Косопад с характер

• 10 413
  • 57
  •   1
Отговори
# 15

Това лято имах подобен проблем, силно падане на коса и стана суха, та чак ми беше чудно, цял живот съм с по-скоро мазна коса. Пих Калмацин, след като пробвах разни маски и шампоани, ползвах тоя шампоан против косопад, от който падането спря. Сухотата обаче остана, стърчаща, неприятна на пипане коса, като слама. Във форума някой беше се похвалил от шампоан Тричуп, купих го преди седмица може би, заедно с масло за коса със същото название от магазинче за здравословни храни и продукти. Маслото още не съм ползвала, време не намирам, но от два пъти миене на косата, не мога да я позная, стои чудесно, не стърчи, не боде, с една дума върна ми се моята коса. Да не я урочасам, но си признавам, че не мога да се нарадвам. Peace Разбира се, при всеки е индивидуално, просто споделям при мен кое помогна. Peace

# 16
Здравейте! И аз имах проблеми с косопада, до миналата година горе долу в нормално количество. Тази година обаче за 2-3 месеца на косата ми й се събраха студено къдрене, руси кичури, пробни прически, прически, дърпане, сецане (пуста сватба  Mr. Green ). И от няколко месеца положението не е розово. Купих си новия шампоан Здраве против косопад и вече 2 седмици го ползвам. На мен добре ми се отразява, ще го ползвам още 2 седмици само него и след това пише по 1 път седмично. Препоръчвам го, пробвайте! Скъп е, шишенцето е малко, ама.......... bouquet

# 17
  • гр.Пловдив
Записвам се да следя темата,аз имам косопад след раждането,вече повече от година не може да спре.... ooooh!
Залагам изцяло на шампоани,понеже нямам никакво време да забърквам и плескам маски..,хапчета не ми се пият хич..

Тези дни в движение ми се вчу някаква реклама на Виши за косопад-1000 косъма newsm78
Нещо повече да кажете ,ако знаете Hug

# 18
  • София
Vichy имат ампулите Dercos, вероятно за тях става въпрос. Аз лично ги харесвам, от години имам няколко кутии от някаква коледна промоция и периодично си слагам като усетя, че ми пада повече коса от обичайното. Хубави са, и ухаят много приятно.

# 19
Vichy имат ампулите Dercos, вероятно за тях става въпрос. Аз лично ги харесвам, от години имам няколко кутии от някаква коледна промоция и периодично си слагам като усетя, че ми пада повече коса от обичайното. Хубави са, и ухаят много приятно.
Цената около 100 лева ли е?

# 20
Щом ти влияе температурата пробвай с термо протектор за коса с кокос и някой от шампоаните и балсамите от серията на Desert Essence. Малко са скъпи, но аз съм пристрастена.

# 21
Как може да си купувате нещо за 100лв.,което не се знае дали е подходящо изобщо за дадения проблем?Има различни видове косопад,различни причини за появата му и следователно различни лечения.А за ампулите от коледната промоция преди няколко години изобщо не ми се коментира....срока им за годност би трябвало да е изтекъл отдавна....

# 22
  • София
Всяка ампула си е затворена, не виждам проблем. Ако е нещо разпечатано, като буркан, тогава е различно естествено. За цената не мога да коментирам, защото тогава получих 2 кутии на цената на една. Нещо около 75 лв ми се върти, тоест една кутия ми е излязла под 40 лв. В момента цената е 100 лв наистина.

# 23
Погледни датата на срока на годност на кутията,там трябва да пише.От продукти с изтекъл срок такива проблеми може да си докараш,че след това ще се чудиш защо ти трябваше изобщо това.

# 24
Промени начина си на хранене. Косата ти реагира на някаква липса в организма ти. 

# 25
Здравейте и аз се включвам в темата.
Имам ужасен косопад от вече почити 1 година и косата ми значително оредя , пада много и постоянно когато я барна винаги ми остават косми в ръцете,ламината в коса леглото в коса навсякъде коса писна ми, а положението при къпане е трагично .

Много се бях шашнала и лятото ходих на дерматолог,защото не можах да трая вече се побърквах... и ми откриха много ниско желязо 8.70 от реф.стойности за жени: 10,7-23,4 μmo/l. Изписаха ми Сорбифер таблетки желязо пия ги и шампоан и серум на DAVINES Natural tech серията.Но ефект почити няма.
Изследваха ми хормоните на щитовидната жлеза 2 хормона мисля но са в норма и незнам какво да правя много съм притеснена косата ми продължава и продължава да капе.Ако някой знае какви изследвания да направя и какво трябва да изследвам бих била благодарна.Благодаря ви предварително.

# 26
Бих ти препоръчала да отидеш на хомеопат.Аз бях с желязо 4,2 поради анемия. излекувах се с хомеопатия.Също така по този начин си оправих и една алергия,която ми е от детските години.Привърженик съм на този метод.

# 27
Здравейте колежки. И аз имам такъв проблем. Идва всичко от хормоналния диспаланс. Имам хипотиреодизъм и от там идва, но и преди косата ми беше рядка, но не падаше толкова. Пролет и есен е ад. По принцип си пада според козметичката ми есен косата и се обновява за да дойдат новите косми.
Аз съм същата. Когато събера по време на къпане косата става цял въртоп. Винаги както каза първата жена ми влизат в гърба и ме ядосват. Моля се някога да ми спре това падане. Пробвала съм и с хума но не става. Дори я слагах в шампоана-ефекта е само блясък на косата от зелената. Единствено видях подобрение с обикновените витамини за коса и нокти - за около 3 и 50 бяха. Не помня името. На актавис.
Ще се радвам ако ми помогне някой да каже кой шампоан на поносима цена до 20 лв ще ми се оправи това.  bouquet

# 28
  • София
В друга тема за коса препоръчват шампоаните Здраве актив. Струват около 4-5 лв. Но шампоан само не е достатъчно.

# 29
какво още освен шампоан е нужно? Спрях да се реша да не се плаша Laughing

Общи условия

Активация на акаунт