Нашите кухни - 55

• 97 267
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
  • В сърцето на любимия човек
Ясно, аз искам да затворя пералнята, която си е 60 см, т.е плота трябва да е 65.

Момичета, наскоро някой беше показал снимка на двуцветна кухня, бяло и светъл тюркоаз, гръб и плот дървесни... ровичкам, не я намирам, моля ако някой се сети къде е  Praynig Въртя се около тази идея, да си я запазя  Simple Smile Praynig

Тази ли?
Скрит текст:

И аз си я запазих, но не помня кой я беше публикувал  Blush

# 511
gadamer, забелязах интересен трапезен стол на една от снимките ти.... Моля, пусни снимка на трапезарията ти (може и на лични) и сподели удобни ли са тези столове. Преди време ги бях загледала online, но никога не съм ги пипвала, не съм сядала и т.н. Дървени ли са, или само така ми се струва. Мислех да поръчвам за детската стая на двете ми принцески 2 броя, а защо не и за трапезарията. Благодаря предварително, дано не ти досаждам.

# 512
  • София
Ние си взехме тази маса , в момента в Еником има намаление.

http://www.enikom-m.com/bg/product/0/masa-siana-duo/55345-2_7.html

Тази маса е чудесна за хората които като нас имат кухня/хол заедно и е ограничено пространството. Без удължителите е много компактна и е двойно разтягаща се. На друго място не успяхме да намерим нещо в такава форма и да става толкова голяма. Много е стабилна и тежка.

# 513
  • София
пънче-мънче точно!   bouquet  Hug
То нямало цветни шкафове, но моята май ще има  Sunglasses

Ето още една идея, не че имам такова място.
Скрит текст:

# 514
# 515
  • София
Момичета, наскоро някой беше показал снимка на двуцветна кухня, бяло и светъл тюркоаз, гръб и плот дървесни... ровичкам, не я намирам, моля ако някой се сети къде е  Praynig Въртя се около тази идея, да си я запазя  Simple Smile Praynig
[/quote]
Дами,това е кухнята, не знам кой я е показвал тук.
http://www.zeworkroom.com/#!okpole/c743
Натиснете на "интериори" и е втората по ред.

# 516
Здравейте дами пред голяма дилема съм  newsm78 най-после намерихме човек да ни направи мебелите за новия дом преди празниците за да можем да ги посрещнем там  Mr. Green

Помагайте с избор на цветове за кухнята. ПДЧ и Термоплот гледах ги на малки парчета и не мога да преценя как ще изглеждат като мебел  ooooh! имам чувството, че ще се получи страшна цигания хич ме няма с цветовете  ooooh! тук са цветовете на шкафовете http://www.rosi.bg/orma---turtciia/112 в ляво има изброени няколко серии Турция Гърция и т.н. а отдолу са и плотовете предпочитам да е мат плота

Моля Ви дайте идеи за комбинации бих била благодарна на снимки за да добия представа

Забравих да кажа уредите ни са черно и инокс

# 517
  • София
ginger tea благодаря, запазвам си целият сайт  Heart Eyes

# 518
Здравейте дами пред голяма дилема съм  newsm78 най-после намерихме човек да ни направи мебелите за новия дом преди празниците за да можем да ги посрещнем там  Mr. Green

Помагайте с избор на цветове за кухнята. ПДЧ и Термоплот гледах ги на малки парчета и не мога да преценя как ще изглеждат като мебел  ooooh! имам чувството, че ще се получи страшна цигания хич ме няма с цветовете  ooooh! тук са цветовете на шкафовете http://www.rosi.bg/orma---turtciia/112 в ляво има изброени няколко серии Турция Гърция и т.н. а отдолу са и плотовете предпочитам да е мат плота

Моля Ви дайте идеи за комбинации бих била благодарна на снимки за да добия представа

Забравих да кажа уредите ни са черно и инокс
Звучиш сякаш нямаш никаква идея и не знаеш изобщо какво искаш,а така е трудно да се помогне..

Ориентирай се поне в няква цветова гама после ще е по-лесно

# 519
Нямам никаква идея и никакви предпочитания затова приемам предложения

# 520
Kraskas ,
разгледа ли вече показаните кухни в началото на темата? Аз най-напред това направих, после изчетох всичките 51 или 52 теми, които бяха изписани, преди да се включа - и вече имах някакви идеи заформени...
В предишните теми освен цветовете се коментира и качеството на различните материали, механизмите , елетроуредите...Доста са полезни...

# 521
  • ГОре на черешата...
Като чета искат да се нанесат преди празници, така че няма да имат време да четат 54 теми.
Аз ще започна с по-лесен въпрос - с какво изложение е кухнята? Светла или тъмна стая е по принцип? Определѝ в каква тоналност искаш да е - светла, тъмна и ще помагаме.

# 522
Ние разглеждахме кухни в големите мебелни магазини, видяхме кое как стои и най ни хареса варианта - комбинацията бяло с орех, горни шкафове - бели, гръб - орех, плот - бяло, долни шкафове орех. Видях на място как стои и сега кухнята ми е точно такава и си я харесвам много. Иначе и на мен ми беше доста трудно да реша какво точно искам, а и какво би ми харесало. Успех!

# 523
е, да ги изчете - не всички, макар че и това е възможно Wink
но нали в началото на всяка тема има албуми със снимки на готовите кухни на момичета от форума - под списъка с темите.Това поне може да погледне.
Аз първо си паднах по кухните на мабелния магазин Зарра, после по тези на Диалог, после огледах снимките на момичетата тук и накрая мъжО рече - червена ще е! Simple Smile
Та се видя кой петел пее в къщата...  Laughing Имам предвид, че може да види готовите неща как стоят и оттам да избере в зависимост от това кои цветове й харесат.

# 524
Разгледах галерията с кухни качвани тук, но наистина не съм изчела всички теми не ми остава време покрай подготовката на обекта който е бъдещия ни дом  ooooh! всичко става със срокове заради новия член който очакваме след средата на януари живот и здраве.

Кухнята е със западно изложение и е бивша тераса усвоена към вече всекидневната. Добре осветена ще е целия таван ще е светещ а и под прозорците все пак ще е голяма част от нея. Приятеля ми се беше спрял на Бяла кухня с тъмен плот, но на мен тези модерни изпълнения не ми допадат. По скоро обичам класическите уютни кухни а не лъскавите модерни такива.

Това с обикалянето е супер идея, но за жалост късно се сетих за това след като вече бях обиколила всеки голям,среден и гаражен мебелен магазин  ooooh! ooooh! не мога да си го причиня отново гледах из интернет и също не мога да се спръ на нищо. Искам да е функционално като цветове  ooooh! заради вечното бърсане на пръстчета съм намразила лака  Sick черния плот пък май се вижда много като се надере  newsm78

Спрях се като вариант на това за шкафовете

http://www.rosi.bg/laminirano-pdch---nov-oreh-davraz-2847.html

И това за плота

http://www.rosi.bg/kuhnenski-plot-mat---struktura-shagre-2994.html

Но не мога да си ги представя заедно и като готова мебел  Sad а утре трябва да кажем точните цветове за да се почва и приятеля ми сигурно му идва да ме удуши вече винаги съм била зле с цветовете

Общи условия

Активация на акаунт