МАШИНА ЗА ХЛЯБ-56-та

• 41 976
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Честито Веселото, много хубаво хлебче си направила. Със здраве да си ползвате машинката.
За хляба с маслини не променям рецептата, само добавям маслините (зелени и нарязани, по-ароматни са) на
звуковия сигнал. Семената също. Ако е със семена.

# 331
  • София
Ani Ka, когато правиш козунака на Пина, стига ли до прозорчето при втасването или го дебнеш и включваш на печене?

# 332
  • Sofia
Дори и да дебна пак ми стига стъклото при печене, но не много. Сполучлива рецепта и сладък, но не много, за да не пречи на втасването.

# 333
Благодаря, Ani Ka!!! Този е със слън4огледово семе, но ще пробвам и с маслини! Вси4ки много харесваме хляба с машината и пове4е няма да купуваме хляб.

# 334
Машината прави всичко - и баница, и тутманик, и кексове, и козунаци; откакто съм с машина, съм сигурно най-щастливата на света и тестяно-задоволена отвсякъде. Не съм купувала нищо тестяно и само заглеждам брашна и готови смеси Joy

# 335
  • Sofia
 Joy и ние

# 336
Вчера минах през Кауфланд да купувам извънсезонни стоки (басейни, играчки за пясъчник) и си купих и брашно на В.Търново. Наистина ми харесва брашното. Снощи забърках един хляб, стана чудесен. Даже се бяхме хванали на бас с мъжа ми, че ще стане и си спечелих  Mr. Green
Днес реших да меся тесто за мекици. Сложих течностите и като дойде ред на брашното и  #Crazy намерих вътре мръвка. Та повече от Кауфланд брашно няма да вземам. Тази вечер купих два пакета от кварталния суперШоп и няма проблеми с брашното. Та днес все пак след като пресях брашното замесих тесто. Обаче легнах да приспивам децата и ... тестото тръгнало да ме търси  Mr. Green Намери ме по едно време. Хубави мекици станаха  Whistling

Та влязох и аз да предупредя да внимавате с брашното от Кауфланд  Naughty
Мунчо, ти ли се оплака, че си намерил мръвка в същото брашно? Я сподели от де го купи.

# 337
разходи се няколко страници назад за да видиш кой е спечелил и бонус към брашното.  Laughing

# 338
  • София
Бонго ме е преварил. Той беше печелившия Peace.

# 339
Бонго ме е преварил. Той беше печелившия Peace.
не издавай  #Cussing out

# 340
 Embarassed знам, че беше един от двама ви, ама ... опит - грешка.

Та Бонго, сподели сега от де го закупи замезилото брашно?

# 341
всичко съм написал. и в тази , а мисля и в предната тема.  Laughing

# 342
  • Бургас
Като е тръгнало, на печелившите, Честито  Grinning
Освен майтапа, да питам: Мислите ли че е от магазина или е от производителя или този, който го е пакетирал. Защото повече от 6 месеца вземаме от Кауфланд пакетирани в найлон 6 пакета по 2 кг и за нас бонус не е имало  Simple Smile Не че се оплаквам  Laughing

# 343
едно бонусче беше в лепилото(залепнало и умряло горкото) - горната част на плика.
друго пък беше по средата от вътрешната страна на плика.  тия май са местни от производителя.
имал съм и в прегънатата част горе на плика. те си бяха живи. може би са магазинен аксесоар.  hahaha

# 344
Ако бяха от производителя щеше да има във всички пакети. В днешната партида не видях. Утре ще пресея брашното от неотворения пакет и ще пиша ако има мръвки. Според мен си е от магазина.

Общи условия

Активация на акаунт