МАШИНА ЗА ХЛЯБ-56-та

• 41 368
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
И аз така си мисля  Grinning Като свикнеш с една машинка години наред, после явно трябва малко време  да опознаеш и свикнеш с параметрите на следващата, която си купиш Simple Smile
Отначало бях леко разочарована от лидълската, заради тая пуста горна коричка, но сега съм очарована Simple Smile Пече си като звЕр  Laughing

# 721
Прясната мая я отрязвам от куб4ето и директно слагам в хлебопекарната.

# 722
Аз го натроших на малки парченца върху брашното, не го пуснах цяло, че знам ли дали ще се разбърка добре, ако е по-голямо

# 723
Моята също вече прави идеална коричка и то на втората степен. Разработила ще да се е. Ама пък днес нещо се разскърца едната ос или не знам кое -причината не е в тавичката -нарочно обръщах на двете страни - скърцането винаги идва от страната където е кабела .
Отдолу си има доста стружки -внимавам като поставям казанчето. И още нещо често от едната ос -през дупката за която е закачена бълкалката излиза нещо черно като грес -може и да не е и отива в хляба -доста пъти махам бъркалки и трия -и ми е интересно как се получава това. Мислех си че не измивам добре бъркалката отвътре ,но не е това.
 Също ,че като мине време ,че ще спре да пуска -но понякога още има.
  Като цяло съм си доволна от машинката.
 Да попитам още веднъж при поръчка на казанче и бъркалки след колко време пристигат? Замислям се да си купя за всеки случай.

# 724
И още нещо често от едната ос -през дупката за която е закачена бълкалката излиза нещо черно като грес
първи признак на "издаване на багажа".

# 725
Лорейн, второто ще е, да знаеш Wink Grinning
ааа  не е.  трето ще да е причината - работника се е пригодил към машината  Laughing

# 726
Ами това излиза още от първите хлябове и по престана сега.Демек машината си е сдала багажа без да е била ползвана ли?
 А относно кората на хляба и при мен е така след 1 месец работа  с нея?

# 727
ти не си я ползвала , но времето си оказва влиянието. силиконовите уплътнения започват да не уплътняват добре с течение на времето - материала остарява

# 728
Машината е в гаранция. Може да се обадиш на номера  от гърба на  бележката и  да си излееш мъката. Wink

# 729
отговор :  1. казанчето не влиза в гаранцията.  2. донесете машината в сервиза

# 730
  • Стара Загора
Естествено, че не е от износване, машинките са нови. И друг път съм споделяла (друго момиче също се беше оплакало), че имам проблем понякога с бъркалките - надигат се от тестото и спират да се въртят, тогава оста просто стърже вътре и излиза тази чернилка. Много вероятно е и в този случай да е остърган метал.

# 731
нали не оставате с впечатлението ,че като днес си купувате даден уред , то той е бил произведен преди седмица ?

# 732
нали не оставате с впечатлението ,че като днес си купувате даден уред , то той е бил произведен преди седмица ?

Mr. Green

# 733
Не си оставяме с това впечатление ,но и не мисля че от втората употреба и да се получи такава амортизация. Мислех ,че с разработването на машинката ще спре да излиза. А и това черното се вижда ,когато стоиш постоянно над нея и наблюдаваш пълният процес на работа ,така ,че мили Бонго докато не съм видяла същия на твоята машинка не мога да съм сигурна ,че този проблем го няма.
 Този подигравателен тон може да радва или да ласкае болшинството ,но не мисля ,че е удачен. Като си купуваме нов уред не очакваме да е амортизиран ,което ще рече използван преди покупката.
 Бъркалката не ми е стъргала и се върти съвсем нормално преди да сложа продукти в казанчето първо го поставям правилно в машината ,завъртам ръчно няколко пъти бъркалките ,вадя и тогава поставям нужното. Максимално се старая да предотвратя всякви грешки от моя страна. Затова и днешното стъргане ,което не беше причина в казанчето и бъркалките ми беше странно.
 /Анонимността в чатове  и форуми не дава право да се величаем или пък да иронизираме и обиждаме. / Понякога усещам чиста проба злоба в коментарите ви.
  Форума е за машина за хляб ,а не за себеизтъкване и иронизиране .
 Благодаря за ценните съвети.

# 734

yulmana, не го приемай лично ако си по-нова, ние тук сме си свикнали и не се обиждаме. И аз си купих нов телевизор на прИмоция, и на третия ден се развали, смениха ми го, после след 3 месеца се развали и така и не се оправи. Имай предвид, че прИмоцията е чиста набутка, обикновено е заседяла стока. Не се сърди на Бонго, ами ако има проблем с машината иди си търси правата от продалити го, докато е време.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт