МАШИНА ЗА ХЛЯБ-56-та

  • 41 363
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Мнения: 9 992
Май маята ми беше в повече.  Peace Заради ръженото брашно сложих повече. Grinning

# 646
  • София
  • Мнения: 3 034
къде я откри тази таблица ?

В книжката на Мулинекса ми  hahaha  Joy !

# 647
  • Мнения: 7 779
убийствена прилика с друга таблица от друга книжка  Laughing

# 648
  • София
  • Мнения: 3 034
убийствена прилика с друга таблица от друга книжка  Laughing

А бе, и аз си помислих, че сме чели една и съща книжка  Mr. Green!

# 649
  • Мнения: 9 992
Само аз като си гледам резултата, да не ви демострирам в снимки всички графи от таблицата  Stop Mr. Green

# 650
  • Мнения: 1 314
Мен ме  домързя да погледна таблицата, ми поне  да бях последвала светлия пример на бонго да пратя аделинда да я разгледа... Но  нали от опит съм правила същата грешка, реших да не  се позовавам на авторитети като таблицата, а да  говоря направо.

Аделинда, брашното коя марка  ти  е?  Ако  има рецепта  на пакета, може  да пробваш  с нея.

# 651
  • Мнения: 9 992
Не знам, отдавна е купувано, пресях и вече хвърлих пакета. Имам лоши издънки с типово брашно/евтино/ и бях чула, че му трябва повече мая, за това реших повече да сложа. Иначе май стана вкусен, ще се изяде и после пак проба. Държа да ям черен хляб, а до сега имам само неуспешни опити да правя.  Laughing

Като го преситвах, всеки път оставаше около шепа по-едро и тъмно брашно, което хвърлих. newsm78

# 652
  • Мнения: 7 779
Имам лоши издънки с типово брашно/евтино/ и бях чула, че му трябва повече мая, за това реших повече да сложа.
не беше ли правила с ръжено брашно ?
Изпекох един ръжен хляб, с 50:50 бяло и ръжено брашно.

# 653
  • Мнения: 9 992
С квас се мъчих да правя, всичко на боклука отиде, смених брашното подобри се, смених кваса, ядеше се.  Mr. Green

Теста с бяло правя хубави, само с типово или ръжено съм имала издънки.  Peace

# 654
  • София
  • Мнения: 3 034
С квас се мъчих да правя, всичко на боклука отиде, смених брашното подобри се, смених кваса, ядеше се.  Mr. Green

Теста с бяло правя хубави, само с типово или ръжено съм имала издънки.  Peace



Някои производители слагат най-различни добавки в брашното, за да си гарантират доброто представяне. Преглеждай описанието на съдържанието. Може да се окаже, че е добавена закваска или нещо подобно и ти като сложиш и от тебе примерно мая "да има", нещата се овапцват тотално.

# 655
  • Мнения: 9 992
Такова беше: http://bio.kasida.bg/pylnozyrnesto-ryjeno-brashno-tip-1750-1-kg-11-9718.html

Типово на Млин Разград съм вземала, наистина много малко се надува.  Peace

Бях добавила и малко трици, също малко брашно от конопено семе.Тежко тесто с 5 думи Mr. Green Определено се учудвам, че маята му е дошла повече.  newsm78

# 656
  • Мнения: 61
От вчера и аз съм с FINLUX .Сега се пече пълнозърнест хляб,напълнил е казанчето.

# 657
  • Варна
  • Мнения: 2 576
Здравейте!
Моля да ми кажете само аз ли имам проблем с отварянето на темата "РЕЦЕПТИ ЗА МАШИНА ЗА ХЛЯБ" ?

# 658
  • София
  • Мнения: 3 034
Здравейте!
Моля да ми кажете само аз ли имам проблем с отварянето на темата "РЕЦЕПТИ ЗА МАШИНА ЗА ХЛЯБ" ?

Явно не.

# 659
  • София
  • Мнения: 20 712
2 пъти правих и пекох козунак в пекарната и става доста добре с минимум усилия. Разбира се, в обикновена фурна е класиката, но с пекарната си спестявам второто втасване. Ето рецептата: http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D1%80%D0%BD%D0%B0

Общи условия

Активация на акаунт