 до 1800 лв.
Доколкото знам във Вита има голям специалист за ендометриозата и има много доволни момичета, на които са им спасени яйчниците с по 9 см. кисти, та за това си мисля, че може да е такава цената!

# 563
Ами на мен тогава докторката ми каза, че двама са специалистите, за които си залага главата едва ли не, които може да препоръча за такава интервенция - д-р. Савчев във Вита и още един в Плевен, но не му запомних името.

# 564
  • София
bgzvezdi4ka, мерси за прашеца, ще се възползвам и дано ми е на късмет този месец Wink  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 565
Добро утро (то не остана от утрото)!
Звездичке, днес докато пътувах към офиса се бях сетила за теб. Дано да си ми на късмет  newsm75 newsm79 newsm28

# 566
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Благодаря ти Звезди4ке  Hug Как си ти....пупата расте ли  Heart Eyes
ЕлиД да мила пия и Сиофор и Инофолик (попринцип) но не виждах никаква промяна нито в Ц нито съм имала Ову....и затова ми е голямата чуденка  Hug   bouquet
Диамантче дано си заслужават голямата сума  Shocked Виж Кристи където се е оперирала е много по-добре кажи речи повече от двойно по-евтино  newsm78
Вилито стискам палци да се е удвоило ЧХГ-то  Praynig
Голди бананче  Hug   bouquet  Hug вие как сте мацки?
Момичета моето зцапване от вчера май ще се окаже чист Ц  Tired Сутринта си имах по-наситено червена кръв но само няколко капки.....ако не дойде хубаво до утре (което е супер рано за мен.....19-20 ден ми е днес  #Crazy ) не знам какво да си мисля и правя?!

# 567
Здравейте мацки,

минавам само да ви почерпя за здравето на мойта майка. Днес става на 55   bouquet

Хубав и усмихнат ден  Hug

# 568
Venesita, да ти е жива и здрава още много години!

# 569
Ванесита, да ти е жива и здрава и скоро да я правиш баба Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт