Нашите кухни - 55

• 97 302
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • вятърничава
ctefani

http://shop.bania.bg/productv/737/blancoelon-xl-6s-silgranit-ot- … ichen-granit.html

http://zlewy.com.pl/2013/10/04/zlewozmywak-blanco-elon-xl-6s-bateria-bca-071m/

мивката може да се монтира и с ляво и с дясно стоящ отцедник
събира тави от фурна и скара,решетката е подвижна,може да се използва за отцеждане на чинии и зеленчуци,за горещи съдове
лесна за почистване само с веро и гъба,не остават следи от варовик поне на алуметал
има и батерии в същите цветове

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 17:08 от bb6

# 406
bb6    Peace
Много добро. 

# 407
  • Раковски
Съмнително евтини са на фона на другите, но ти си знаеш.  Wink Ако ще и ултраГИГАгранит да са.

Това, че са по-евтини от другите не значи не са качествени. По-скъпите са по-скъпи заради марка си. Монтирал съм различни мивки и да кажа че единствения минус който откривам са монтажните винтове докато на другите са по-добре изпипани, санитек прави част от мивките на пирамис. Материалите които се използват са едни и същ и при скъпите и при по-евтините.

# 408
Аз ще заложа на изпипаното, а не после да си скъсам нервите и да се дразня всеки път като го погледна, прекалено съм опитна вече и съм се напатила така да се каже , за да правя компромиси  PeacePeace

# 409
  • вятърничава
lorenca,благодаря ти!
Беше любов от пръв поглед в магазина.Цената ме накара да търся други варианти,почти колкото миялна /или половината,според модела/.В крайна сметка се оказа най-подходяща като размер за плот 2,60м.А и много си я харесахме.

# 410
Ох,харесах си бланкото това което ми препоръчахте по горе ,обаче да питам какво е автоматичен сифон  newsm78 трябва ли ми? Има я мивката с автоматичен сифон и без....и сега ooooh!

# 411
  • Раковски
Автоматичния сифон е една врътка с жило която се затваря сифона.

# 412
Значи мога да мина и без нея   bouquetВ банята имах такава джаджа и я счупих на втората седмица Joy

# 413
  • вятърничава
Значи моята не е с автоматичен сифон.Цедката ,ако така се казва , е подвижна и се вади.Моя приятелка си взе същата мивка и си монтира мелница за отпадъци под нея.Също е доволна.

# 414
  • София
Ох,харесах си бланкото това което ми препоръчахте по горе ,обаче да питам какво е автоматичен сифон  newsm78 трябва ли ми? Има я мивката с автоматичен сифон и без....и сега ooooh!

Това е марката за мивки ако те устройва цената. Това с едни и същи материали, на едно и също място просто не е така. Марковата мивка си е маркова и качеството е различно в пъти.
Автоматичния сифон не е неоходимост и може и без него, а по-добре додай някой лев и си сложи мелница за отпадъци и си работи в кухнята и си пей.
Ето тази мелница в момента е на добра цена и е пълен комплект с бутон.

http://www.-spam234-/catalog/product_info.php?cPath=91&products_id=264

# 415
Най-накрая реших въпроса ,поръчах това http://shop.bania.bg/productv/737/blancoelon-xl-6s-silgranit-ot- … ichen-granit.html  и това  http://shop.bania.bg/product/2827/blancomida-l-hrom-smesitelna-b … a-za-kuhnya-.html . Фурната и котлоните дойдоха вчера ,другите уреди ги имам.Топката е при мебелиста  Laughing Извадих си някои линкове на органайзери и механизми за шкафовете и ще трябва с него да решим кои да ми сложи защото няма как да преценя аз кое къде и с каква ширина влиза.....Тепърва в къщи предстои да разбиваме старата кухня е ,много весело ще стане Mr. Green

# 416
Честито.  Mr. Green Добър избор.  Mr. Green Чисти се префектно с препарат за съдове и топла вода дори.  Crazy

# 417
Въпросът ми е малко страничен, за което се извинявам, но не намерих подходяща тема.
Преди два дни мина инкасаторката за водата, и се оказа, че водомерът в кухнята за студената вода не се върти и не отчита. Тя го писа неработещ и каза, че ще изпрати информацията при техниците и те ще дойдат да го вземат за ремонт. Днес обаче пак реших  да проверя, и изненадващо като пуснах водата стрелката се завъртя. Само че, от днес водата тече много слабо, едва-едва, а не сме пипали спирателните кранове. Много ми е странно, как водомерът изведнъж се завъртя, а едновременно с това налягането рязко намаля. Другото, което забелязвам е, че като пусна студената вода, тя е леко топла, все едно съм пуснала топлата. Имам два водомера , за топла и студена вода и топла вода от Топлофикация. В банята водата си тече нормално, силна е. Дали проблемът е в самия водомер или има някаво запушване, може би?

# 418
  • Варна
Вече от няколко човека чувам, че майсторите, които им монтират кухните препоръчват уреди Еуролукс. Така стана и при мен миналата година. Не че не съм доволна, напротив. Даже и отстъпка ползвах някаква. Но аз не бях чувала за тези уреди до тогава. В последствие се оказва, че са препоръчвани по аналагочен начин на други две семейства. Та се замислям дали ги препоръчват, защото наистина са качествени или има някаква далавера. Съмнително ми е.
Аз се престраших и се доверих на препоръката, дано да нямам проблеми, защото всичко в нас е Еуролукс. Включително мивка и смесител. Може би само към мивката имам забележки и то аз съм си виновна-купих я черна и сега няма ден да не търкам с препарат за варовик.

# 419
  • София
_belladonna_ и ние получихме препоръка за Еуролукс, но не от майстори а от приятели които ги ползват вече 4 години са супер доволни, аз също не бях ги чувала но се оказаха много известни. На нас само фурната ни е Електролукс. Друго всичко е Еуролукс.

Общи условия

Активация на акаунт