Нашите кухни - 55

• 97 298
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Въпросът ми е малко страничен, за което се извинявам, но не намерих подходяща тема.
Преди два дни мина инкасаторката за водата, и се оказа, че водомерът в кухнята за студената вода не се върти и не отчита. Тя го писа неработещ и каза, че ще изпрати информацията при техниците и те ще дойдат да го вземат за ремонт. Днес обаче пак реших  да проверя, и изненадващо като пуснах водата стрелката се завъртя. Само че, от днес водата тече много слабо, едва-едва, а не сме пипали спирателните кранове. Много ми е странно, как водомерът изведнъж се завъртя, а едновременно с това налягането рязко намаля. Другото, което забелязвам е, че като пусна студената вода, тя е леко топла, все едно съм пуснала топлата. Имам два водомера , за топла и студена вода и топла вода от Топлофикация. В банята водата си тече нормално, силна е. Дали проблемът е в самия водомер или има някаво запушване, може би?

Неработещ е, щом прави такива номера. Ако е над 10-годишен пък със сигурност.
Ние минахме през смяна на водомера. Даже не сме го изпитвали, защото реално това отнема време и струва пари, а във всички случай ако не сега, то след-година-две се налага смяна. Директно сменихме - става бързо и не е особено скъпо.
Ако щранговете са ти близо нищо чудно топлия щранг да затопля студения. При моите родители е така - живеят на последен етаж и водата винаги е хладка, но никога студена.

# 421
  • Варна
Много известни...незнам. В крайна сметка купили сме ги, дано да работят без проблеми. Зачудих се откъде накъде майстора ще е загрижен за качеството на уредите...както казах много ми е съмнително. И честно казано до преди да разбера бях по спокойна. Сега като знам че и други са в подобна схема се замислих.

# 422
Някой знае ли дали се предлага принт стъкло за гръб на кухненски плот, което да е едноцветно, а не картина? Мерси  bouquet

# 423
Два дни чета за принт стъкла и аз ,то като мирясах с мивката и батерията ,пък се вълнувам за кухнята и принт стъклата ги изгледах ,ама едноцветно не видях гръб на котлон

# 424
  • Раковски
Някой знае ли дали се предлага принт стъкло за гръб на кухненски плот, което да е едноцветно, а не картина? Мерси  bouquet

Има си, води се лакобел.

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 18:54 от shadowman

# 425
Момичета коя какво осветление има в кухнята.В моята на тавана имам два кръга лунички ,на абсорбатора имам лампа ,а над мивката луминисцентна.Сега в новата кухня тая луминисцентна ще грозна. newsm78 ММ се опитва да ме убеди че лед осветлението трудно се връзва и лесно гори.Братовчед ми купи на леля такова и момчето с ел се занимава ,изнерви се при връзването ли нещо и го изхвърли....та как си светите вие над мивката споделете  bouquet

# 426
  • Раковски
От 2-3 години на всяка кухня се поставям ЛЕД лента, по-скъпо е от лампа, но ефекта е много по-добър.

# 427
Ctefani, въпросът е какво харесваш ти и от колко осветление имаш нужда де факто  Rolling Eyes Аз например ненавиждам лед-лентите, някак ми напомнят витрина на магазин през нощта  Laughing Не ми харесват и не бих сложила. А има хубави лампи (от тези продълговатите - преди бяха луминисцентни, сега не знам така ли се водят). Другият вариант - съвсем нормална висяща лампа  Wink

# 428
  • София
Ctefani, въпросът е какво харесваш ти и от колко осветление имаш нужда де факто  Rolling Eyes Аз например ненавиждам лед-лентите, някак ми напомнят витрина на магазин през нощта  Laughing Не ми харесват и не бих сложила. А има хубави лампи (от тези продълговатите - преди бяха луминисцентни, сега не знам така ли се водят). Другият вариант - съвсем нормална висяща лампа  Wink

ЛЕД лентата не се вижда по никакъв начин. Има с различна светлина (топла, студена ит.н.)
Консумация в пъти по-малка от лампа и никакво обслужване(крушки, ключове и т.н.)Нищо
не ти стърчи или виси под горните шкафове и не се чудиш как да го чистиш. Ето снимки

# 429
Не разбрах - обясняваш ми какво е лед-лента ли newsm78 Аз знам и съм виждала. И продължава да не ми харесва  Wink

# 430
# 431
  • Варна
И ние сложихме лед лента, аз лично съм много доволна. Свързването не е нещо особено /ММ го прави/, просто има нужда от трансформаторче, което да преобразува тока на 12V. При нас не е вградена в долните шкафове, ами е в алумиев профил под тях.  Peace

# 432
Някой знае ли дали се предлага принт стъкло за гръб на кухненски плот, което да е едноцветно, а не картина? Мерси  bouquet

Има си, води се лакобел.

Супер, намерих разни сайтове, за да добия представа за цената. Оказва се, че не е толкова скъпо като принт стъклото. Знаеш ли откъм параметри, издържливост на удряне или някакво оцветяване как е? Дали е устойчиво? Виждам, че има 4 и 6 мм, предполагам по-добре да е по-дебелото или?

Благодаря ти отново Simple Smile

# 433
  • София
Цитат
има хубави лампи (от тези продълговатите - преди бяха луминисцентни, сега не знам така ли се водят). Другият вариант - съвсем нормална висяща лампа  Wink

ти какво имаш в предвид под това? Тези неоновите лампи ли?

Ние също имаме лед, казаха ни че  харчи многооо малко ток и че са почти вечни. Според мен изглеждат в пъти по-добре от неонова

# 434
  • Раковски

Супер, намерих разни сайтове, за да добия представа за цената. Оказва се, че не е толкова скъпо като принт стъклото. Знаеш ли откъм параметри, издържливост на удряне или някакво оцветяване как е? Дали е устойчиво? Виждам, че има 4 и 6 мм, предполагам по-добре да е по-дебелото или?

Благодаря ти отново Simple Smile

Лакобела е обикновено боядисано стъкло, ако се притеснявате може да се закали, но тогава вече и цената е различна понеже първо се закалява и после се боядисва, в този случай може и да е дебело. Самото стъкло се монтира на подложка от ПДЧ или на права стена директно, ако е крива не става.Също така стъклото може да се боядиса с цвят по рал ако не ви харесат готовите щото са няколко цвята.

Общи условия

Активация на акаунт