Отговори
# 510
  • София
Здравейте, момичета - да се запиша и аз в тази прекрасна тема.. Simple Smile Преди месец направих спонтанен аборт и ни препоръчаха да подновим бебеправенето след първия нормален цикъл. Ето, че доживяхме до това време и сега и двамата силно се надяваме да успеем от първия месец и всичко да е наред до финала този път Wink

# 511
  • София
Привет милички  Hug
Нигел добре дошла при нас,съжалявам за случилото се,следващия път всичко да е наред   bouquet
Лисичке,Ели успех за ЗК и аз ще подавам  Hug
Йоли много кураж мила  HugЛекаря ми се е върнал,но мисля да не го посещавам,поне този месец  Tired леко съм уморена.....
Аз още съм без лелка  #2gunfire,чакам я до ден,два....все още се надявам на някакво чудо  hahaha като например по късна О.и кръвния да не ме е хванал хахахааа луда съм ама надежда винаги има....Ще се включа да дам нови дати и ще ви навестявам по рядко,ще ми се да си отпусна малко мозъка.....мислите няма да спрат,надеждите също,не ми пречи и форума,ама нали знаете.....поне ще се опитам половин процент по малко да мисля,защото вече мозъка ми дава заето.....много заето.Това не означава че ви изоставям ейййй тук съм....ама по рядко  Hug

# 512
  • От Луната
Мел  Hug ако знаеш как те разбирам. Много ми дойде всичко в последните месеци. Почини си добре и не ни забравяй  Hug Hug Hug . Нямам нищо против и да развееш някой положителен тест Simple Smile
NigeL добре дошла  Hug, съжалявам за това което си преживяла. Дано успеете бързо и да е чак до финал!  bouquet
Скитър, ами изчакайте няколко месеца и ако не успеете, просто и кажи че психиката ти не издържа. Просто понякога, човек не може да приеме повече напразни надежди, тогава според мен е редно да започне с изследванията. Още в самото начало на терзанията ... колко да струват тези изследвания - не е чак толкова зле, не и ако е за вътрешно успокоение. Бих направила всичко за да знам на къде отивам и да имам план за действие ... чакането би ме стресирало повече и от най-лошата диагноза за стерилност.

# 513
  • София
Еххх Йоли и аз нямам ама едва ли,само се шегувам,гърдите спряха и нали ззнаеш какво следва  Hug

# 514
Нигел добре дошла, и скоро към отчетни!
Скитър ще ти дам пример със себе си! Аз живея в Англия. Посещавах "много добри АГ" в Бг, с надежда, че там ще открият проблема ми! Резултата беше нулев! Нищо не нашравиха, напротив нещата се влошиха, поради стимулация която направиха и "не следиха". В следствие на това проблемите ми станаха повече, и най вече се виждаха по тялото ми- напълняване, окосмяване и т.н. И аз имам грешка, че тогава не съм била запозната с това, което може да последва! Но се случи! Манана и Кофеин ме посъветвага да започна лечение тук, така или иначе няма кл да пътувам! Започнах от начало и първото нещо, което направихме беше СГ. Никой в Бг не я направи! Начериха и проблема, имам ПКЯ, мн нередовна М. И липса на О.! Предстои ми посещение при репродуктивен специалист за план за действие и лечение. Искрено се надявам нещата да потръгнат. Мн е важно да иткриеш твоето АГ. Стискам палци при теб да не се налага. Но по добре намери друго АГ. Сега поне съм спокойна, че хората тук ми обръщат внимание, и дори бавно знам, че няма да ме подведат и ще направят всичко, за да се оправя и отново да влезна в играта! Успех.

# 515
 Момичета извинявайте, че влизам така нахално но съм ошашкана #Crazy от днес имам едно розово течение и болки все едно ще ми дойде но се влачи цял ден ...не знам от какво може да е защото според календара имам още 12 дни до Ц...знам че може да е от всичко! Но стомах ме болеше още от понеделник-вторник все едно ще цъфна всеки момент. Ох страна работа. ..и за тест е рано още и....сетих се друго. ...освен всичко това от вчера имам и едно лимонено жълто течение. ...Извинявам се за подробностите и че така нахално но се притеснявам да не е някой инфекция #Crazy

# 516
Мечтичка да не е овулация? newsm78

# 517
  • София
Момичета много съм  изморена и няма да ви пиша поотделно, но ви пращам на всички прегръдки  Hug Hug Hug

Днес когато се прибирах от работа в автобуса имаше една жена с дете на около 1 год. Е много ми стана мъчно как такива мърляви жени имат деца и то сигурно както се казва от един поглед, а умни интелигентни хора се борят дълго време. Дори не ми стана гадно, че си го помислих, но детето със синка на челото, издрана буза, облечено в дрехи мръсни, непрани. Майката няма и да я коментирам.... Ох не знам дали съм права да критикувам  Sad

П.С. Новата тема ще мога да я пусна неделя след обяд, за това ако има някой желание може да ме отмени, ако не да питам има ли проблем ако до тогава се изпишат повече от 50 страници?  newsm78

Отивам да се просна в леглото, че нямам сили   sleepuu , а ме чакат два тежки дни.

Лека и бебеносна  Hug

# 518
Шушулина, Рансънчето гони близнаците  Party
Нигел, добре дошла и скорошен успех   bouquet
Мечтичка, защо не препишкаш един тест за О.?
Йоли и аз ти се възхищавам за позитивизма и стоическото приемане на всичко. Сигурна съм, че нещата ще си дойдат на мястото, защото наистина го заслужаваш  Hug

Аз да се отчета от днешния док:
Скрит текст:
Оказва се, че съм имала О миналия месец в ЛЯ. Сега има 11.5мм в десния. Мислех утре да почна с тестовете, но е малък още и ще изчакам  2-3 дни. Пуснах МБ, микоплазми, уреплазми и хламидия. Ще чакам резултати в понеделник. Може да стистнете едни палчета, че ми е сдух малко. Сега ще седна да почета за хламидията, че не съм много наясно какви ги върши.

Прегръщам ви силно!

# 519
Йоли, евала! С любовта си ще се справите с всичко!  Hug
Брей, Маняна, Как си я заковала тая графика. Да няма да ни сюрпизираш с нещо  Party
Атланта, всичко ще е наред с ТМ  Praynig
Мая, опитай се да си наложиш спокойствие. За жалост съм забелязала, че когато има стрес, бебе няма. И аз съм много нервна, но напоследък просто почнах с постоянно вътрешно намилане да не се товаря и тровя. И засега дава резултат. Бебешки не - но се чувствам много по-добре  Peace
Скийтър, Ванесита, и аз не съм съгласна, че година и половина е разумно. Не сме на 20, че да имаме цялото време на света да чакаме.
Мелче, ще стискаме палци да се поотпуснеш. Ама не ни забравяй, нали  Blush
Диамантче, О? Рано е за какъвто и да е тест, спокойно. Не ми звучи на инфекция. Ако е такава, за да я докараш до зацепване мисля, че трябва да е доста зле  Thinking

Аз от няколко дни не мога да спя (а попринцип съм с доста здрав сън), та се чудя днес дали да не си легна още в 10  Tired

# 520
Зла овца няма нищо и на теб близнаци тогава  Joy Стискам палци
Рансън и на теб палчета  Hug

Чакам ММ да си дойде , че днешният тест за О ми беше + и го мятам moresmile
Даже му купих шоколад  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 521
Рансън нищо не гони, Рансън преяде и се чуди как аджеба сега ще ги подгони, че и ММ похапна повечко и май бая ще понатежава... а това в комбинация с мойто пълно корем е взривоопасно Sick Пуска лакомия, ще чакам да помине че график имаме... само да не заспя Embarassed
Тази вечер бях при док - ми растат проектоблизнаците, ама малчо поизостава, та май ще отпада от класацията, пък другия тръгнал да расте на височина, та му изчислявахме средния диаметър Shocked Пфу, то било сложна работа ooooh! Стана ми малко криво, защото ако не стане този месец имаме още само четири опита за естествено забременяване - при установена овулация ако не се получи до 6м. (особено на моята възраст) директно май ще прескачаме към ин витро, което с нашите финанси означава край... Но засега няма да го мисля, отивам да изтъркалям ММ към леглото и да си мерим коремите hahaha е, неговия е по-голям... засега Twisted Evil

# 522
  • От Луната
Мечтичка  Hug
Ванесита и за теб  Hug
Фло, много често и аз си мисля дали тези хора заслужават децата си, или по скоро дали тези дечица заслужават подобна съдба?!?! Особено сега, но не съдя никой ... старая се да не гледам в "чуждото канче", но става все по-трудно.  Shocked
Рансън, успех дано хванете поне един от проекточовеците Wink  Hug
Шушу, стискам палци и за вас  Hug
Мел аз все пак вярвам, че ще се получи, ако не сега то скоро, може наистина да ви се отрази добре малко почивка от темата за бебета. Вече нямате пречки и трябва да ограничите стреса, за да стане магията  Hug

Хайде лека от мен!

# 523
  • София
Здравейте момичета,
понеже нямам сили да чета всичко, което сте изписали: Честито на забременелите ( доста страници не съм прочела, сигурна съм, че има такива) Hug Heart Eyes
Аз направо съм скапана, пускам си една серия от моя филм и се пренасям в света на сънищата, че утре последен ден от седмицата!
При мен нищо ново, овулирам си тази седмица, обичаме се и така до неделя мисля да е, пък каквото такова. Нещо нямам желание да го мисля, то не че ми остава време, но дано се успокоят нещата на работа, че да се успокоя малко и аз. Щото спокойствие му е цаката, а последните няколко месеца, не съм усещала такова! Hug Mr. Green Heart Eyes

# 524
  • София
Ох, момичета, става нещо странно, никога не ми се е случвало и не знам какво да мисля. Сутринта като бях до WC имаше съвсем малко прясна розова кръв. Казах си "Ето на, дойде ми и то с 2-3 дни по-рано!". След това за целия ден имаше само 2-3 капки, но кафява кръв. Оттам нататъка - НИЩО. Това ми беше 26 ден от цикъла, а овулацията ми е била на 15ти, т.е.11 дена са минали от нея.
Вие какво мислите, цикъл ли е, имплантация или може да е аномалия в цикъла заради огромния стрес, който имах този месец. Да не би да е почнал цикъла и да е спрял? Според вас възможно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт